http://en.wikipedia.org/wiki/Alexander_Rybak Народився в Білорусі, з 5 років переїхав в Норвегію. Батьки музиканти: мати - піаністка, батько - скрипаль. Не мало так голосів набрав ) http://blogs.myspace.com/index.cfm?fuseaction=blog.view&friendId=413861727&blogId=478996720 каже , шо сам автор пісні.
Лобода збирає кошти серед нашого населення на Євро, їхати ніби не дуже далеко.... як на мене, якщо держава не виділяє їй коштів, то не їдь, коли не має фінансів.... принаймні Руслана такого піару не робила, все сама...
На скільки я чула, це для туру по Європі перед ЄБ, хороший піар, люди (з інших країн) принаймні будуть голосувати за тих, кого хоча б бачили чи чули
А я дивлюсь їхній Проектор Перісхілтон. Певно мають вони пропагандиські якісь установки, але формат коли обговорюють з тим самим Мартиросяном останні газетні новини мені якось ближчий, аніж камеді...
Та я не прихильниця ОБС - програма по Першому російському відкрита для перегляду)) Просто зважаючи на теми, які вони висміюють в першу чергу, склалось таке враження. Путіна та Медвєдєва теж не дуже жалують, але то виглядає так, "любя". В неті теж мають бути випуски їхніх програм. На жаль, я не можу переглядати тут відео, щоб кинути відповідний лінк.
Я знаю, что это за передача и даже с десяток выпусков смотрел из Сети. Но вот пропаганды там не заметил. Хотя спасибо за ответ, посмеялся. Буду знать, что шутить "любя", корректно - это пропаганда.
На здоров"ячко. Відкрию Вам велику таємницю - Перший канал - це взагалі суцільна пропаганда, не помітили, нє? Співчуваю. Якщо коректно до одних, то мусіли б так само коректно і до інших ставитися - а до решти країн в них рамки троха... інші.
Вітаю, значить качаючи програми першого Вам не завадить знати, що 1-й "путінський" телеканал, працює на держзамовлення. Жодна муха без того строго регламентованого держзамовлення там не пролетить.
І що? Те, що в СРСР було багато чого заборонено, не наводить мене на думки, що в монологах Жванецького є якась пропаганда... До речі, якщо за темою, то я зараз купую собі два квитка на ЄБ, на 16є, вечір.