EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. :)))
    Если Вы ещё не забыли, наш разговор о билетах начался с Вашего вопроса
    :)

По поводу полуфинала: скучновато получилось. Состав ровный, все исполнители приличного среднего уровня, без явных аутсайдеров и (почти) без явных лидеров :) В номерах тоже ничего сверхнеобычного... Концертик, в общем...

Рыбак понравился. Как-то странновато он, правда, смотрится рядом с норвежками из подпевок - как из сказки конёк-горбунок с двумя белыми породистыми кобылицами - но столь же боек и (возможно) удачлив, успехов ему.

Лобода - нечего сказать, форматно. Да, форматно. Больше нечего сказать :)))
    Грек - очень форматно. У Молдавии получилось. Албания - качественно, причем, когда в середине её песни (по-моему, единственной из всех) прошла помеха со звуком я подумал - а ведь именно она прямой конкурент Приходько (формат песни близок), и если у той номер не шибко фееричный будет - может обойти. Литовец хорошо пел, но мне постоянно казалось, что у него какие-то проблемы с дикцией, и когда он перешел на русский - ощущение не исчезло.

Голосовал за Эстонию исходя из того, что эту песню очень захотелось услышать ещё раз. Даже закадровый бубнильщик сказал потом осмысленную вещь по поводу этой песни - в ней есть какой-то магнетизм, который заставляет прислушиваться. Постоянно ловил себя на этом ощущении. Надо бы разобраться в чём тут дело ( а стало быть - повторить) :)

- Йесс! Сработало! :)))

• Подобається Подобається x 1
  2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не, я всё записываю. Жду завтрашнего вечера. ;)

3. olya_d

olya_d Well-Known Member

Напевно я пропустила виступ Естонії, бо час від часу виходила з кімнати. Треба буде не пропустити їх у фіналі.

4. Чупага

Чупага Well-Known Member

2 borkhes
    Може в другий раз Фруктяну пришлють? Від Чобану козьіх горішків просити або бринзи.
    Молдо фольк це добре , євроглобалізми занадто багато, нех і якісної.

Останнє редагування: 15 тра 2009
  5. Summer

Summer Well-Known Member

сказали, що квартиру заклала, виступ гарячий і т.д
    щодо вчорашнього 2 півфіналу: саме найяскравіше шоу, підкреслюю іменно шоу, а не пісня була у Лободи :good:, але не можу зрозуміти нашо ті колеса, ті воїни, якийсь трохи мікс вийшов:dntknw:....
    сподобались Араш - Азербайджан, грек Сакіс, Молдова :)

6. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

і мені...ще Норвегія)

7. Мартин Боруля

Мартин Боруля Well-Known Member

Лабада вчора середняково виступила. Може в 10 попаде. Взагалі вчора всі посередньо виступиили як на мене.

8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Мені Молдова сподобалась, така заводна пісенька, нагадує нашу українську. І Греція сподобалась і Сербія, і...всіх не пам'ятаю..

9. Czart

Czart миється в бані

Евровидение - зрелище для домохозяек. Это я мягко сказал.

10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Ви думаєте, що відкрили нам очі? Євробачення вже дуже давно так називають :)

11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Це ж добре коли є хаза і газда.В Донецьку прикро бути господинею у хати?о_О

12. Toyvo

Toyvo Well-Known Member

Я домогосподарка сьогодні, я дивлюсь!!!! Світланко вперед!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ще Норвегія сподобалась :)

13. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Азербайджан, Мальта, Фінляндія, Греція, Молдавія - пісні, які б хотіла сбі записати і слухати. Вболіваю за Лободу!!!!

14. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Норвегія рулить.Файний хлопчик.А Лобода...хоч би в десятку ввійшла

15. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

11 країн з 20 не дали нам жодного балуо_Оо_Оо_О

16. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Лобода лучше всех!

17. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

[​IMG] Мої смс не дарма пішли за Норвегію.

Лобода і Приходько - ф нє канкуренції [​IMG]

18. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

26 країн з 42 не дали нам жодного балу..це провал..

19. sl4m

sl4m Well-Known Member

это победа

болел с самого начала за норвегию

20. Багіра

Багіра Well-Known Member

я так щиро і довго сміялась, коли Росія поряд з Україною були поза бортом першої десятки - всі так довго спорили щодо ПРиходько і ЛОбоди, хто кращий, плювалися.. а тут вони дві поруч, як за партою:))):tongue:

а я щиро боліла за Ісландію, хоч побачила її виступ вперше сьогодні і не знала хто там фаворит...
    Норвегія цікава, але вона скоро надоїсть всім...
    Азербайжан нічо така - як влучно сказав диктор - в Криму почуєм, під той настрій..
    ВІрменія оригінальна...
    А грек такий нудотний.. чи то через то, що я згущонку їла, коли дивилась чи він такий є, слащавий...:pardon:

а де твій аватар? :)