EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Нас оцінили:
    Азербайджан - 10
    Польща - 10
    Угорщина -8
    Португалія - 6
    Іспанія - 6
    Білорусія - 6
    Чехія - 5
    Норвегія - 5
    Литва - 4
    Молдова - 4
    Вірменія - 3
    Мальта - 2
    Ізраїль - 2
    Англія - 2
    Росія - 2
    Словачина - 1

• Подобається Подобається x 1
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Тільки прийшов. Дуже сподобалось. Лобода і Приходько - порожняк, Багіра +1. :)

3. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Рыбак - молодец! Болела за него и грека (к Рувасу неравнодушна еще с Евровидения 2004 года :dancer:), еще Эстония запомнилась. Голоса хорошие у многих были, но песни не зацепили, Араш был неплох, но не более того, а про Лободу промолчу... :bad::hang1:

4. polonyna

polonyna New Member

А я рада за співачку з Великої Британії. Вона мені віддавна впала в око. І пісня в неї гарна( така собі пісня сучасної Сіндарелли) . Вчора відчувалося, що вона дуже хвилювалася , бо співала із сильним придихом. Що поробиш : нерви :).
    Ще мені дуууже сподобалась ірландка. Вона теж серед моїх "фейворіт " була в ці дні.
    Щодо переможця, то той норвезький Рибак ;)був безперечно лідером. Пісня заводна. Хлопець на сцені органічний . На скрипці чудово грає. А його підтанцьовка - то взагалі супер-клас. Кілька разів ми передивлялися спеціально, щоб всі трюки добре побачити. Класні хлопці!

5. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Лобода все равно молодец и выступила сильно и ...эх ..... странно то Россия так мало дала ....

6. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ну ще б! Це ж Сер Ендрю Ллойд Вебер. Конкретно та кобіта мені не дуже, але пісня в його стилі але знову ж таки не на Євробачення.

Я дивилась по-польському телебаченню і по-українському. Дивитись щераз по-російському аби порівняти вже не було сили. А мені сподобався коментар польського ведучого щодо ведучих Алсу і Івана, сказав таке що це не те що ми бачили в двох пів-фіналах. Ой і справді, те що було 12-го і 14-го це АТАС! Такого ще справді Європа не бачила. :haha::haha::haha::haha::haha::haha:

А хлопчик зі скрипочкою мені сподобався. Моїй дитині також. Це така собі пісенька легенька, фольклорна. Ісландія сподобалась зразу і Швеція, але нажаль оперного голосу ніхто не потребує бачити на цьому конкурсі.:nea:

А Приходько і Лобода то це просто завал. Одна виглядала страшно як баба-яга а інша як дєвочка з сто-метровки. :bad:

7. artobstrel

ну вот .... практически народное достояние вот так вот ( :cry:

8. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

абідна, що лишень на таке достояніє спроможний народ :scratch_one-s_head:

9. artobstrel

не знаю, но мне Лобода более чем нравится, у нее и голосища сильный и фактура более чем ....

10. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

який там голосіща... у неї губи робочі, ось і все!:tongue:

11. artobstrel

ну что ж Вы с таким негативом (, губы в данном случае только плюс, а голос
    - ее творчество отслеживаем, голос у нее не плохой ....

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

від Звєрєва, нє?

13. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Я не дивилась, але було чути з сусідньої кімнати всей це... балаган... Але як почула Норвегію, прийшла послухати і вже вболівала до кінця. :) За Світланку я вболіваю постійно :)

14. Чупага

Чупага Well-Known Member

На мій смак
    Вiрменкам за костюми+
    Естонке за пісню (композицію та аранжування)+
    Молдованце за націоналізм (в доброму розумінні).+
    За вокал можна хоч шведке дати, важко вирішити.+
    Рибак фаворит було ясно ,типу народна симпатія.

15. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

+1

Лобода выступила сильнее немцев в визуальном плане - там вспомнились немецкие фильмы, а тут "стометровка". :))) ИМХО, песня никакая на общем фоне, с удовольствием бы проголосовал, если бы не ИМХО.

16. artobstrel

руки прочь от Светки!!!!!!!!!!! :))) ИМХА. не ИМХА а 2 бала всего - ууу москаляки клятые ;)

а Украине за эротизм (в прямом розумінні) ;)!!!!!!!!!!!

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ну щодо Приходько, то я взагалі була в шоці - може тому, що раніше на бачила підготованого виступу, але для чого там її лице на повний екран... то ж дітей треба від телевізору забирати на її виступ на повному серйозі... думаю, якщо б оформити це якось краще - то ввійти в десятку можна було б...

Щодо Лободи... тут не все однозначно... ну факт той, що губи і що вона вся штучна - погоджуюсь.... то їй в мінус...
    але загалом вона просто виражає свою сексуальність... Фрейд сказав би, що в цієї особи не придушені сексуальні бажання... і взагалі - Фрейд би ся тішив:))) ясно, що соціум не може її сприйняти однозначно...
    у кожного своє сприйняття сексуальності - через норми, установки, моральність і через саму природу людини - тому хтось її сприймає, а хтось ні... так і виникло таке поняття як пошлість:)

до чого я веду - мені вона подобається і це все написала, щоб не закидали камінням:)))
    бо дійсно - що в тому поганого... якби така кобіта(ну може хіба без таких губ) зявилася на стометрівці, то всі би мужчини поприбігали з округи...
    якщо серйозно, то є велика різниця в тому, щоб показувати і робити.. є багато укр співачок які ведуть розгульний спосіб життя, хоч співають в більш-менш закритому одязі...

18. Кася

Кася Well-Known Member

якщо ділити по різних критеріях, то за вокал великий + Мальті.

19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Підкажіть, де можна дивитися виступ всіх учасників, бо знаходжу тільки Рибака.

Також, хто може, запостіть будь-ласка виступ Азербайджану і Фінляндії, бо я в тому ні бум-бум.

20. Чупага

Чупага Well-Known Member

Не скажу за еротізм ,комусь у грека еротізм.:)
    Враження що Лобода та Приходько воювали , бились .Рибак грав ,бавился.Й на спотсменов більше люблю дивитися тих що грати виходять , не перемогти або грижу здобити.

Галюсік

http://www.youtube.com/watch?v=HcuqWGLx72o

http://www.youtube.com/watch?v=ybbNQnSPseA

Останнє редагування: 17 тра 2009
а де твій аватар? :)