EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

позорищем були Гринджоли, а Сердючка - то велика ізюминка:)))
    як може бути позорищем те, що зайняло призове місце?? за що ж їй бали пододавали тоді?
    памятаєте призерів конкурсу - фінів.. отих страшків?? то вже дійсно засильно, але народ зїв... бо народ хоче шоу, а не примадон, золотих, срібних голосів чи тим більше співаючих трусів:)

• Подобається Подобається x 8
  2. За неё и голосовали, потому что это было смешно и оригинально.

• Подобається Подобається x 3
  3. Багіра

Багіра Well-Known Member

Людина... без комплексів... відкрита.. щира.. готова пожертвувати суспільною думкою заради того, щоб дійсно щось ЗМІНИТИ!!! Саме так я називаю людей, які не бояться бути смішними і сміються з себе разом з іншими!!! Його всі сприймають несерйозно і добродушно.. тому він може скільки хоче ляпати собі про суспільні, політичні проблеми, сказати що хоче про політиків... з сарказмом, викриваючи їх.. а це ще один... може маленький, але крок до того, щоб все наладилося...

Я не знаю Данилка особисто, але в мене з ним є щось спільне... ми в своєму оточенні смішимо інших, здаємось смішними, але... таким чином можем піднімати важливі питання і на нас не накинуться, бо ми не рознервуємо, не викличим агресію, а розсмішимо.... і всі будуть сміятись, а сміючись дійсно задумаються...

• Подобається Подобається x 5
  4. Короче, на следующее Евровидение поедет Поплавский! :haha:

• Подобається Подобається x 1
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

ви що???о_Оо_Оо_О Поплавський це ще гірше, ніж Гринджоли.

Не ставте Сердючку з Поплавським поряд... Данилко - неординарний шоумен, а Поплавський просто співає караоке не в колі друзів, а на всю країну, бо має стільки рошей, що може собі то дозволити...

• Подобається Подобається x 4
  6. Это сложно...

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

то складно для тих, хто не заглиблюэться... побачив по телику кусок і пішов обговорювати на форумі... про Поплавського говорити нема чого.. може хіба про його оригінальні дорожезні ресторани на трасі Київ-Одеса (може ще є, а я не знаю)
    і про туалети "Поплавок"... в нього бізнез, хочете поговоримо:)

а Сердючка... я не прихильния його творчості і мені багато чого не подобається в тому що він робить... але волею-неволею натрапляла в телику на нього і бачила що він пройшов довгий шлях.. мені подобається те, що він юморист... щось типу Задорнова, що щей співає... мені подобаєтбся що він представив достойно нашу країну...

якщо копнути глибше, друге місце на Євробаченні і туалети - небо і земля...

8. Mariya

Mariya Well-Known Member

Люде, шо ви сі так нервуєте тим, хто поїде на Євробачення? Після Діми Бєлана - і Васильців може їхати сміливо.

Каас хороша співачка, але таку пісню на Євробачення везти не можна. Це моя думка.

• Подобається Подобається x 10
  9. polonyna

polonyna New Member

Маріуа,дякую,що ви сказали вголос мої думки.
    Коли прочитала новину за Патрісію Каас, то спершу подумала: " Ну й навіщо їй - справжній ЗІРЦІ ( і це безперечно!!!)- це все тре'?:dntknw:
    І пісня , -згідна на всі сто, -зовсім не до Євробачення. ЇЇ слухати хочеться і думати. Це ж зовсім не той формат( як тепер прийнято говорити). Видовищність та епатаж - це основне, що зараз в пріорі на Євробаченні.

• Подобається Подобається x 5
  10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Євробачення 09 - укр. конфуз )

http://www.youtube.com/watch?v=97wyDkCbxrc

Анастасія Приходько.
    На нац відборі (укр.відборі) - не проходить у фінал ... не формат ....:blush:

А далі ???

• Подобається Подобається x 2
  11. Deus igrok

Це просто фантастика ...

http://www.1tv.ru/news/culture/139435

Росію буде представляти українка з піснею на українській мові ...
    І наче не перше квітня.

12. рівнянин

рівнянин Well-Known Member

Значить у фіналі буде як мінімум два представника України.:)
    Хоча прикро. Меладзе прекрасний мелодист. Анастасія має чудовий голос. Мінімум у виборному фіналі в УКраїні вона повинна була бути. Але шляхи шоу-бізнесу несповідані...як і України.:)

13. SFO

SFO Well-Known Member

Ну и отлично!
    Так что никого мы не фильтруем по национальному признаку (песня была на половину по-украински)!
    Сейчас, наверное, многие будут говорить, что Россия просто хочет показать, что она "аполитична", что Евровидением в РФ управляет ФСБ и т.д. - ерунда! Просто песня нормальная и у нас её выбрали, вот и всё!

Останнє редагування: 7 бер 2009
  14. smeet

smeet просто спілкуюсь

Так, ще пару хвилин і на Україні,вірніше у головах гринжольного НТКУ знову буде велика інформаційна поразка.Росіяни втерли не тільки носа але і все інше.Коротше вср...ся.Не пустили Приходько на національний конкурс-вона виграла в Росії.Я би на місці міністра культури і Голови НТКУ зранку 8 Березня подав у відставку.Але вони не подадуть-вони навіть того не зрозуміють у що вони вляпалися.Фу аж тут смердить від дибілізму наших чиновників від культури.Знову росіяни виграли інформаційну війну.

15. Mariya

Mariya Well-Known Member

smeet, та пустіться ви того Євробачення. Яка інформаційна війна? Тупо - хто бабла більше дав, той і на конкурс їде. Дит. садок, блін.

• Подобається Подобається x 6
  16. Полковник

Полковник миється в бані

Кто бы ни выиграл - у него (неё) найдутся украинские корни.
    Это и сегодня ясно.

• Подобається Подобається x 2
  17. mavka

mavka Well-Known Member

дивно, як для співачки такого рівня й стилю - хіба може москалики їй зробили пропозицію, від якої вона не змогла відмовитись.... ( в кого то з олігархів Майк Джексон став прикрасою Дня Народження за кілька мільйонів баксів ?... чи не в Дерипаски...)
    той верхній кліп не працює, ось ще один, для тих, хто ще не чув пісню, - нічого, на мою думку, але не найкраща, на мою думку.... на цій сторінці :

Patricia Kaas sings "Et s'il fallait le faire" LIVE.

а росіяни проте вважають, що Приходько таки була кращою. також багато вважає, що Російську Федерацію не може представляти українська пісня.

іронія долі! .... :scratch_one-s_head:
    а в кого в житті її нема !?.....

:mocking:

18. Полковник

Полковник миється в бані

ХИБА. МОЖЕ.

19. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ви що не слідкуєте за подіями? Дві передачі у Шустера.Всі українські новини.Та і суд врешті решт,який заборонив проведення фіналу українського відбору.І побачите,сьогодні фінал буде? Незважаючи на те ,що суд дійсно заборонив проводити фінал відбору.Але ми не були б ми якби виконували постанови суду.Але здається що цього нічого вже не треба.Нам всім показали велику дулю.І я сумніваюся,що Приходько дала бабло в Росії,мені здається ,що росіяни зробили все це (як кажуть закарпатці) за вто.

20. Deus igrok

http://korrespondent.net/showbiz/music/765549

)))

а де твій аватар? :)