EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. Summer

Summer Well-Known Member

а я вже писала кілька сторінок назад :), раніше були зовсім інакші вимоги і правила як до пісні так і до учасників , інша система оцінювання і т.д

2. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Немає. А що, там є що дивитись? Якщо є, то у мене часу завжди на нього часу немає.

На Депеш Мод и Элтона Джона билеты покупал. Это в соседней с кассами где билеты на ЕВ (без очереди). На финал ЕВ уже куплены, лежат и ждут вечера субботы. :)

3. крадійка надій

крадійка надій Well-Known Member

аналогічно))ще Сербія норм)

4. - Неужели ещё вопросы про полуфинал остались? :) Я думаю, на полуфиналах кроме тех, кто реально поболеть за своих идёт остальные - тусовщицы-экономщицы. Вроде и на Евровидении "была", и денег хватило... :)))

- ну и хорошо. Вот победит Кьяра (успехов ей во всём, талантливый человек!) - и что дальше? Понятно, что следующее Евровидение - на Мальте, а с песней что? Клипы будут снимать, на популярных радиостанциях крутить, кто-то вложит денег в раскрутку? Все и так знают, что у неё прекрасный голос кто хотел те её уже везде пригласили. Цель конкурса теряется...

5. borkhes

Я б не сказал, что цены заоблачные. Дороже конечно, нежели на другие концерты, но балкон вроде был всего по 1000 р. - можно даже "побыть" на ЕВ не сильно поиздержавшись. :)

А какая у него цель, если он давно уже проводится по законам шоубиза? Это же не передача "Алло, мы ищем таланты..." или "Караоке на майдане". :pardon:

6. Summer

Summer Well-Known Member

по- перше вона працює секретарем, заробляє таким чином , щоб вкласти в музику.
    по-друге це в нас такого шалу набирає ЄБ, а в Європі він давно не викликає ажіотажу .... там до того конкурсу ставляться спокійно, не нервуються. пройшов і добре ))

7. - из этого следуют какие-то выводы? :)

- на финал? И Вы знаете много людей, которые смогли купить билет по этой цене? :)))

А какая цель у шоубизнеса? Вот такая и у конкурса. И зачем этому конкурсу победитель, бесполезный для шоубизнеса?

8. borkhes

Скажем так, месяц назад, когда я только думал, а стоит ли идти - во всех агенствах эти билеты были в наличии.

9. - в агентствах - значит, уже не по номиналу. У них сервисный сбор от 10 до 100%, это если самому в кассы ехать выкупать, а так ещё за доставку. Т.е. от 1100-1300 до 2200 за билет номиналом 1000 р. через агентство, а на полуфинал - 800 без всяких накладных... Не говоря уже о VIP-е, где даже в номинале разница до 10000 за билет на одни и те же места в полуфинале и финале...

10. borkhes

Агенство указывает свой сбор, обычно это 10% (больше не видел). Билеты были так же в кассе самого Олимпийского, своими глазами видел, да и сейчас там можно увидеть на стекле список с вычеркнутыми секторами и ценами. ИМХО, кому было интересно - все билеты купили заранее. ;)

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

У телефонному голосуванні приймають участь усі країни-учасники, проте глядачі мають змогу вирішити долю виконавців того пів-фіналу, в рамках якого представлятиметься власна країна, тобто глядачі України матимуть змогу голосувати під час другого півфіналу- 14 травня, де буде вибрано 10 найкращих виконавців, які представлятимуть свої країни у фіналі - 16 травня. Під час трансляції фіналу голосуватимуть усі 42 країни-учасниці ПКЄ 2009.
    Для того, щоб віддати свій голос за улюбленого виконавця, Вам необхідно зателефонувати за номером 8 900 309 00 ХХ, де ХХ номер виконавця, за якого Ви бажаєте проголосувати, або надіслати СМС повідомлення за номером 5533 з порядковим номером виконавця (ХХ).
    Вартість телефонного дзвінка 3 грн, з ПДВ
    Вартість за СМС та телефонний дзвінок – 3,00 грн включаючи ПДВ без ПФ.
    СМС послуги для всіх мереж GSM на території України. Служба підтримки: (044) 585 56 73
    Номери для голосування дійсні на території України. Служба підтримки: (044) 537 55 15
    Учасники голосування не можуть голосувати за виконавця від своєї власної країни!
    Приклад: якщо глядачі бажають віддати свій голос за виконавця, який виступає під номером 07, їм необхідно зателефонувати за номером 8 900 309 00 07 або надіслати СМС повідомлення 07 за номером 5533.
    =====================
    http://www.1tv.com.ua/about/1tvnews/view.php?id=3716

Пішов голосувати за Рибака [​IMG] [​IMG][​IMG]

Чорт, голосування ще не почалося ... не прийняло мій голос (

Останнє редагування модератором: 14 тра 2009
  12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Голосування триватиме після виступу всіх учасників протягом 15 хв десь..

13. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

щойно випадково "нацокала" на рос.канал,то бачу,що ще на Лободу встигну...а взагаліто-інтересу 0 до того"шоу"...

14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Як сказав польський коментатор, можна і в такий спосіб дістатися до фіналу - споро огня і замєшаня :))) А шо там росіяни казали про Лободу?

15. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Вітаємо Україну з проходженням до фіналу. Але я особисто буду за другу українку :)

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

Мені ще Литва сподобалася, ну і Норвегія звичайно. НЕ сподобався грек і Азербайджан - то з тих що пройшли далі.

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А мені Естонія сподобалась :) Голосувала за них і за Україну. Загалом якісь не дуже цікаві виступи були і пройшли до фіналу не найкращі, на мою думку..

18. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Євробачення мене зовсім не зачепилоДивлячись виступи , хотілося . щоб вони скоріше закінчились.А ще оте "Сибір, валянки, бабушка, дєд Мороз" просто бісило.

19. Чупага

Чупага Well-Known Member

Добре що Молдова ще жива ( не кажу що решта шпатні) але М. відразу було чути що вона М. нi Греція чи Латвія.

20. borkhes

Невже на сцені почали фрукти збирати та Олімпийский тинькувати? :)

а де твій аватар? :)