Не бачу нічого поганого... До речі, якщо не помиляюсь, то він співав на майданах. Скоріше щоб зачепитися на теренах колишнього СРСР. Куди він може всіх "взяти"? Розумієте, є таке слово "формат", навіщо на ЄБ пісня без шоу?
Що ВИ цим намагаєтесь довести? Суперечка заради суперечки? Гаразд, тоді скажіть, що саме в ШОУ Сербії позаминулого року Вам сподобалось?
Те, що, сподиватись тільки на пісню - марно. Навіщо там Вакарчук? Хіба в Україні гарних дівчат вже не залишилося? Мені особисто воно не споподобалось (ні як шоу ні як пісня), але чоловік одягнутий як жінка - дуже оригінально. До речі, згадав як про це шоу писав Гоблін...
Угу. бо шоу і не було. А переодягнутий чоловік в жінку теж вже не ново - Сердючка вже використала.. То може оригінально знову стане співати гарні пісні на гарну музику? Ви чули пісню - Не опускай свої очі Вакарчука? А як так стереотипно не любите ЧУТИ - то просто почитайте слова якоїсь пісні з останнього.
Так, у кожного свій смак, так скажіть що він вам не подобається і не переходьте на образи... А опитування проводила не я... Я мала на увазі, що навіть в Росії ОЕ визнали найкращою групою... Я не казала що за кордоном його люблять усі... але якщо в Росії його визнали, то можна робити висновки... Всі привикли до шоу, але воно не є обовязковим для перемоги.. Це не є формат...це не записане в правилах..це просто придумали для того щоб привернути увагу публіки,якщо немає хорошої пісні Про що і йде мова... Пропонуєте послати Лободу чи групу "Нікіта"??? Брати тілом а не голосом?? Як на мене це не варіант
Дуже люблю пісні Вакарчука, але навряд він щось візьме на ЄБ. Його пісні треба слухати і розуміти та, нажаль, не так багато людей в Європі розуміють українську.
я чув все що він співав... "В ночі" теж слухав, " не опускай свої очі..." навіть підібрав на гітарі. Мені подобається його творчість, але я погоджуюсь з Summer. Справа не у тому, що він поганий чи пісня не подобається, а у тому, що потрібно інше... Якщо б було інакше, то для перемоги можна било б заслати туди співака з оперного театру. Чому ні? Вам не подобаються гарні дівчата? співати їх теж можна навчити
та ниче вы не понимаете...Приходько с мамой - то ж этнос, субкультура... Что и может заинтересовать, ярко.
Я нікого не ображала. Сказала про Вакарчука ВИКЛЮЧНО як про співака, а не як про людину. Цілком можливо, що він дуже гарна людина.
рыбка, понимаешь, это скорее они переходят все на личности....Вакарчук с ЗУ, вот они и пидсвидомо защищают это...
Гарні дівчата це звичайно добре,але не забувайте,що це пісенний конкурс, хоч з нього і зробили шоу...І що значить навчити?? Давайте міс України (або краще Росії) пошлем на ЄБ, а перед тим навчимо співати Просто те,як ви це сказали звучало дуже нетолерантно
А хіба не ви казали... Це вже політикою смердить... давайте без правобережних і лівобережних!!! Ми всі з України
А от і неправда! Якби А.Князь, Васильців чи Н.Карпа хотіли виступати в оперному, я б заплатила, щоб вони там не виступали. І це дійсно попсові співаки, які не можуть претендувати на міжнародне визнання і концерт в опері. І на Євробаченні їх би бажали бачити одиниці.. І якби хтось сказав, що вони виють, мені було б паралельно. Але Вакарчук такого не заслуговує! І при чому тут ЗУ? Не вмішуйте хоч сюди політику.