EUROVISION 2009

Тема у розділі 'Музика', створена користувачем polonyna, 19 лют 2009.

1. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

Не бачу нічого поганого... До речі, якщо не помиляюсь, то він співав на майданах. ;)
    Скоріше щоб зачепитися на теренах колишнього СРСР.
    Куди він може всіх "взяти"? Розумієте, є таке слово "формат", навіщо на ЄБ пісня без шоу?

• Подобається Подобається x 1
  2. bora

bora Well-Known Member

Що ВИ цим намагаєтесь довести?:) Суперечка заради суперечки? Гаразд, тоді скажіть, що саме в ШОУ Сербії позаминулого року Вам сподобалось?

• Подобається Подобається x 8
  3. borkhes

Те, що, сподиватись тільки на пісню - марно. Навіщо там Вакарчук? Хіба в Україні гарних дівчат вже не залишилося?
    :blush:
    Мені особисто воно не споподобалось (ні як шоу ні як пісня), але чоловік одягнутий як жінка - дуже оригінально. :crazy:
    До речі, згадав як про це шоу писав Гоблін... :)))

4. bora

bora Well-Known Member

Угу. бо шоу і не було. А переодягнутий чоловік в жінку теж вже не ново - Сердючка вже використала.. То може оригінально знову стане співати гарні пісні на гарну музику? Ви чули пісню - Не опускай свої очі Вакарчука? А як так стереотипно не любите ЧУТИ - то просто почитайте слова якоїсь пісні з останнього.

• Подобається Подобається x 7
  5. Fran4eska

Fran4eska Well-Known Member

Так, у кожного свій смак, так скажіть що він вам не подобається і не переходьте на образи...
    А опитування проводила не я... Я мала на увазі, що навіть в Росії ОЕ визнали найкращою групою... Я не казала що за кордоном його люблять усі... але якщо в Росії його визнали, то можна робити висновки...
    Всі привикли до шоу, але воно не є обовязковим для перемоги.. Це не є формат...це не записане в правилах..це просто придумали для того щоб привернути увагу публіки,якщо немає хорошої пісні
    Про що і йде мова... Пропонуєте послати Лободу чи групу "Нікіта"??? Брати тілом а не голосом?? Як на мене це не варіант

• Подобається Подобається x 5
  6. Summer

Summer Well-Known Member

все так, але як показує Євробачення останніх років глядачам більше подобається шоу...

7. Sashka-ua

Sashka-ua Спостерігач

Дуже люблю пісні Вакарчука, але навряд він щось візьме на ЄБ. Його пісні треба слухати і розуміти та, нажаль, не так багато людей в Європі розуміють українську.

8. borkhes

я чув все що він співав... "В ночі" теж слухав,:good: " не опускай свої очі..." навіть підібрав на гітарі. ;) Мені подобається його творчість, але я погоджуюсь з Summer. Справа не у тому, що він поганий чи пісня не подобається, а у тому, що потрібно інше... Якщо б було інакше, то для перемоги можна било б заслати туди співака з оперного театру. ;)
    Чому ні? Вам не подобаються гарні дівчата? співати їх теж можна навчити :)

9. bora

bora Well-Known Member

Побачимо цьогоріч, принаймні. Навряд чи та сама Приходько до пісні про маму вийде напівгола:)

• Подобається Подобається x 6
  10. Марусино

Марусино Well-Known Member

та ниче вы не понимаете...Приходько с мамой - то ж этнос, субкультура... Что и может заинтересовать, ярко.

11. Я нікого не ображала. Сказала про Вакарчука ВИКЛЮЧНО як про співака, а не як про людину. Цілком можливо, що він дуже гарна людина.

12. Марусино

Марусино Well-Known Member

рыбка, понимаешь, это скорее они переходят все на личности....Вакарчук с ЗУ, вот они и пидсвидомо защищают это...

13. Fran4eska

Гарні дівчата це звичайно добре,але не забувайте,що це пісенний конкурс, хоч з нього і зробили шоу...І що значить навчити?? Давайте міс України (або краще Росії) пошлем на ЄБ, а перед тим навчимо співати

Просто те,як ви це сказали звучало дуже нетолерантно

Останнє редагування: 20 бер 2009
  14. Та невже? Дайте цитату, яку ви вважаєте нетолерантною.

15. Fran4eska

Хоча б це...

• Подобається Подобається x 2
  16. Звиняйте, по-іншому не вмію. Хіба вам не здається, що у нього "виючий" голос? Я одразу це чую.

17. Fran4eska

А хіба не ви казали...
    Це вже політикою смердить...
    давайте без правобережних і лівобережних!!!
    Ми всі з України

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А от і неправда! Якби А.Князь, Васильців чи Н.Карпа хотіли виступати в оперному, я б заплатила, щоб вони там не виступали. І це дійсно попсові співаки, які не можуть претендувати на міжнародне визнання і концерт в опері. І на Євробаченні їх би бажали бачити одиниці.. І якби хтось сказав, що вони виють, мені було б паралельно. Але Вакарчук такого не заслуговує! І при чому тут ЗУ? Не вмішуйте хоч сюди політику.

• Подобається Подобається x 7
  19. А хто це?

Поясніть конкретно, чим він кращий?

20. Fran4eska

Ні, мені так не здається... і не тільки мені...

а де твій аватар? :)