Може я не все знаю, але просто не пригадую, щоб Жванецький тикаючи пальцем в якогось президента гиготів. Нє, то є різні рівні, по-перше, а по-друге я не сказала що вони цілком ллють воду на колесо пропаганди, а лише, що мають установки - певні рамки і перспективні теми їм таки погоджують.. Це відчувається. Принаймні на темах Грузії.
Дякую що розповіли!!! Буду мати на увазі! Не було тоді таких гарних сюжетів з президентами, що жують свої краватки чи ховаються від літаків.
Та там нічого цікавого не було. Як ведучі не намагалися "завести" народ ... було чути тільки кволі вигуки. А Білан лайнюк дві пісні співав ...
я тільки трошки в кінці дивилася - ведучі здалися дуже нудними, наші Маша і Паша були набагато цікавішими. Бачила тільки виступ Приходько, яку лишній раз прорекламували. А люди оживилися, як мені здалося, тільки коли Парк Горького вийшов.
жахливе відкриття.і сцена ніяка , не порівняти із сценою у СЕРБІЇ, а спосіб приганяння ведучими з мови на мову буз ПОТОЧНОГО ПЕРЕКЛАДУ це взагалі жах.
Я також дивилась туту кумедію. ФЕ!!! Плювалась довго. Той ведучий так виглядав, якби він ся забув поголити... тай шоу постійно ведуть по-руски, я щось бува подумала що буде більше на іносраннім язику бо як не як іде на Європу. А Кіркоров то взагалі АТАС!!! Старе! Противне! В шкіраних сподньох! І дуже надіялось що всі йому будуть плескати і тішитись з того що він вийшов на сцену.
не знаю чего россияне нашли в Приходько, песня - ничего хорошего, манера исполнения ваще страх, (имха разумеется) теперь делать кипиш что Украина не пропустила из-за "рускости" песни, зх может и так только песня - гуано, Лобода в енсто раз получче буит ...
О КІРКОРОВ ТО БОМБА. Пісня Танго в англійському перекладі, то якись сміх курам. не могли щось нормальне йомиу написати чи що?. вчора дивлася передачу на ОРТ про Євробачення. то вразило мене такі слова - типу ми вже 15 років приймаємо участь і ВЖЕ НЕ МОГЛИ НЕ ПОБАЧИТИ який ми внесок робимо у ЄВРОБАЧЕННЯ І МИ ВЖЕ ДАВНО МАЛИ ПЕРЕМОГТИ, бо типу ми такі круті...така пурга. мама мія. а інші країни, що по 30 років приймають участь і не перемагали, що не заслужили чи як? і всю передачу - мииииии найкращі, бо в нас манеж 10 тис. км . метрів., і в нас світло і в нас і нас.... короче, як показали сцену з Сербії, то ще раз переконалася що в РОСІЇ - ну зовсім не гарний майданчик і ведучі.
В мене питання. Я завжди дома дивилась Фінал, голосую, вболіваю, просто люблю цей конкурс!!!! А зараз я переїхала в інше місто, і у нас немає телевізора((( А подивитись хочеться, інтернет є, але думаю швидкість підкачає. Запросіть у гості)))) А якщо серйозно, то на якому сайті можна дивитись в прямому ефірі?
- вот и я не знаю. Главное, никак не удаётся выяснить, КТО эти россияне (кроме Меладзе и тусовки). Ни одного человечка ещё не встретил, которому бы нравилась что Приходько, что эта "песня"... Я понимаю, песню надо было подобрать, чтобы не дай Бог случайно не победила, но не настолько же...
Скачайте бесплатно. Установите... В списке найдите Российскую Федерацию... выберите канал... на него клацаете два раза... и смотрите телевизор скорость интернета желательно минимум 512 и безлимит! http://www.readontech.com/downloads.html
Прямо на сайті Євробачення . Мабуть, коли почнеться, то з'явиться лінк на тій сторінці на онлайн-трансляцію. Так було минулого року.
подивилась на цьому ЄБ сайті попередній виступ Приходько і Лободи. при всій моїй упередженості до Світлани, для конкурсу рівня ЄБ, виступ - те,що треба. бо там народ більше жадає "зрєліщь" - гарних поп, еротичних танців, красивої картинки. що ж, на мою думку, шоу їй вдалось... просто "на любітєля". я дивлюсь ЄБ з цікавості - іноді серед усього того, що там плаває, впиливає і щось путнє...