Відповідь: EURO-2012 хтось каже, що на Левандівці забрали поліклініку під ГОТЕЛЬ! А я переживала де це у Львові є місце на 20 готелів.... то правда?
Відповідь: EURO-2012 А як на мене, майже нереальною лишеться вирішення проблеми пересування країною. Замість того, щоб відпочивати та переночувати в місті, найбільш активні фани будуть змушені цілу ніч їхати з одного міста в інше, щоб подивитися наступний матч.. Це ж така територія! А якщо ще з однієї країни в другу... А ще й через нашу митницю...
Відповідь: EURO-2012 Наша митниця ненатішиться громадянами інших держав, вони мастаки з двох чоловік чергу організувати, а тут стільки народу!
Відповідь: EURO-2012 Саме так. :p А ще можна на митниці зробити платний зал з великим монітором, де будуть показувати футбол для тих, хто стоїть в черзі на митниці...
Відповідь: EURO-2012 Я дійсно вважаю, що з цим буде поблема! Нехай збільшують кількість доріжок на митниці, там постійна черга! А ще коли автобуси стоять в черзі... Все, хана...
Відповідь: EURO-2012 Я так відчуваю, що доріг ремонтувати ніхто не буде. А нащо, коли "так мало" часу лишилося до Євро 2012?
Відповідь: EURO-2012 Що означає ЦЕ ТАКЕ? А може і готелі ЦЕ ТАКЕ, і обслуговування? Більшості Львів'ян потрібно саме дороги, вони з ними стикаються кожний день, а на футбол ходять два-три рази на рік..
Відповідь: EURO-2012 Стадіон побудують, бо з нього є економічна вигода, а дороги.... В дороги тре просто вкладати.
Відповідь: EURO-2012 В футбол шо на дорогах та в готелях грати будуть? Дороги будуватимуть в найостаннішу чергу..
Відповідь: EURO-2012 Так, тільки ще до тих стадіонів потрібно добратися... Або тоді будуйте біля стадіонів площадки для вертольотів. Бо нашими дорогами європейці не доберуться навіть до міста... А їх тут ще чекає один сюрприз у вигляді постійних корків в центральній частині міста.. Та і не тільки....
Відповідь: EURO-2012 Який стадіон, хіба в Дніпропетровську уже збудували ? Ми ж по черзі другі на ту бригаду будівників. А дороги активно будуються, це можна побачити на трасі Львів Київ. Дорога нагадує азбуку Морзе: спочатку тире , а потім крапочки ....і знов тире, і крапочки. Але як тільки все стане суцільним тире - буде ляпота