вихід з групи - вже досягнення. ---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ---------- Зверніть увагу, Мартіні, чоловіка ще в армії забанювали.
Классно у вас тут тема движется От обсуждения собственно Евро до бесперспективного и мрачного будущего Украины. Пару слов насчет первого. Итальянцы отправили англичан отдохнуть, ну туда им и дорога. Дальше за Италию болеть буду. Насчет второго. Интересно, как же этот рассадник мрака и безысходности вообще принимает Евро ? Кто эти болельщики в желто-синем, заполнившие стадионы и фан-зоны ? Откуда вообще взялись эти стадионы, Львов-арена например ? Марсиане построили ? Они же (марсиане) наиздавали учебников по строительству ( Киев, "Вища школа", "Будiвельник"), по которым до сих пор студентов учат ? Я также по ним учился.
Олімпійський стадіон в Києві перед вчорашнім матчем Англія-Італія. Таких організованих вболівальників, як шведи, вже немає, але все одно багато групами по 3-5 чоловік. Азіатів багато (не поймеш відки), певно більше всіх. Перекрита Червоноармійська убогувато виглядає, коли там рух машин - то ілюзія динаміки, а так містечовий виглєд в цего всего, будинки страшні, як за революції, нема на шо дивитись, паркани якісь. А ціни на нерухомість - єк в Нью-Йорку.
І тут Селезньов абсолютно правий. Як можна було ставити на Англію Мілевського після того, як він нічого не показав за час, проведений на полі? З боку Блохіна жодного тререрського рішення, яке відповідає рівню збірноі і чемпіонату Європи. І на прес конференціі знов розповідає, що досвідчених гравців, які залишили збірну, немає ким замінити. Знов готує нас до майбутніх поразок? Та як же можна з таким підходом тренувати збірну? Та навіть якщо гравцям дійсно не вистачає рівня, то ти, як тренер, зроби план індивідуальноі роботи з кожним гравцем і підвищуй цей рівень, а не лялякай про проблеми. Гнати в шию. http://www.unian.ua/news/511752-napadnik-zbirnoji-seleznov-najihav-na-blohina.html
Досить круті, взагалі-то... Щодо їхнього першого місця навіть сумнівів немає! От останній з прикладів: http://youtu.be/lOLgXjplfh4
Виявлєєсі стадіон в Києві - друга по вартости спортивна споруда у світі. А на виглєд - друга ззаду. Добрєче напокращували.
Ще до матча з Ірландей, італійці, що спять у Велічці під Краковом приїхали у монастир камедулів у Кракові і сказали, що якщо вийдуть із группи, прийдуть у монастир пішкі подякувати Богу. Після виграного матча, футболисти ляглися спати а Пранделлі, Албертіні і цілий італійский технічний персонал ( около 30 осіб) оділи пристойні костюми і вночі помашерувалу оте 20 кілометрів у монастир . Зранку всі повернулися на базу вже на машині. http://www.fronda.pl/news/czytaj/ty...kowskich_kamedulow_odmawiajac_rozaniec_21976/
[graffiti="38"]38 [/graffiti] Я в них вірила протягом усього турніру.Молодці!Феєрична і цілком заслужена перемога!
Фінал Євро-2012 і підсумки Ну що ж, дорогі друзі, вітаю всіх, феєричний фінал феєричного чемпіонату - Іспанія-Італія 4:0, збірна "Реалу" і "Барселони" втретє стала чемпіонами Європи і світу. Але Італія ні в якому випадку не програла, це суперфутболісти, суперкоманда і срібні чемпіони Європи. А ми побачили історичні результати для світового футболу і для нас з вами також історія тепер буде поділятися до Євро 2012 і після Євро 2012. Особисто для мене це був чудовий період життя, нам надали чудову нагоду стати частинкою світу, і ми не згаяли цю нагоду. Отож іще раз усіх з прекрасним святом футболу!
Так, Іспанія була суперкоманда і заслужено виграли. Але мені особливо приємна зміна відношення ЗМІ до України і українців. Памятаєте, ВВС на початку лякало трунами. Сьогодні вранці постійно співали дифирамби українцям, як добрим, дружелюбним і лагідним людям. І ось ввечері: Graham Taylor in Kiev for BBC Radio 5 live "The people have been fantastic and the competition has been good. I've really enjoyed it, so congratulations to everyone. Ukraine has been excellent and the weather, by the way, has been fantastic!" Думаю, зрозумієте без перекладу. Світ побачив українців і був в захваті. Лишається одне: зробити так, щоб самі від себе і свого життя були в захваті!