А про Патрісію Каас ніхто навіть не згадує... Дивно якось це все Загалом склад учасників цього року був найсильніший із тих, що я бачив за роки участі України в конкурсі, було дуже багато справді класних пісень, дуже велика конкуренція. Впевнений, що 2-3 роки тому Приходько із цією піснею мала б всі шанси на перемогу, пригадую, дивишся виступ за виступом - сміття, і відразу виділяються 2-3 класних пісні і розумієш, якою буде перша трійка. Але цього разу все було зовсім інакше, Лобода і Приходько не справилися із Європою. Ще здивували низькі бали Молдови, одна із найяскравіших пісень... Хоча, все одно виграв хлопака з українським прізвищем А дійсно цікаво, він білорус, руский чи українець?
Батьк його емігрували з Беларусі. И Рибак не українське прізвище, а російсько/білоруське А українське Рибалко
то недивно... Эвробачення - конкурс сюрпризів і дебютів... від Каас отримали те, що чекали... думаю, багатьом вона дуже подобається, але навколо неї не було інтриг, скандалів, боротьби, тому основна увага - на рибаках і подібних...
кажуть, що він колишня "подруга" Кіркорова. Чули, хто дивився по російському каналі, як Філя за нього вболівав? В мене було кілька симпатій, по місцях не могла би їх розставити, бо вони трохи різні, і всі заслуговують на перемогу (ІМХО) Норвегія Естонія (в півфіналі пропустила їх виступ, тепер подивилася - супер!) Великобританія Франція Ісландія Литва А от Азербайджан не сподобався. Може тому що не люблю Араша? Турки - як завжди в своєму стилі. Грек - сам він мені не подобається, може тому і не сприйняла його пісню. Я би їх всіх десь на останні місця поставила
а взагалі-то дуже навіть показові результати - коли перемогла Руслана, всіх захопив драйв, рух і енергія. слова і зміст пісні тільки доповнення до шоу були. коли перемогла грекиня потім - шоу, + красива дівчина, яка ефектно виглядала і злагоджено рухалася. щось схоже було і в Тіни Кароль. В Сердючки - зрозуміло - мода і шоу. і ще просто по пріколу. Білан - продовження моди на оригінальні ефектні шоу, + хлопчик-симпатія (ну, принаймні для тих, хто голосував за). а тепер - я думаю - зміст пісні і щирість її подачі + легкий ненав"язливий мотив - все в гармонії - і взяли верх. очевидно, народові набридли зацикленість на трагізмі (Росія), на зайвих нагадуваннях про кризу і способи забутися від проблем (Лобода з сексом і розвагами - повне забуття з допомогою антикризової дівчини - а "будь моїм Валентином" - це взагалі актуально тільки сезонно - раз в році). а от милий невинний хлопчик, який щиро співає про просту земну любов - коли всім мабуть хочеться потішити себе казкою на фоні всіх проблем - тобто набагато полегшена ідея Лободи (погодьтеся, по суті, багато спільного таки є в задумі) - ось що зараз імпонує то, може, ця тенденція таки налаштовує на позитив і оптимізм щодо решти життя - більше не в моді агресивні жінки, насильство, штучні неприродні конфлікти - час повертатися до щирих простих безпонтових скромних речей і вся ота криза під ними і задихнеться P.S. А взагалі-то я за Естонію вболівала. ну, і без питань, за Норвегію
ну, так - ще один випадок з тих що "по пріколу" і взагалі, це був такий собі шок - кульмінація фантазії і зусиль справити якнайбільше враження вивертами своєї творчості, потім все плавно пішло на спад, поки не дійшло до сьогоднішньої простоти а якщо чесно, хотіла сказати ще про Рибака - все-таки мотиви в нього були явно нетипові для англомовного виконання - явно слов"янсько-радянські. я в позитивному смислі. наприклад, англійка мен сподобалася, але я не надто сприймаю таке виконання - не звикла. а от норвежець був явно народним (не плутати з фольклорним) - голосують же ж все-таки дилетанти в музиці
МОСКАЛЬ!!!! так Вот он какой !!!! извините, пошутил, просто когда национальный вопрос обычно "Абы не москаль (с)" вот ..... ссори
я вчора вперше дивилась конкурс - бо всіляки там чверть-півфінали не бачила. одразу визначила, хто переможе. бо пісня хлопчика-Нільса (так я його прозвала - бо у мене асоціація з дитячим мультфільмом про Нільса, який летав з гусями скрізь) - чуттєва, проста і доступна для людей. плюс приємна зовнішність і майже дитяча щирість-безпосередність-справжність ніяких викрутасів у одязі. скрипка - чудовий інструмент. пісенька хороша. з усіх конкурсів ЄБ, які я бачила - мені сподобались найбільше сербська дівчинка з "Молитвою"(тоді якось мороз по шкірі йшов) і цей хлопчик - Рибак. молодчинка. перемога впевнена. ще пару слів щодо шоу. воно було масштабне і оригінальне (особливо оці номери з водою і прозорими контейнерами) - АЛЕ!!! - не формат ЄБ. це скоріше шоу для якогось психоделік-транс-сету. Діма Білан - вибачте на слові - жлоб. особливо оця його фішка з "не отдам", коли вручали кубок переможцю.
Нагадує мені ходячий ботекс.... Якийсь коментатор сказав, що останній раз Україна так позорилася з Гринджолами...
Ну початок теж нічого такий із цирковими артистами ... пробіжка Дібілана на місці ... загалом не мало так влили грошей в шоу.
я, наприклад, поважаю Білоножків... гарно і без пафосу. Але мене раз дуже здивувала заява дружини Білоножка, мов у нас (у дитини) найсексуальніша хресна мама - Лобода. Якось противно стало.... Ну а Лобода ніколи голосом не відзначалася.... хіба великими варґами, ніколи не звертав уваги на її творчість... доречі, вона народна?
не знаю чия він подруга, але його танці мені нагадали як я роблю зарядку зранку, як ся спішу грек - всім нарцисам нарцис.. нагадує мені ВАлерія Леонтьєва... і ще з Білана сміялася... уоли в нього куртка зачепилася за дроти, на яких він спускався і він не міг її зняти і взагалі він більше смішний, ніж всі решту епітети... і теж нудотний...
а мені чомусь його аж шкода стало...ну і смішно теж. Так зривав зі себе одяг, так кидав...а воно на тобі, зачепилося і висить як плахта...Так і марширував гонорово з тою курткою за плечима, поки добра дівчинка не зняла
та ні, не все так трагічно... він казав, що ПОномарьов мав 14 місце, Гринжоли 19.. і так як голосування підходило до закінчення, а УКраїна мала кращий за них результат, то гірше вже не буде.. і взагалі - я розумію, що сумно, але погодьтесь загалом це не самий гірший результат... ми вже раз перемагали, вже мали 2-гі, 7-оме, 14, 19... ну і зараз... 12?? місця.. є ж країни які не виходять із задніх позицій, не перемагали.. а ми тільки пару разів виступили і маєм файне... принаймі 20тих місць у нас не було тим більше - то доля чи Приходько від нас виступала би, чи Лобода - Європа єдно думає про то всьо, її покорив інший словянин...