EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. bora

bora Well-Known Member

2. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це не офіційний сайт. Тому ті фотки швидше за все вибрали редактори ;) На офіційному сайті досить навіть гарні фото ;)

4. Городецький

Городецький Well-Known Member

Євробачення - то таке своєрідне опитування політичних уподобань серед домогосподарок і пенсіонерів. А співати можна хоч "гопца, дрипца, о-ца-ца", причому усім - результат від цього буде незмінний :)

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Ну-ну, і який же політичний підтекст в перемозі Норвегії? :)

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

.. а також Сербії?.. України?..
    Вже не актуально казати про політику.

7. bora

bora Well-Known Member

О..поплутало мене.. То я дико вибачаюсь.

8. Городецький

Та нє, підтекст в уподобаннях голосувальників. Пам'ятаєте як Польща проголосувала за "Гринджолів" в 2005-му? Що, за гарний реп? Сумніваюся. Яку б гидку пісню не заспівали румуни - в Молдові вони всьо одно №1. Чи варто сподіватися українському виконавцю на вищий бал з Росії? Отож.
    А Норвегія ... просто її черга настала - в 1985-му і 1995-му виграла, а в 2005-му - забарилася :)

Погодьтеся, країні, яка в політичному плані в Європі не в фаворі - варто сподіватися на пісенну перемогу.

9. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Хм, вопрос есть, вы ЕБ смотрели или только результаты голосования толковали? :)))

10. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А я не дивуюсь. Бо знаю що поляки слухають :))) Багато українців і не чули ніколи пісню "Незнайомий брат" групи Немо, а мої знайомі поляки до неї ще й підспівують.. Так що нема чому дивуватись :)
    Цього року росіяни дали Україні 2 бали, минулого року - 8, а в 2004 році 12 балів Руслані. Тож може справа у виконавцях?

11. Полковник

Полковник миється в бані

И В НИХ тоже.
    Но, думаю, что более совершенно в другом.
    В пятницу прогулялся по улице Джохара Дудаева, с удовольствием попил "Боржоми" в Киевских ресторанчиках......
    Много разных причин, Уважаемая.

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

коли?...........

13. olya_d

olya_d Well-Known Member

точно, по 4funtv деколи годинами подібний до гринджолів реп )))

14. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Главной причиной проигрыша Украины на конкурсе Евровидение-2009 является скандал вокруг дебоша министра внутренних дел Украины Юрия Луценко в германском аэропорту, заявил депутат от Партии регионов Михаил Чечетов."Что касается Украины, то думаю, что именно наши политики, в первую очередь Луценко, так подпортил нам имидж, так подпакостил, что Европа за нас не голосовала. Мы еще долго будем отхаркивать горькой кровью его выходку. Из-за него нам никто не дал 12 баллов. Теперь мы не то что азиаты, теперь мы будем летать во Франкфурт-на-Майне через Африку", - сказал Чечетов.
    "Что касается России, то я поражаюсь, почему при таком созвездии талантов они выбрали одну из самых слабых конкурсанток. В России можно было бы найти достойного кандидата, но отобрали очень слабого. Приходько непонятно про что пела. У России сработала не политика, как у нас, а расхлябанность при выборе кандидата. Они спустя рукава подготовились", - считает депутат.

http://korrespondent.net/showbiz/music/840870

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Прочитал и удивился. В кои-то веки! Странно, что корень проблемы оказался на Украине, обычно все причины неудач находят вот тут: http://www.openkremlin.ru
    Налицо позитивные сдвиги! :mocking:

з.ы. Хотя на мой взгляд выступление Лободы - это политическая диверсия подготовленная по заказу одной из заинтересованных стран-участниц Евровидения с целью очернить светлый образ украинского шоубиза на международной арене. :ireful1:

16. Персі

Персі La mafia è immortale!

Піпєц. Депутати, як завжди, зайняті важливими справами. В країні всьо в ажурі, одна біда - Лобода. :haha:
    Конкурс не дивилась, менш щасливою від того не стала, чого і Чечетову бажаю. :)))

• Подобається Подобається x 2
  17. olya_d

olya_d Well-Known Member

18. http://www.vz.ru/culture/2009/5/18/287892.html

19. Городецький

За мене відповіли.
    А що, Ваша думка поміняється в залежності від моєї відповіді? Ні. То для чого Вам?
    Почитайте допис Невстранця над моїм. Це не політика?

Прийшов Городецький і сплюндрував гарну пісенну тему своїми брудними ручицями - обговорення припинилося. Перепрошую ...

Останнє редагування модератором: 20 тра 2009
  20. budiak

budiak Well-Known Member

Цікаво де вони такі піроги беруть:crazy:. Ви собі як хочне а на мою думку все це убожество назвати інакше як "конкурс для домохозяек" до тогож країн бувшого соцлагєря ніяк не можна. Таке ані дивитись ані слухати ніззя!Ви навіть не уявляєте як чудово це все пишеться під старий добрий Faith No More!!!:nyam2:

а де твій аватар? :)