EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. Vexler

Vexler Well-Known Member

Я Єфробачення не дивився. Не було часу. Та й нічог там цікавог не бачу. Поробили не конкурс талантів, а якесь шоу. Підтанцовка ліпша за виконавця))))) Нецікаво зовсім, а пісні важко назвати хітами. Якесь все таке просте, примітивне, одноманітне.....жах. Талантів на Євробаченні мало і якшо є то переможцями не стають. ІМХО

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

А сцена, стеклянная сцена КАК?

3. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Особисто я би бувм за виступ Канади, якби від них їхав Браян Адамс, на або Jean Le Loup, на крайняк ;)!

4. polonyna

polonyna New Member

.. і це би була та сама історія, що із участю Патрісії Каас на останньому Євробаченні.Як на мою думку, то її ніхто по-справжньому не сприймав, як учасницю тих пісенних перегонів. Як мегазірку - так. Як гостю Євробачення - так. А все решта -той ажіотаж, антураж, інтриги і тд, і тп - це не з її космосу. (Звичайно, для мене від самого початку було незрозумілим, навіщо вона погодилася приїхати як учасниця на конкурс. Але.. ...Запросили,заплатили... та й по всьому. Хто тим би переймався?) Так от, не потрібно їм - зіркам - участі у такого формату конкурсах. Адже вони й так уже визнані ЗІРКИ. Такі конкурси - це для менш відомих (маловідомих?) виконавців, які прагнуть хоч трохи ближче пробитися до Олімпу. Тому , вибачайте, я проти:) участі Bryan Adams у різних там всяких Євробаченнях.

п.с. До речі, я взагалі-то, не проти Bryan Adams . Навіть навпаки! Рік тому була на його концерті. Сила!!! :good:

Останнє редагування: 2 чер 2009
  5. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А що отримують переможці Євробачення, крім кубка і слави? Чи є якісь грошові винагороди? Просто цікаво.

6. Summer

Summer Well-Known Member

хто звання народного, заслуженого....
    контракти вигідні, тури, альбоми і т.д

7. Полковник

Полковник миється в бані

А на Украине, вроде, ещё депутатство дают.
    Нет?

8. Speedo78

Ну, наскільки я знаю, грошову винагороду, таку немаленьку + спонсорство в записі диску в якійсь-там лодонській мегакрутій студії + фінансування європейського (чи світового) гастрольного туру. Нажаль для більшості переможців, цей тур так і залишається першим і останнім :-(

9. Summer

Summer Well-Known Member

а можна приклади? на скільки я знаю переможців вони досить популярні....

• Подобається Подобається x 1
  10. Vexler

Vexler Well-Known Member

Сцена то нормальна, але впершу чергу на конкурсах мають бути таланти, а не круті спецефекти, які відвертають увагу від основного!

11. Speedo78

Може когось ще приведете крім АББИ? І то, це лише виняток, який підтверджує правило...
    Ну добре, Brainstorm, заняв 2-ге місце, але вони, як і ТАТУ добилися популярності абсолютно незалежно від "конкурсу домогосподарок"!

12. Summer

Summer Well-Known Member

Селін Діон :)

13. Speedo78

Ну, якщо не помиляюся, вона була другою, ну добре, хай буде двоє виконавців! А решта? Де зараз "Лорді"? Дана Інтернешнел? Сербська переможниця? Руслана (популярна лише в Україні і то не так як раніше)?А Діма Білан? Ніхто з них і близько не крутиться в "Більбордах" чи "Євро ТОП-20"!
    На рахунок Діон, так я абсолютно впевнений, що вона "розкрутилася" саме в Канаді, абсолютно незалежно від конкурсу!

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага, думство... як Іосіфу Кобзону.....

15. Полковник

Полковник миється в бані

Он в каком году победу на Евровидении одержал?

а де твій аватар? :)