"не хочу сперИчатися, але скажу свою думку" (с) я особисто дуууууже люблю творчість Вакарчука, віддавна. на концерт хотіла, але не вийшло якщо хтось вважає, що він виє як собака - то нехай вважає, що тут такого страшного? то ж особисте сприйняття. відверто висловлене. в кожного воно різне. не розумію, чого це раптом висловлення негативної думки про творчість Вакарчука для когось є особистою образою? люди, не сприймате все на свій особистий рахунок і буде вам щастя
Інші співаки з ЗУ. Принаймні у Львові постійно виступають. Я б їх не захищала так, як ОЕ тільки через те, що вони з ЗУ, бо вони того не варті. Це був лише приклад.
Бачите, Нірванко - це неможливо вже напевно.. Нарід стільки зомбували псевдополітикою, а точніше тарабарщиною, що вже позвикали: як тільки бракує грошей на зарплату - так їм і підкидають - а давайте про державну мову поговоримо, а давайте згадаємо хто західний, а хто східний, а давайте за все у євреїв спитаємо... Парять людям мізки.. Допарилися до того що простонарід звик в особистому спілкуванні коли бракне аргументів згадувати про "політику" А взагалі гілка вже звелася завдяки старанням кількох осіб до змісту - "сам дурний", і потребує чистки. Особисто я вже нарахувала кілька запитань без відповіді, і відповіді без елементарного прочитання попередніх дописів.. Розмова глухого з німим. Гелено, Ваші благі наміри знову не співпадають з діями/мухоморами на цій же гілці
Повертаючись до теми Євробачення...Хтось тут писав,що Приходько - це етнос...LOL.Етнос,перепрошую, Росії чи Ураїни?!Якнамене,це дублювання Сербії,якщо не помиляюсь,з піснею "Молитва",за виключенням того,що Приходько не лезбіянка.А "прокачана" Лобода,оце реальне дзеркало сьогоднішньої попси (смайл,що довго і нудно блює),то такий собі копіпейст на минулорічну голозаду і "голосісту"(в обох значеннях) підкачану в "області рта" Ані Лорак.Різниця лише у діапозоні голосу. До Русі(п.Лижичко) в нас ще не доросли,а це був дійсно етнос.Моє ІМХО. Взагалі останні пару років Євробачення...(затяжноблюючий смайл).
Ну Ви і загнули.По Вашому виходить ,що ми любимо Вакарчука по територіальному принципу? Чому тоді ми західняки любили східняка Вячеслава Чорновола?Чому ми схиляємо голову перед творчістю і генієм Василя Стуса? Чому Вакарчук в Росії збирав повні стадіони,і на Східній Україні також.Ви спитайте своїх дітей чи знають вони Океан Ельзи і Вакарчука.По Вашому виходить ,що ми б мали казитися від творчості Козловського.Він теж зі Львова.Але мені особисто в його виконанні сподобалась тільки одна пісня-"Чорнобривці насіяла мати". Тут весь спір пішов не через Вакарчука.Тай про те що його потрібно відправляти на Євробачення.Ми говорили про Приходько і Лободу.Просто Рибка трохи некоректно наїхала на Вакарчука. Тепер про Вакарчука і Євробачення.Я згоден з Борткесом що це не той формат.Конкурс Євробачення вже давно став чисто попсовим, і щось на зразок Нової хвилі.Тобто конкурсом молодих виконавців.Десь ,колись проскакують досвідчені-типу Патрісії Каас,але це не система.На тих хто тільки співає рідко звертають увагу.Оцінюють ж не спеціалісти.Оцінюють люди,котрі в основному не дуже розуміють про що співається,не вслухаються в слова.Оцінює Європа, вірніше її жителі своїми смс-голосуваннями.Отож дійсно тут потрібне шоу і чим яскравіше тим краще.Це добре зрозуміла Руслана і виграла.Хоча як на мене то мені,більш подобались її "Дикі гуси",з якими вона колись виграла Слов"янський базар.Від її "диких гусей"мурашки по спині бігали-це була пісня,а те з чим вона виграла Євро то дійсно було чудове шоу.А пісня так собі.Так само як зібен зібен ай лю-лю.Шоу і нічого більше. Висловлення негативної думки про творчість будь кого не є образою,образою є форма висловлення цієї думки. Пояснюю. Я послухав як (уявімо це) Ви співаєте.Мені скажімо не сподобалось.Питають мою думку.Є два варіанти відповіді. 1.Я не являюсь прихильником Вашої манери виконання. 2.Я мало не зблював,коли почув Ваше завивання. А тепер вгадайте з трьох раз на який коментар Ви б образились. Тільки дуже прошу Вас не брати це на свою сторону,я ніколи не чув , як Ви співаєте,і я ніколи б не відповів другим варіантом.Мені не позволяє виховання.
Я от з плагіачу ... але чому "юний орел" разом з "космосом" не співають ? Цей дует би порвав усі пісенні конкурси ... вони б були "вне конкуренции"
Честно. К своему стыду, я не знаю кто такой Вакарчук и что он поёт. Но Ваш пост мне очень понравился. Респект.
Не виривайте слова із контексту. ТАКОГО я не писала. А у нас на ЛФ є тема про ОЕ? А то ми вже заоффтопилися.
А хіба я писав,що Ви таке писали?Я привів два варіанти відповіді,для того ,щоб показати,як словами можна образити чиїсь почуття. Почуття до близької людини,почуття до любимого співака, почуття до любимої музики,поезії,кіно і т.д.Так що краще в відповідях бути толерантнішими. Пане Полковнику,ну як познайомилися?
http://www.youtube.com/watch?v=KzKCbxvyajI Грузини відпочивають проти цього номеру ))) Зверніть увагу на приспів. Все чітко , без ніякого заувальованого змісту )