В мого чоловіка улюблена країна на Євробаченні - Сербія, завжди чекає їх виступ. Почався пів фінал, ведучі - Малахов і модель Водянова - та, що вийшла заміж за якогось англійського лорда Чехи якось супермена виставили ))) Можна спробувати тут подивитися: http://www.intv-inter.net/ru/tv/channels/?action=online Виберіть російський Первый канал Европа або український УТ-1 Нірванко, я ще тут знайшла: http://ru.justin.tv/alllive1 Пошукай ще на Джастіні, там може бути кілька трансляцій різними мовами і різної якості. Ще тут є http://livesport1net.ucoz.net/RomaniaTv/LiveSport1.Net-TVR-Int.html
"Первий в сети. Технические работи" А на сайті Євробачення нема трансляції.. Просить зареєструватись, а лінка не робочий. Зареєструвалась десь в іншому місці, а толку?.. Якийсь капєц. Хтось дивиться онлайн? -- Оооо, злапала УТ1 через ту програмку!! Але зв'язок препаскудний Погано видно і перерви..
Дякую, Олю. На жаль, по тих лінках ще гірше показує. Нарешті знайшла лінк на трансляцію на сторінці Євробачення!!! :radist: Не гальмує і показує просто чудово! Правда нема диктора. Але то таке.. До речі, гарно виступила Ісландія . Македонія ніби теж так нічо. Ведучі якісь клоуни, чесне слово.. Сцена - якась безглузда конструкція. А показати яка країна крута і скільки всього досягла за минулий рік - то ж треба до такого додуматись! Короче, Росія в своєму репертуарі Я за Ісландію. Наразі.
Мій малий теж дивився, ледве тільки що його спати вклала. Йому дуже сподобалися: 1)Болгарія і Фінляндія - який вогонь! Ааа, вогнем руками крутять! 2)Португалія - о як багато коРОЛЬОвого світла! 3)Боснія Герцеговина - які барабани! І я хочу барабан! (я одразу уявила шо то буде, якшо в нього буде барабан ) В кожного свої фаворити.
О, я бачу мій Андрійко вгадав три країни з чотирьох, які вийшли у фінал Другий півфінал має бути цікавішим
В формі сцени . Попередні були прикольні: А цьогорічну сцену я не розумію . Таке відчуття, що то, шо посередині з тими палками на фоні не мають нічого спільного.. І виглядає не сучасно на мою думку. Сподобались світлові ефекти. Напевно сидіти там в залі було дуже гарно
Картинка мені сподобалась. Намудрували зі вступом, але якщо не слухати коментаторів - то файно. Щодо безпосередньо музики, то звісно в сім"ї не без красавців А сподобались Ісландія та Мальта. Наші коментатори виокремлювали фаворитку - представницю Туреччини... ІМХО вона і буде основною конкуренткою Лободи - також танці з попами та жвава музичка. От тільки турчанка якась не типова, цікаво чи предків з України не має)
і я про те ж саме подумала, тут явний домішок нашої крові Мені не сподобалась одна із фавориток - Румунія - ну не люблю я таких солоденьких пісеньок. Минулого року гречанка була зі схожою, зайняла третє місце
Гарна туркеня, може трохи стара для перемоги , мама за вiрменок була. Ось тримайте про "наших турок" галати теж кельти тому не типові в Туретчіне як галичани в Україні. http://ru.wikipedia.org/wiki/Галатия http://ru.wikipedia.org/wiki/Галаты
Лучше, чем ожидал. Жаль только, нельзя кнопкой с пульта выключить закадровый бубнёж "дикторов"... В финал как ни странно прошли достойные среди прочих. Немного жаль белоруса, он был не хуже армянок, но разве по зрительскому голосованию с армянами потягаешься? Он пел лучше Боснии (да и Герцеговины тоже - голосочки уж больно слабы ), но у тех хороший номер... Шведка смазала вокал - хотела скомбинировать оперное и эстрадное пение, но по-моему ни того, ни другого не показала всерьёз. Переходы имхо ей не удавались, а начатый кусок из "Пятого элемента" слишком быстро оборвался. Может, перволновалась, и к финалу лучше сделает? Больше всего понравилась Исландия, качественная песня у Израиля, приятная - у Португалии. Мальта как обычно финала достойна, без турецких ритмов и животов тоже как-то Евровидение уже не представишь... Хотя если честно, то мне все их песни слишком однотипны. - а это специально для Вас, вдруг бы Вам и сцена, и Малахов (он случайно побрился), всё понравилось и не к чему придраться? Настроение у Вас было бы испорчено на весь день, да что там - на неделю! Решили не рисковать и чтоб наверняка...
Як голосувати ? По першому будуть казати куди смс слати ? І кіко то вартує ? ) Перемога за Рибаком ... !
Хм... Скажите, а что, в ЕВ стоит смотреть не только финал? Я вчера к кассе подошёл - очередь, люди билеты берут... Стоит смотреть или нет?
У Вас шо, телевізора немає?) Я , наприклад, дивлюсь тільки фінал, а все інше мені скучно і не дуже цікаво
я теж)))якесь Євробачення з кожним роком стає все нуднішим і безталантнішим((мені було б соромно на сцену виходити з деякими піснями і постановками((!
цілком згідна 100%, ці зміни в правилах мені і раніше не подобались, ніякого задоволення....навіть шоу не було.... сподобалась Ісландія і вболіваю за Кьяру - Мальта, вона вже 3-й раз штормує ЄБ і займає 2-і місця, хотілось, щоб перемогла все таки вона, бо як на мене пісня дійсно для класичного Євро, про яке на разі вже давно забули, тільки шоу....
Я не спец в понятии "классического Евро", мне всегда казалось, что его формат предполагал победу песни, которую можно крутить в качестве хита по всем радиостанциям (впоследствии визуальный ряд для турне и клипов стал не менее важным). Исходя из этого (и только из этого) я бы сказал, что в паре Исландия - Мальта при всём уважении к Кьяре больше заслуживает победы Йоханна