EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А для футболістів збірної України був ще один величезний стимул старатися і показати себе. Це намагання бути "поміченими".
    Я буду дуже здивованим якщо англійські чи чи інші європейські клуби не зацікавляться Ярмоленком чи Коноплянкою.

• Подобається Подобається x 3
  2. kitana

kitana Banned

Ми мабуть ніколи не виберемось з цього "якби".
    То Донбас-Арена нефартовий, то дощ завадив, то вболівальники гімн не співали, то суддя сліпий, то політика УЄФА, то Шева з травмою... А так би виграли.
    Грати треба, а не гуляти по полю як Мілевський, тоді б виграли.
    Гру будувати треба, а не сподіватись на пощастило - не пощастило.

Леоненко про нашу збірну:

• Подобається Подобається x 1
  3. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

• Подобається Подобається x 2
  4. kitana

kitana Banned

Статистика матчу:
    Удари: Україна 16 - Англія 7
    Удари в створ: Україна 5 - Англія 3
    Володіння м'ячем: Україна 58% - Англія 42%
    Кутові: Україна 9 - Англія 6

А результат де???

5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Результат не завжди залежить від гри.

6. kitana

kitana Banned

Результат залежить ТІЛЬКИ від гри, від класу команди, від правильної тактики тренера. А пояснень і виправдань можна навигадувати 100500.

7. Max_

Max_ кл. москаль

Смотрел этот матч, естественно болел за украинцев. Команда играла действительно хорошо. В спорте есть уровень мастерства, профессионализма, но есть и воля к победе. ИМХО, украинская команда играла мастерски и выкладывалась полностью. Проиграли, да. Но:
    - соперник все таки не дворовая команда
    - честный гол не был зачтен
    - первый тайм вообще было впечатление, что футбол придуман не англичанами, а где то ближе к Киеву.
    И это хорошо.
    Есть свои звезды, не только Шевченко. Думаю, глядя на них украинская молодежь предпочтет не пиво и сигареты, а мяч - бутсы - стадион.

• Подобається Подобається x 10
  8. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Коли риба клює, жоден рибалка не задумується над напрямком і силою вітру, атмосферним тиском і рівнем води... От коли НЕ клює... :dntknw:

---------- Додано в 12:42 ---------- Попередній допис був написаний в 12:17 ----------

Цікаво, як там містер Педро? Відійшов вже від вчорашнього бухалова в честь перемоги його рідної збірної його рідної великої Британії?

• Подобається Подобається x 3
  9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Ну от була гра, команда була сильніша від суперника, але програла. Якби П'ятов був на пару см ближче до м'яча, то не було б голу. Якби суддя зарахував наш гол, то могло б бути інакше. Це випадок, а не "клас команди", "тактика тренера".

Мені тут на роботі всі кажуть, що дуже сильно наші грали і просто несправедливо закінчився матч. І справа не в незарахованому голі, а в тому, що їм непощастило.

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та все справедливо, в наступному колі вилетіли б 200%.

Вона в принципі не може бути сильнішов, наша прем'єр-ліга і англійська - це неспівставні речі. Ахметов зробив собі команду з бразильців, постійно чемпіони України, а у збірну нікого відправити, 2 чоловіка від сили. Міжнародний досвід лиш в Тимощука і Шевченка. По суті в збірній грати нікому. Збірна Франції повністю нової генерації (стара облажаласі на ЧС), збірна Італії нової генерації (постійні адміністративні скандали), але на клас це не впливає, тому що в країні так поставлений спорт. Треба буде третій склад - знайдуть і третій, і клас від цего не постраждає.

Ну ви я так розумію вже не будете сі дивити чемпіонат, а для любителів футболу єкраз сі починає саме найцікавіше - битва титанів, Німеччина, Італія, Іспанія, Франція, десь близько і Португалія.

11. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Nirvanko, потрібно відрізняти справжній патріотизм від ура-патріотизму. Справжній патріотизм, зокрема, передбачає не тільки декларацію емоцій, а і відповідальність за результат перед своєю краіною і своім народом. Без вимог, без встановлення високоі планки досягнень, без відповідальності за результат Украіна і далі буде залишатись аутсайдером. Справжній патріот, навіть через не можу, за рахунок волі, добивається високих результатів і гордиться цим разом зі своім народом. А для досягнення високих результатів потрібні не тільки емоціі, а і тверезий аналіз.
    Не будемо про донецький стадіон, це суб*єктивний і не головний фактор, хоча на майбутнє пропоную збірній грати у Києві.
    Ну як не пред*являти претензій до Блохіна? Це його робота - знати сильні і слабі сторони своєі команди і суперника; готувати схему і план гри проти конкретного суперника; відчувати гру і проводити заміни для підсилення гри, своєю особистою поведінкою вселяти в команді віру у себе і дух перемоги, а не "лялякати" на пресконференціях про майбутній програш Англіі; користуватись послугами психологів, які можуть суттєво підсилити емоційно-вольовий комплекс гравців. Все це називається одним словом - професіоналізм. А тепер скажіть мені, у якому з вищеперечислених компонентів тренер Блохін себе добре проявив? У жодному. Ще французи перед грою знайшли слабкі сторони нашоі збірноі - повільне повернення в оборону і фланг Селіна. До речі, гольова передача в наші ворота у грі з Англією пройшла саме з флангу Селіна. На Англію треба було ставити Шевчука. Абсолютно непрофесійно виставлений склад на гру з Францією. Матч Англія - Франція дав достатньо матеріалу для розуміння схеми гри. Як мінімум, на позиціі опорний півзахисник-захисник потрібен був Ракитський. Чи підсилювали гру проведені Блохіним заміни? Не підсилювали. Дивно, чому і Маркевич і Блохін недооцінюють Девіча, чи не єдиного футболіста, який може і обіграти, і віддати гостру передачу, і пенальті заробити, і сам забити. Знімати Девіча і випускати Бутко - взагалі маразм. А Мілевський? Та у нього хватальний рефлекс бокала з коктейлем розвинений краще, ніж удар головою з кількох метрів у пусті ворота. Як можна було вчора не забити з такоі ситуаціі? Та у Лобановського такий "форвард" не вийшов би на поле! Я абсолютно згідний з Леоненком.
    Придивіться до поведінки Блохіна під час гри. На обличчі майже всю гру "міна" незадоволення і претензіі до гравців. Кваліфікований тренер так себе не поводить, він повинен бути вожаком, вести вперед, а не "грузити" гравців негативом. Розбір польотів треба робити після гри.
    Прес конференція Блохіна перед грою з Англією. Перед нами була людина, яка не випромінювала впевненість, а людина, яка пояснювала майбутній програш. Внутрішньо Блохін програв Англіі ще до початку гри. Існує такий психологічний парадокс - якщо людина чогось дуже боіться, то вона підсвідомо намагається діяти таким чином, щоб іі опасіння здійснились. Блохін ще до гри знаходився у психологічному ступорі, звідси і невірно виставлений склад (Мілевський, Селін а не Селезньов, Шевчук), і незрозумілі і запізнілі заміни.
    Поведінка Блохіна після програшу Франціі. "Я не хочу про це говорити. Все, забули". У психологіі називається психологічним захисним механізмом "витіснення". Великий дядя-тренер, ніби маленька дитина, закрив очі і робить вигляд, що нічого не відбулось. Чим проблемний будь-який психологічний захист, у тому числі "витіснення". Він призводить до деформаціі сприйняття себе і оточуючого світу. Деформує реальність, яка з тих чи інших причин людині не подобається. Витіснений і невідреагований програш блокує психіку і емоціі гравця і не дозволяє проявити себе у повну міру у майбутньому, оскільки витіснений програш "вилазить" у купі інших захистів і проблем. Мені дуже дивно, що на рівні збірноі відсутні психологи, які володіють технікою пропрацювання втрат. З гравцями проводяться групи і індивідуальні зустрічі з метою "пропрацювання" програшу. Адже програш - це удар по самооцінці, втрата обличчя, втрата впевненості у собі. Психологи знімають негативні емоціі, посилюють емоційно-вольовий комплекс, підвищуують фрустраційну толерантність. Одними жартами, як це робить Блохін, тут не обійтись. З часів Союзу психологія пішла далеко вперед і невикористання такого ресурсу - теж непрофесіоналізм.
    Отже, Блохін показав себе некваліфікованим тренером. Я більш ніж впевнений, що при належній підготовці з групи можна було виходити, тим більше після виграшу у шведів. Лобановський це зробив би точно. Він "Барсу" у неі вдома ставив на коліна. У нормальних краінах у таких випадках прийнято подавати у відставку. Блохін планує тренувати збірну далі. Ну що тут скажеш - яка краіна, такий і футбол. Особисто я запросив би іноземного тренера, який має не "совковий" менталітет і не має купи залежностей від наших функціонерів, буде професійно займатись чисто футболом.
    Тепер про футболістів. Я не буду жаліти футболістів за те, що вони були під тиском і у великому стресі. Це не фінансисти, пекарі і пивовари з Сан-Марино, які після основноі роботи грають у футбол. Футбол - іх основна робота, вони отримують за неі величезні гроші, вони професіонали і мають бути готові до тиску і стресів. Емоціі - це досить серйозний показник, вони завжди правдиві, обманути неможливо. Навіть правдиву і фальшиву посмішку можна легко відрізнити по групах м*язів, які працюють. (Пол Екман). Для Украіни вчорашню гру по накалу і емоціям можна прирівняти до фіналу Ліги чемпіонів. Проигадайте поведінку гравців Баваріі після програшу - вони безсило попадали на траву, дехто навіть плакав. Наші не зіграли вчора на максимумі, вони не впали після гри безсило на газон, вони не переживали програш як трагедію, як втрату. Гра за збірну не являється для них справжньою цінністю. А що ж тоді являється? Гонорари, мазераті, нічні клуби, коктейлі або щось інше. Але точно не гра за збірну Украіни. Втрата чогось цінного переживається зовсім по іншому.
    Чи можна мати претензіі до Блохіна? Коли дружина висипе у борщ пачку солі, водій в*іде у дерево, оператор атомноі електростанціі натисне не ту кнопку, ми матимемо некваліфіковану роботу і отримаємо поганий результат. Світ спорту конкурентний і жорстокий - перемагає сильніший. Якщо ми хочемо перемагати, то повинні бути до цього готовими. Блохіна - у відставку, хоча особисто до нього, як до людини, я нічого не маю.
    Я своі негативні емоціі відреагував, почистився, бажаю це зробити гравцям і усім вам.

Останнє редагування: 20 чер 2012
    • Подобається Подобається x 5
  12. kitana

kitana Banned

Тому, що Блохін динамівець, і таким і залишиться, хоче він того, чи ні.

13. Персі

Персі La mafia è immortale!

Ламать-нє строіть )
    І кого ж замість Блохіна? Але реальні варіанти пропонуйте.

• Подобається Подобається x 4
  14. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це, на жаль, тактика англійців з новим тренером. Перша гра Норвегія-Англія. Норвежці переграли англійців повністю, але Англія виграла 1:0,
    Бельгія-Англія, і гра і результат - копія з Норвегією.
    В грі з Францією Англії не було видно, а якось зіграли внічию.
    З Швецією і Україною памятаєте.
    Як кажуть, дурний приклад заразний. Бо якщо пригадуєте Челсі в Кубку Чемпіонів і з Наполі і з Барселоною і з Баварією просиділи 95% в обороні.
    Результат знаєте... Це колись називалося антифутболом. На жаль, це дає результат.
    Пригадується тренер, який тренував дитячу команду де грав мій син (до речі, англієць). Він казав - головне захист і я туди ставлю найкращих гравців. А гола хтось і так зачовпе.

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Чому на жаль? Не дати забити - теж виграш. Вони наспровді не сидєт на своїй половині, вони чекают на помилку, а тоді бац, і готово.

16. kitana

kitana Banned

Так отож. Все передбачуване, і тактика відома. Так де професійність в підготовці до матчу з англійцями?

І, до речі, попередній тренер англійської збірної у відставку подав прямо перед чемпіонатом. Але це не завадило англійцям зіграти на результат в групі і ще й сили зберегти на наступні матчі. Бо це дійсно професіонали.

17. Zhuravlyk

Zhuravlyk миється в бані

Щось Ірландців ні в кого не виходить наздогнати... Невже вони найкрутіші?

Вкладення:

18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

На шпальтах британської газети The Guardian у четвер з'явилась реклама, в якій використано кадр з не зарахованим голом української збірної у ворота англійців.
    Про це пише ЖЖ-юзер Марк Григорян.
    На фото зображено гол, а внизу написано українською "Вам треба було піти до Specsavers ", а внизу приписка англійською: "Як кажуть в Україні".
    Вже під текстом реклами пропонується замовити тест зору.

http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/21/6967206/

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Про блоху і тих футбальорів все просто в точку, браво.
    Неврівноважений алкаш, не кажучи вже, що прихований українофоб.

20. Персі

Персі La mafia è immortale!

а українській збірній заплатили за то, шо їх в рекламі використовують? )

а де твій аватар? :)