EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. mayscream

mayscream Well-Known Member

Маю на увазі не зміст пісні чи манеру виконаня,а "високопарність" обох речей.Мінімальні витребеньки з костюмами,мінімалістична постановка номеру та "глибокий псевдофілосовський" зміст.Це моє глибоке ІМХО.Бо я саме так це бачу.

2. bora

bora Well-Known Member

Мушу тепер виправдовуватися) Не є ні родичкою, ні подругою, ні навіть фанаткою ОЕ.. Просто вразив останній концерт.
    "Історично" пам"ятаю просто, як стрибала на їх концертах ще під "пісню" - "Я мікімаус!" і тоді трохи дивувалась змісту "твору":):) От і все моє відношення - я бачила ріст цієї групи і вельми втішена результатом, вони навідміну від багатьох - постійно вдосконалюються (і навіть дещо змінили манеру виконання в останньому проекті), ІМХО.
    А на Євробачення співаки виходять для того, щоб розширити географічні рамки своєї впізнаваності.
    І в даному контексті для ОЕ - це вже, так, не актуально давно. Глянула їхні тури - Мюнхен, Лісабон, Москва, Пітер, Лондон, Мінськ, Нью-Йорк, Ванкувер, Афіни, Кішенев тощо...
    І вибачте, але таки соромно нам їх не знати...

• Подобається Подобається x 13
  3. Ясь

Ясь Well-Known Member

Підпишусь під кожним словом, для мене теж "Дикі гуси" Руслани - найкраща її ПІСНЯ! :good:
    А Євробачення - це переважно ШОУ... :pardon: Не впевнений, чи Лобода покаже щось подібне.

Останнє редагування: 23 бер 2009
    • Подобається Подобається x 3
  4. polonyna

polonyna New Member

• Подобається Подобається x 5
  5. smeet

smeet просто спілкуюсь

Дівчина шикарна.Рідко зустрінеш таку красиву і точену афроанглійку.Респект.І голос гарний.Пісня непогана,але мені здається,що не конкурсна.

• Подобається Подобається x 4
  6. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

І мені так здається.

7. nubis

nubis New Member

не катить!:nea: на Євробачення треба шоу!:)

8. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Просто к слову. Зашли сегодня в наш бар. Пиво, бильярд. По ТВ показывают клип Лободы, новый какой-то, во всяком случае раньше не видел. Никто, НИКТО из играющих (6-ть столов по 2 человека=12), и из сидящих в зале (человек 8) не обратил внимания. Так что Евро мы продули в этом году. Не жжёт!

• Подобається Подобається x 13
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

Не знаю,мене також Лобода не хвилює ні як жінка ні як співачка.;)

• Подобається Подобається x 12
  10. olya_d

olya_d Well-Known Member

Багато говорять, що фаворитами цього року є Греція, Туреччина, Норвегія, Румунія і Азербайджан. Грецію, Туреччину і Румунію послухала - не сподобалося. Грек - той самий, що колись з Русланою змагався, і був такий впевнений у своїй перемозі.

• Подобається Подобається x 4
  11. R&BLiker

R&BLiker New Member

у Наташі Волкової пісня крутіша ніж у Лободи

12. Summer

Summer Well-Known Member

а то хто? яка країна?

• Подобається Подобається x 6
  13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=dFqw8_T_mpE

Турецька команда ніяка, на 3+
    О тааак, греки непогано ...
    ... ЗЮ: після кліпу Лободи , от кіко дивлюся - всі убогі ) Нє, ну шо правда, то правда ... в Києві вміють кліпи робити ...

Ромунія ... 3+ , видається такі кліпи ше у 80-90 знімали.
    Азербайджан 3+ , кліп не дуже, тай дуже чітко видно неякісну комп графіку.

Норвегія )))) Гламурно ... скандинавський дібілан ... але наче не обкурений ... 5+ )

===
    Висновок ... короче я за Норвегію ... вже втретє слухаю.

Останнє редагування: 17 кві 2009
    • Подобається Подобається x 5
  14. olya_d

olya_d Well-Known Member

Кліп Лободі знімав Бадоєв

15. Deus igrok

http://www.youtube.com/watch?v=oAHxiTlWWvw
    Нє, ну незнаю що , а шось мені та пісня нагадує. Тре буде покопатися в пам'яті.

16. olya_d

olya_d Well-Known Member

ага, особливо ті "вогняні" переходи вражають. Не знала, що Араш - азербайджанець )))
    А загалом десь на 3 тягне

Ще раз подивилася Румунію - щось мені нагадалася така простенька пісенька про Барбі, дівчина колись її пищала (не співала)

А ще ніби туркеня косить під Єлєну Папарізу (та що в Києві виграла)

• Подобається Подобається x 1
  17. Deus igrok

Тююю , так норвежець , це свій ... картопляний побратим )

Зверніть увагу, як заді танцюють хлопці на сцені ... шось воно гопака нагадує ..хоча ...

18. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

В кліпі Лободи щось трохи від Руслани, щось трохи від Army of lovers, хоча сам кліп нічого, чого не скажеш про артистку :bad:

• Подобається Подобається x 2
  19. smeet

smeet просто спілкуюсь

А мені сподобалось дуже.Що дійсно він співає від Норвегії?Класно.Це дійсно пісня для цього конкурсу.

20. Deus igrok

Якщо я правильно зрозумів інтервю на його блозі. То він автор і композитор пісні.
    Батьки його почали вчити грати на скрипці з 5 роки, в 14 він зрозумів що в тому щось є ) А потім вирішив, якось це культивувати серед однолітків - і почав співати пісні дівчатам )
    Якщо це все вірно, то оце талант )

а де твій аватар? :)