EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Та він і своїх не перехвалює, на відміну від деяких. І не обгаджує суперників
    А по УТ-1 взагалі коментатор дивитися заважає.

2. Городецький

Городецький Well-Known Member

УТ-1 взагалі тільки ефір засмічує.

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

а мені сподобався коментар іспанця одного після забитого гола:

гооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооль, голь, голь,голь,голь, голь, голь, Куйоль......:mocking:

4. bora

bora Well-Known Member

А може з того би почалась дружба... Та-та, я наївна:)

Заходжу на гілку - а тутка про футбол! Україна-чемпіон!!!:yahoo::good:

5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Якщо довго жити можна дочекатися Iрано-Ізраїльської дружби.
    Спортсмени люди понятлівие і музики теж, Рибак рибалку завжди зрозуміє.(Політиків би у куль та в море.)
    Хто з них казав :
    "-Після війни час укладати союзи"
    ?
    Війна йому потрібна для дружби- "москаль" певно ,хуч і стародавній грек.

6. Ясь

Ясь Well-Known Member

:mocking: Європа — усього лише маленький мис азіатського континенту. /Поль Валері/ :pardon:

• Подобається Подобається x 1
  7. bora

bora Well-Known Member

От тільки з десяти найрозвиненіших економік світу 5 знаходиться на території маленької Європи..навіть точніше - Євросоюзу.

8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Ну, зрештою, думаю в Лободи навіть завишене 12 місце. Не розумію, чого це вона так "возмущається", що типу її засудили... От стерва...
    Взагалі, з учасників сподобалися : Азербайджан (Араш), Данія, Фінляндія, Велика Британія, а на перше місце поставив нашого друга Сакіса Рувса... симпатична пісняв стилі 80-х від талановитого хлопця... Норвежець нічим особливо не запам"ятався... в плані музики... таланту, не знаю за що він удостоївся...

9. Я заперечую. Так скоро і Китай на Євро буде.

10. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ви китайців чули?
    Не дойдут до фіналу в найближчі -- років.

Були часи! Жоден рибак не пройшел.Одні арійци.

Перший конкурс "Євробачення" відбувся у 1956 році в швейцарському місті Лугано. Свої музичні композиції представили Швейцарія, Німеччина, Франція, Люксембург, Нідерланди, Італія та Бельгія.

Якби я вирішував :blush:
    То Канаду запросив і стало б тільки цікавіше.

Останнє редагування: 21 тра 2009
  11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А що поганого буде, якщо Євробачення розширить кордони і ми познайомимось з музичними талантами (?) цілого світу? Думаю, що колись це все таки станеться.

12. Тоді це буде вже Світобачення. :))) А з Євро просто нестиковочка виходить.

13. Speedo78

Якщо проводити аналогію з УЕФА, то до конкурсу можуть ще і Казахстан допустити. Ну і нехай - цікавіше буде!

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну і нехай. Назва конкурсу - це така дрібниця..

15. Травнева квітка

Травнева квітка миється в бані

Євробачення - це попсовий конкурс. Це всім відомо. Щодо "гоблінів", то в них насправді була мелодія, та й сама пісня була із родзинкою, так би мовити. Але їх перемога мені незрозуміла. Це сталося, мабуть, тому що в минулі роки, щиро кажучи, не було достойних претендентів. В цьому.... на диво... вони були.
    Естонія, Молдова (такі собі Дикі танці по-молдавськи), Мальта (але вона там, мабуть, прописалася). Лобода не найгірша була, але щось вони не прорахували з Бадоєвим...

16. Speedo78

Не думаю, що таке колись станеться, так як і тепер учасників ду-у-уже багато і треба бути справжнім фантом конкурсу, щоби дивитися ці всі півфінали! Я, наприклад, дивився лише фінал, а от у 1/2 були досить цікаві представники, наприклад, від Сербії, але вони, нажаль, на пройшли :-( Де ж справедливість?
    І взагалі, це конкурс суто телевізійний, це телешоу і для справжніх музичних спеціалістів чи профі він не є авторитетним (недарма - шоу для домогосподарок називають).... купа однотипних і схожих одна на одну пісень, попробуй серед них щось вибери! Звідти і перемога "Лорді"...тай Руслана взяла своїм видовищним шоу і "упором" на народний колорит!

17. polonyna

polonyna New Member

ОК:). Ось тут вже є кандидати на участь :
    http://www.youtube.com/watch?v=dCjpDqceQYA&feature=related

18. polonyna

polonyna New Member

19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

20. R&BLiker

R&BLiker New Member

Тільки музичні бомжі знімають кліпи в яких половина кадрів з попередніх кліпів.

а де твій аватар? :)