Нас оцінили: Азербайджан - 10 Польща - 10 Угорщина -8 Португалія - 6 Іспанія - 6 Білорусія - 6 Чехія - 5 Норвегія - 5 Литва - 4 Молдова - 4 Вірменія - 3 Мальта - 2 Ізраїль - 2 Англія - 2 Росія - 2 Словачина - 1 __________________
Рыбак - молодец! Болела за него и грека (к Рувасу неравнодушна еще с Евровидения 2004 года :dancer, еще Эстония запомнилась. Голоса хорошие у многих были, но песни не зацепили, Араш был неплох, но не более того, а про Лободу промолчу...
А я рада за співачку з Великої Британії. Вона мені віддавна впала в око. І пісня в неї гарна( така собі пісня сучасної Сіндарелли) . Вчора відчувалося, що вона дуже хвилювалася , бо співала із сильним придихом. Що поробиш : нерви . Ще мені дуууже сподобалась ірландка. Вона теж серед моїх "фейворіт " була в ці дні. Щодо переможця, то той норвезький Рибак був безперечно лідером. Пісня заводна. Хлопець на сцені органічний . На скрипці чудово грає. А його підтанцьовка - то взагалі супер-клас. Кілька разів ми передивлялися спеціально, щоб всі трюки добре побачити. Класні хлопці!
Ну ще б! Це ж Сер Ендрю Ллойд Вебер. Конкретно та кобіта мені не дуже, але пісня в його стилі але знову ж таки не на Євробачення. Я дивилась по-польському телебаченню і по-українському. Дивитись щераз по-російському аби порівняти вже не було сили. А мені сподобався коментар польського ведучого щодо ведучих Алсу і Івана, сказав таке що це не те що ми бачили в двох пів-фіналах. Ой і справді, те що було 12-го і 14-го це АТАС! Такого ще справді Європа не бачила. А хлопчик зі скрипочкою мені сподобався. Моїй дитині також. Це така собі пісенька легенька, фольклорна. Ісландія сподобалась зразу і Швеція, але нажаль оперного голосу ніхто не потребує бачити на цьому конкурсі. А Приходько і Лобода то це просто завал. Одна виглядала страшно як баба-яга а інша як дєвочка з сто-метровки.
ну что ж Вы с таким негативом (, губы в данном случае только плюс, а голос - ее творчество отслеживаем, голос у нее не плохой ....
Я не дивилась, але було чути з сусідньої кімнати всей це... балаган... Але як почула Норвегію, прийшла послухати і вже вболівала до кінця. За Світланку я вболіваю постійно
На мій смак Вiрменкам за костюми+ Естонке за пісню (композицію та аранжування)+ Молдованце за націоналізм (в доброму розумінні).+ За вокал можна хоч шведке дати, важко вирішити.+ Рибак фаворит було ясно ,типу народна симпатія.
+1 Лобода выступила сильнее немцев в визуальном плане - там вспомнились немецкие фильмы, а тут "стометровка". ИМХО, песня никакая на общем фоне, с удовольствием бы проголосовал, если бы не ИМХО.
руки прочь от Светки!!!!!!!!!!! ИМХА. не ИМХА а 2 бала всего - ууу москаляки клятые а Украине за эротизм (в прямом розумінні) !!!!!!!!!!!
Ну щодо Приходько, то я взагалі була в шоці - може тому, що раніше на бачила підготованого виступу, але для чого там її лице на повний екран... то ж дітей треба від телевізору забирати на її виступ на повному серйозі... думаю, якщо б оформити це якось краще - то ввійти в десятку можна було б... Щодо Лободи... тут не все однозначно... ну факт той, що губи і що вона вся штучна - погоджуюсь.... то їй в мінус... але загалом вона просто виражає свою сексуальність... Фрейд сказав би, що в цієї особи не придушені сексуальні бажання... і взагалі - Фрейд би ся тішив ясно, що соціум не може її сприйняти однозначно... у кожного своє сприйняття сексуальності - через норми, установки, моральність і через саму природу людини - тому хтось її сприймає, а хтось ні... так і виникло таке поняття як пошлість до чого я веду - мені вона подобається і це все написала, щоб не закидали камінням бо дійсно - що в тому поганого... якби така кобіта(ну може хіба без таких губ) зявилася на стометрівці, то всі би мужчини поприбігали з округи... якщо серйозно, то є велика різниця в тому, щоб показувати і робити.. є багато укр співачок які ведуть розгульний спосіб життя, хоч співають в більш-менш закритому одязі...
Підкажіть, де можна дивитися виступ всіх учасників, бо знаходжу тільки Рибака. Також, хто може, запостіть будь-ласка виступ Азербайджану і Фінляндії, бо я в тому ні бум-бум.
Не скажу за еротізм ,комусь у грека еротізм. Враження що Лобода та Приходько воювали , бились .Рибак грав ,бавился.Й на спотсменов більше люблю дивитися тих що грати виходять , не перемогти або грижу здобити. Галюсік http://www.youtube.com/watch?v=HcuqWGLx72o http://www.youtube.com/watch?v=ybbNQnSPseA