EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: EURO-2012

Ну що, потішилися трохи, та й досить... Шанси Львова на ЕВРО-2012 стають все примарнішими, Харькаф і Адєсса не дрімають. :cool:

Як залишимось за 5 років без футболу - це буде достойний вінець цілеспрямованому "опусканню" Львова на державному рівні. Урядова програма "Львів: від П`ємонту до провінції!" в дії. :bazar: Ось уже -надцять років...

А львівшька влада, як завжди, фітькає собі в дудочку...:cowboy:

Хіба би поляки за нас заступилися, їм матчі у Львові теж вигідні...:aggressive:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Організацією Євро- 2012 повинен займатися оргкомітет у Львові. Він є?
    Якщо цей комітет - це Олійник, Садовий, Сендак, то вважайте, що його нема, бо то не серйозно.Євро має займатися комітет, який буде працювати не докінця своєї депутатської каденції, а до 2012 року. У Львові замість того почнеться перетягування ковдри на свій неповторний зад. Побачите.

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

а хтось казав, що деребан вже пройшов... значить подеребанили і забили, а тося зробить!

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

та чекайте, чекайте. Всьо ще буде....

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

6. vasili

vasili Well-Known Member

Див. знак не ЛЕВ, а пес, породи колі, і не помпезний не граціозний якийсь.

7. ROM_17

ROM_17 New Member

http://www.korrespondent.net/main/194459/
    - Львів може втратити Євро-2012

На Кабмін і ФФУ тиснуть фінансово-промислові групи, щоб відібрати у Львова матчі Євро-2012, заявив голова Львівської обласної державної адміністрації Петро Олійник.

Про це він сказав журналістам під час проведення сесії Львівської облради, де розглядалося питання про підготовку до Євро-2012.

За словами голови Львівської облдержадміністрації, це представники тих міст, що не потрапили в список основних міст, де будуть проводитися матчі фіналу Євро-2012.

"Ці групи роблять усе, щоб переорієнтувати Євро-2012 на резервні міста", - сказав Олійник.

Голова львівської облдержадміністрації заявив, що він зробить усе, щоб цього не відбулося, оскільки проведення матчів фіналу Євро-2012 у Львові є для нього справою честі.

Чиновник також пообіцяв, що під час підготовки до Чемпіонату Європи до економіки Львова й області можна залучити до $3 млрд інвестицій, а всі конкурси будуть проводитися публічно та прозоро.

"Усі проекти стосовно Євро-2012 будуть розміщені на веб-сайті облдержадміністрації, і кожен зможе з ними ознайомитися", - зазначив Олійник.

8. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та давно ясно було, дивитись вище...

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Львівська міськрада досі не надала і не затвердила земельні ділянки для побудови сучасного стадіону для проведення футбольних матчів Євро-2012. Посадовці мерії стверджують, що уже вирішили, де буде стадіон, і мають навіть інвесторів. Однак конкурс тим часом так і не оголосили, і, як кажуть у Львові, немає прозорості у підготовці до міжнародного заходу, який принесе місту мільйони євро. Тож чи Львів може бути виключений зі списку основних претендентів на проведення чемпіонату.

10. zet

zet Дуже важлива персона

Бог мой, кого что волнует.. А мне надо до 2012-го года купить или 2-й телевизор, или телетюнер, чтоб через комп смотреть.. Я сама к футболу равнодушна, а старший сын любит... Так прийдется принять меры, чтобы телек поделить и самой не мучиться.. :)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

та не кажіть.....

12. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Євро 2012 мусить бути у Львові, інакше я з нього втечу навіки! У мене вже є список найдорожчих гостей з цілого світу (і футбольно-ейфорійні німці, і добродушні веселі китайські хлопаки, які вчитимуть мого тата, як готувати смачної китайської їжі, бо він якраз усе вміє, крім цієї, і сусіди поляки, і митці французи і ...). Я сама піду долучуся до комітету і поможу їм плідно працювати, бо не хочу, щоб моє місто втратило такий особливий шанс і мої друзі були розчаровані, не попавши до Львова ;)!

(Не знаю, може, то трішки не в тему, але вже так вийшло :))

• Подобається Подобається x 3
  13. young

young Well-Known Member

молодець, більше би таких, як ти!

14. andi

andi Well-Known Member

Так само на сайті ЛМР розміщують багато цікавої інформації...
    та не вірю я їм... :sad:
    домовляться, поділяться, і "все буде добре..."

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

вже поділилися, але робота стоїть... в цьому проблема!
    хай собі мають 10% з кожної суми, але хай би робили щось!

16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

це відвертий оффтоп (з політичної гілки сюди залетів) але ручки наших панів премєрів і голів всяких там верховних рад тут замішані, крім нашої дрібноти...

цю думку мені спонукав допис п.Олі

адже тільки так і саме в готівковій формі проводиться будь-яке позапланове (субсидіювання, субвенціювання, дотування) фінансування нашого і не тільки регіону.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Поділилися, а тепер то ЄВРО хай само то всьо робить, як Тося.

18. Melown

Melown Well-Known Member

все зробила Росія. Адже Росії буде вигідно якщо и сусіда буде проводитись ЄВРО 2012, можна буде підвищити ціни на газ, і дерти з нас у 3 шкіри!!!!!!

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, який викрутАс думки.

20. vasili

vasili Well-Known Member

Но, то є не пеуної міри прауда, у нас тепер теж є важілі свої, ми їм таже можемо дюрку в адному місті віроб"єте.

а де твій аватар? :)