Відповідь: EURO-2012 Головне, щоб ці дороги хоч трохи протримались... А то буде як з приїздом Папи Римського, коли будинки малювались тільки на першому поверсі, а дороги ремонтувались тільки ті, де він мав проїжджати...
Відповідь: EURO-2012 і ті "глянцувалися" лише зверху... а потім під вагою "косметики" провалювалися...
Відповідь: EURO-2012 До-речі, а якщо у Львові всетаки побудують новий стадіон, то як його назвати?! Цікаво було б вислухати версії форумчан...
Відповідь: EURO-2012 Я думаю, шо наймуть молдован, вони прокладуть рулонами дороги, а коли Євро скінчиться, то вони ці рулони згорнуть і повезуть до зимової олімпіади 2014 до Сочі..
Відповідь: EURO-2012 Жартують, що молдавани також будували і Велику китайську стіну, їм платили за довжину стіни, тому то вона така і довга...:shy:
Відповідь: EURO-2012 А якщо серйозно? В мене два варіати: 1) стадіон ім. С.Бандери! Але думаю це нереально. Зассуть...(перепрошую:o ) 2) як в бундесі, назва стадіону - окрема торгова марка. Цей рік може бути стадіон "Київстар" приміром, на наступний сезон - вже "Родинна ковбаска арена". Хто більше заплатить...:cowboy:
Відповідь: EURO-2012 Нехай зроблять голосування на рахунок назви стадіону! Щоб народ сам вибрав назву для свого улюбленця...