Вам що, щось заважає відповісти? Мені здається, що ви й на форумі працюєте - [ненавість сієте], бо навколо вас всі вороги. Це ж інший розділ форума... Я б ще зрозумів якщо б пісня була гарніша ніж у інших країн, а коли пісні немає... Яка тут політика?
Дивився виступи фіналістів на Ютьюбі. Та ні, я навіть вибачився за "упереджену" думку. Просто я так вважаю - Євробачення вже давно не пісенний конкурс. Погодьтеся, фінські "гобліни" не є взірцем мелодії, аж ніяк.
Подивилась на ютубі виступи Лободи, Приходько і Рибака. Всі троє А за те, що зробили з приходько треба бити больно. Починаючи з простирадла на гумочці під пашками, надривного вокалу, закінчуючи екранами, на яких її час від часу показували жіночкою поза 65 років. Лобода - забагато вульгаризму, гладіаторів перебрати треба було в інші костюми, прапори на сцені недоречні, спів також не найкращий. Про Рибака мовчу. Застара я, щоб на солоденьких хлопчиків вестись. Скажіть, на конкурсі, крім Каас, хтось нормально співав? Та, головне забула. А мужчини симпатичні співали?
- Свидетельство. Но мнение жюри и не должно было (изначально) отражать "народное", иначе бы правила голосования не меняли, оставили бы только телефонное/смс голосование. Настоящее свидетельство пропасти в предыдущей ссылке, - и ведь там же Недзельский сетовал, что ход СМС-голосования ему не был известен. Т.е. "немногим выше" он вывел логически исходя из того, как голосовали в его окружении. Я бы сказал, пропасть между различными слоями/частями народа, одна из которых сейчас среди "властьпредержащих" (условно говоря, Недзельский всё-таки не того масштаба фигура) представлена, а другая - нет.
Великобританія мала достойну пісню. Грек був до цілої до ду...блян. Противний і аж ніяк не вартий нічого. А он євґєйскій мальчік мені сподобався, а особливо моїм дітям. Це ж розраховано на ту переважну кількість молодих дівчаток які телефонують і віддають свої голоси. Та про що будем тут говорити, сцена була зроблена для того аби показати яка Рассія магущественная і як вона много маґєть чи то маґьот.
Азері на полову в Європе більше ніж турки" відносяться". Ізраїль традиційно в європейських кубках і чемпіонатах грає , ні хто не заперечує .Не хочуть вони з Іраном грати або Іран з ними . Вiрмене як завжди по блату.
Я от цьогорічне Євробачення почав дивитись з фіналу. Як завжди, пройшовся по доступних трьох телеканалах, які транслювали - перший український, перший польський і перший російський, і зупинився на польському. А то на російському було трохи забагато заздрості до інших і вихвалянь свого (стадіон, організація і т.д.). Наш коментатор, знову ж, при підрахунку голосів тільки й нив - "знову нам нічого не поставили, це провал, це провал... " А польські, як на мене, коментували найбільш об"єктивно. Трохи вже краще з оцінюванням в тому плані, що береться до уваги і оцінки професійних журі, менше вже такого, що голосуємо за тих-то, бо вони сусіди. Ну а з пісень і виконавців були хороші і не дуже, а от чогось такого, від чого спрацювали б мої "датчики" (мороз по шкірі, як, наприклад, від "Диких гусей" Руслани чи деяких композицій "Queen" та ін.), не почув...
Естественно нет, как и рок-музыка давно уже не является протестом. Это шоубизнес. Финны сделали шоу и победили. Кстати, а у Данилко наверное тоже песня была хорошая и политическая обстановка поспособствовала? ) Га-га-га. Обзавидовались что-ли? Вы б на стоимость билетов взглянули для начала и маржу прикинули.