Лучший первый тайм, хорошо бы Ярмоленко заиграл, Ракицкий хорош, наконец то появился первый пас, а вот Милю может стоит заменить на Селю ---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:45 ---------- Какая боль...
Не розумію Блохіна. Вже після першого тайму треба було міняти Мілевського і Гармаша. У центрі бракує Назаренка. Тренер у ступорі, комплекс невдахи або завчена безпорадність. Однозначно потрібен закордонний тренер.
Ібрагімович забив ---------- Додано в 22:59 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ---------- буду за шведів вболівати
Київська фан-зона. Ціла купа шведів, пару французів, білше іноземців не видко. Атмосфера класна, лиш народу не проштовхатисі і жарко дуже. Всі ходє з "Львівським" пивом у півлітрових пластикових пляшечках. На сцені Руслана.
Боже-ж мой. Будуть протести, чи як ? Повінно бути 1-1 .... ---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ---------- Виходить що матч UA - Англія треба буде повторити?
Ну Блохін, ну прямо "гигант мысли". Бутко це дуже "сильно", потрібно було Селезньова. Назаренка випустив запізно. Здається тренер втратив відчуття реальності. Його можливості сильно переоцінені, свою роботу на Євро виконав некваліфіковано. Практично жодного тренерського рішення, яке б підсилило гру. Та і психологічно він програв англійцям ще на прес конференціі. З угорцем так залишати справу не можна, нас перестануть поважати. Це здається угорські паспорти роздають у Закарпатті? Завтра позачергове засідання Верховноі Ради, рішення буде одностайним.
І навіщо той суддя за воротами? Щоб отримувати зарплату? Потрібно вводити відеоповтор. У Канаді при сумнівно забитій шайбі усе перевіряють з багатьох камер до останнього сантиметра. Очевидно, керівництву УЕФА вигідна така ситуація, так легше управляти процесом з метою отримання потрібного результату. Як показали у футбольному огляді, суддя за воротами був зовсім поряд і все добре бачив, значить "не побачив" свідомо. А це вже зовсім інша справа.
Враженнє від матчу Україна-Англія. Англійський стиль футболу - контактний і кєгучий, і український стиль футболу - контактний і кєгучий. Єдина різниця, що при цему Англія забиває легкі голи. Бац - і маєш тобі, розпишисі. Але нашу команду ні в чому звинувачувати, вони кожен раз практично скачуть вище голови. Мабуть і самі раді, що це вже припинилосі, в режимі "вище голови" довго сі знаходити неможливо. Навіть ні в чому звинувачувати арбітра за незарахований гол Девича, цей гол нічого не вирішувов, і жоден арбітр ще не відмінив свого рішеннє. Отже чекаємо в 1/4 футбольного свєта від грандів.
На першому каналі якийсь кровожерливий дядько каже, що йому не дасть спати питання, коли Блохін подасть у відставку - вже сьогодні, чи завтра вранці.
Не розумію чому ви всі придерлись до Блохіна.. Наші грали дуже добре!! Постійні спроби забити гол, відмінні відбирання м'ячів суперника, ці шалені постріли - стільки ж всього було!!! Якби той гол зарахували, то вони б набрались ще більше сили і неодмінно б виграли!! Єдиною помилкою було пропустити гол в свої ворота, просто там було стільки захисників наших (о, нарешті той захист таки був!!), а ще воротар міг би спокійно відбити, адже це не було швидко і несподівано. Але всі ми помиляємось! І в менш стресових ситуаціях. А вони представляли мільйони людей, які покладали на них великі надії, вони були під таким тиском і в такому шаленому стресі! І дійсно ж дуже добре грали! Значно краще, ніж в матчі з Францією. А як після голу зібрались і боролись до останньої секунди!! А ви далі незадоволені.. Ну, люди, не будьте егоїстами! Звісно сидячи на дивані хочеться хліба і видовищ, на дивані легко давати поради і критикувати. А ви самі вигравали якісь матчі? Ви взагалі такі фізичнi навантаження маєте? Ще й під поглядами мільйонів облич повних надії?? Ви думаєте вони не зробили все, щоб перемогти?? Вони - дуже багато зробили!! Мені дуже шкода, що Україна сьогодні не виграла і не пройшла далі. Але я радію з того, що наші не опозорились, показали цілій Європі і нам перш за все, що вони не "вівці", що вони можуть вигравати і претендувати на перемогу. Вони показали, що їх місце в чемпіонаті заслужене не тільки тому, що Україна - господар Євро-2012, а й тому, що вони грають на дійсно високому рівні. Повторюсь - просто не пощастило. Але гіршими від Англії вони не були. Я горджусь тим, що українці виграли у Швеції і дуже гарно показали себе в матчі з Англією. Я горджусь тим, що вони зайняли третє місце в групі. Мені завтра співробітники будуть співчувати, а я їм буду відповідати, що я горджусь тим, що мою країну представляє така команда! І ми ще неодмінно виграємо! Слава Україні!! :naci: :naci: :naci:
Французи сі розслабили, продули шведам 2:0. Не були, але з врахуваннєм того, що Англію влаштовувало все, крім програшу. ---------- Додано в 01:03 ---------- Попередній допис був написаний в 00:54 ---------- Оце оперативність. Вікіпедія он-лайн.
Неправильно так казати. Є ще ж принцип, гордість, та і гроші кінець кінцем: ---------- Додано в 00:42 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- Це ще нічо. Кілька хвилин тому вже нормально відредагували, але після матчу стаття про суддю матчу виглядала зовсім інакше.. Я якраз зайшла глянути. Знала, що почистять, тому зробила скріншот. УВАГА!!! Нецензурна лексика!!! Клікнути на скріншоті для збільшення.
Ну єкий принцип, нащо бігати єк угорілим, єкщо достатньо того, чого достатньо? Гроші ж вони й так відробили, і гордощі на місцю, і чемпіонат продовжують. ---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:44 ---------- Та давсі їм той гол. Від него ні холодно, ні жарко. А єк гол престижу - то ми ж його собі зарахували, це головне.