Відповідь: EURO-2012 Ну що, потішилися трохи, та й досить... Шанси Львова на ЕВРО-2012 стають все примарнішими, Харькаф і Адєсса не дрімають. :cool: Як залишимось за 5 років без футболу - це буде достойний вінець цілеспрямованому "опусканню" Львова на державному рівні. Урядова програма "Львів: від П`ємонту до провінції!" в дії. :bazar: Ось уже -надцять років... А львівшька влада, як завжди, фітькає собі в дудочку...:cowboy: Хіба би поляки за нас заступилися, їм матчі у Львові теж вигідні...
Відповідь: EURO-2012 Організацією Євро- 2012 повинен займатися оргкомітет у Львові. Він є? Якщо цей комітет - це Олійник, Садовий, Сендак, то вважайте, що його нема, бо то не серйозно.Євро має займатися комітет, який буде працювати не докінця своєї депутатської каденції, а до 2012 року. У Львові замість того почнеться перетягування ковдри на свій неповторний зад. Побачите.
Відповідь: EURO-2012 а хтось казав, що деребан вже пройшов... значить подеребанили і забили, а тося зробить!
Відповідь: EURO-2012 http://www.korrespondent.net/main/194459/ - Львів може втратити Євро-2012 На Кабмін і ФФУ тиснуть фінансово-промислові групи, щоб відібрати у Львова матчі Євро-2012, заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник. Про це він сказав журналістам під час проведення сесії Львівської облради, де розглядалося питання про підготовку до Євро-2012. За словами голови Львівської облдержадміністрації, це представники тих міст, що не потрапили в список основних міст, де будуть проводитися матчі фіналу Євро-2012. "Ці групи роблять усе, щоб переорієнтувати Євро-2012 на резервні міста", - сказав Олійник. Голова львівської облдержадміністрації заявив, що він зробить усе, щоб цього не відбулося, оскільки проведення матчів фіналу Євро-2012 у Львові є для нього справою честі. Чиновник також пообіцяв, що під час підготовки до Чемпіонату Європи до економіки Львова й області можна залучити до $3 млрд інвестицій, а всі конкурси будуть проводитися публічно та прозоро. "Усі проекти стосовно Євро-2012 будуть розміщені на веб-сайті облдержадміністрації, і кожен зможе з ними ознайомитися", - зазначив Олійник.
Відповідь: EURO-2012 Львівська міськрада досі не надала і не затвердила земельні ділянки для побудови сучасного стадіону для проведення футбольних матчів Євро-2012. Посадовці мерії стверджують, що уже вирішили, де буде стадіон, і мають навіть інвесторів. Однак конкурс тим часом так і не оголосили, і, як кажуть у Львові, немає прозорості у підготовці до міжнародного заходу, який принесе місту мільйони євро. Тож чи Львів може бути виключений зі списку основних претендентів на проведення чемпіонату.
Відповідь: EURO-2012 Бог мой, кого что волнует.. А мне надо до 2012-го года купить или 2-й телевизор, или телетюнер, чтоб через комп смотреть.. Я сама к футболу равнодушна, а старший сын любит... Так прийдется принять меры, чтобы телек поделить и самой не мучиться..
Відповідь: EURO-2012 Євро 2012 мусить бути у Львові, інакше я з нього втечу навіки! У мене вже є список найдорожчих гостей з цілого світу (і футбольно-ейфорійні німці, і добродушні веселі китайські хлопаки, які вчитимуть мого тата, як готувати смачної китайської їжі, бо він якраз усе вміє, крім цієї, і сусіди поляки, і митці французи і ...). Я сама піду долучуся до комітету і поможу їм плідно працювати, бо не хочу, щоб моє місто втратило такий особливий шанс і мої друзі були розчаровані, не попавши до Львова ! (Не знаю, може, то трішки не в тему, але вже так вийшло )
Відповідь: EURO-2012 Так само на сайті ЛМР розміщують багато цікавої інформації... та не вірю я їм... домовляться, поділяться, і "все буде добре..."
Відповідь: EURO-2012 вже поділилися, але робота стоїть... в цьому проблема! хай собі мають 10% з кожної суми, але хай би робили щось!
Відповідь: EURO-2012 це відвертий оффтоп (з політичної гілки сюди залетів) але ручки наших панів премєрів і голів всяких там верховних рад тут замішані, крім нашої дрібноти... цю думку мені спонукав допис п.Олі адже тільки так і саме в готівковій формі проводиться будь-яке позапланове (субсидіювання, субвенціювання, дотування) фінансування нашого і не тільки регіону.
Відповідь: EURO-2012 все зробила Росія. Адже Росії буде вигідно якщо и сусіда буде проводитись ЄВРО 2012, можна буде підвищити ціни на газ, і дерти з нас у 3 шкіри!!!!!!
Відповідь: EURO-2012 Но, то є не пеуної міри прауда, у нас тепер теж є важілі свої, ми їм таже можемо дюрку в адному місті віроб"єте.