EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"ьвов, Июнь 17 (Новый Регион, Игнат Бакин) – В ожидании матча группы B на Чемпионате Европы-2012 по футболу между Данией и Германией болельщики коротают время кто как может.

Одни строят замки из пустых пивных стаканов, другие учат польские и русские народные песни.
    Одна группа немцев, например, в ожидании матча строит замки из пустых пивных стаканов, устраивает с пластиковой тарой всевозможные забавы и конкурсы. Датчане, в свою очередь, стараются не отставать от поклонников сборной Германии, тоже налегают на алкоголь. Одна компания, в частности, собрала вокруг себя большую толпу зевак и вместе с ними разучивает польские и русские песни. В частности, на ломаном русском слышатся композиции «Во поле береза стояла» и «Ой, мороз-мороз».
    NR2.ru: http://www.nr2.ru/sports/391332.html

NR2.ru: http://www.nr2.ru/sports/391332.html

• Подобається Подобається x 1
  2. Agaton

Agaton Well-Known Member

:)

http://wyborcza.pl/1,75968,11953022,No_to_kibicuje_Ukrainie.html#ixzz1y4uUMbFw

3. kitana

kitana Banned

Gazeta Wyborcza розмістила на своїй фото-сторінці у Facebook вибачення перед російськими вболівальниками за бійку.

http://www.facebook.com/photo.php?f...25969573556.104953.63563473556&type=3&theater

Переклад:
    "Додайте цю картинку у Вікіпедію до статті "%ний ідіот", будь ласка.

Усім нашим чудовим друзям з Росії, що приїхали до нас у гості на Євро 2012:

Від імені всіх гарних польських хлопців і дівчат, будь ласка, прийміть наші щирі вибачення за цих ідіотів, що напали на вас без причини.
    Вам завжди тут раді і нам усім дуже соромно за кількох безмозких ідіотів, які, на жаль, теж народилися поляками, як і ми".

• Подобається Подобається x 6
  4. Кохана

Кохана LuBimaya

що ще раз доводить приказку "В сім"ї не без виродка!"

• Подобається Подобається x 4
  5. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Нічого дивного :) По перше, я не дивлюсь ТБ, тож мої враження базуються виключно на власному досвіді, власних відчуттях і по тому, що чую від знайомих та співробітників, по тому, що вони роблять. А по друге, мої знайомі і співробтники - це вікова категорія 23-32 років, більшість - інформатики. Тож це все я бачу по своєму :) Ну і думаю, що місто проживання також є певним чинником.
    В центрі Лодзі чехів я не бачила. Думаю, що навіть якщо вони там були, то без символіки своєї країни з відомих причин. Все таки це місто не приймає Євро, тож певно 99% вболівальників тут поляки :)
    Тут теж деякі "бавились", але це не була радість з матчу, а просто по дискотеках і пабах порозходились танцювати чи пити, як то буває щоп'ятниці та суботи. Але більшість таки поїхали додому - таксі годі було знайти, транспорт переповнений був як ми вертались додому. Звісно, теж кричали "ніц сє нє стало", а мені в голові тільки один коментар крутився "ну власне, що ніц сє нє стало, а могли б і виграти" :)
    Але погодьтесь, що коли стадіони мовчать і народ зневірився, то який стимул футболістам старатись для тих же вболівальників? Та напевно кожен з нас знає, що коли в нас вірять і нас підтримують, то прикладаємо максимум зусиль, щоб не підвести тих, для кого ми щось робимо.
    Так, то правда, вони за нас теж вболівають. Я в перших двох матчах поляків ставила на програш Польщі, хоча вболівала полякам. За це мої знайомі жартуючи казали, що вболіватимуть за Швецію і Францію, навіть висилали мені смски перед матчами "Швеція!!!! Швеція!!!", але потім вітали і смсками і на скайпі, і на роботу як прийшла, то мені плескали так, ніби це я грала проти Швеції :) На останньому матчі Польщі в мене навіть на грудях були прапорці Польщі :shy: Після матчу висловлювала свої співчуття, а у відповідь почула "може хоч вам вдасться пройти далі".

• Подобається Подобається x 6
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Росія програла по одній причині.
    Тренери неправильно підвели пік форми футболістів. Згадайте підготовку збірної: Італію взули, ще там когось взули, повигравали у всіх, кого можна. Після чехів пік пішов спад. Все, команда нічого не могла.

А Польща своїм програшом подала дружню руку Росії у вилеті з євро обоє. Якби поляки звели внічию з чехами, Росія вийшла б з групи.

Якщо б Росія віддала гру полякам, вона б свіжо підійшла у грі з греками і виграла б. Тоді б і Росія і Польща продовжували б грати на євро.

• Подобається Подобається x 2
  7. kitana

kitana Banned

У Тернополі на стадіоні дивились матч Україна-Франція, ну, звісно, всі за Україну, бо ж місцеві. А тут один француз (живе в Тернополі вже півроку), теж прийшов з другом-українцем. Навіть зробив собі французький прапорець - знайшов десь російський і перешив, кольори ж ті самі.
    Ну, і почав вболівати... за Францію.
    Коли радів після першого голу, на нього недобре так подивились.
    А коли вже після другого - то підскочив з кулаками якийсь хлоп, здер з нього кепку, "і пішов з нею, наче герой, під оплески усього сектора".
    Ще один кричав французу - я тебе сфотографував, я тебе знайду!

Міліція всіх розвела, але порадила піти не чекаючи закінчення матчу.
    Історія дещо кумедна, але француз образився і збирається писати заяву в міліцію. :)

Мсье Ляндрі.

• Подобається Подобається x 1
  8. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Сьогодні на телеканалі "Футбол" експерти саме обговорювали слабу підтримку украінськоі збірноі на донецькому стадіоні. Говорили, що у Києві підтримували набагато краще. Є принципова різниця між підтримкою для себе у вигляді "много машин с флагами, фаны в футболках сборной" і надиханням футболістів показати навіть більше ніж вони зазвичай роблять. Передати гравцям свою енергію, надихнути іх на подвиг, як це робили грецькі вболівальники на грі з Росією, як це робили львівські вболівальники на грі з Австрією (заспівали гімн Украіни). Іноді коментатори говорять "трибуни женуть команду вперед". Так от такоі атмосфери на іграх украінськоі збірноі на донецькому стадіоні не буває.

---------- Додано в 00:26 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

• Подобається Подобається x 4
  9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

От же ж дикі люди.

10. OldMan

OldMan Well-Known Member

Абсолютно не вижу ничего кумэдного.
    Это не просто стыдно, это ещё и показывает пропасть между менталитетами. Ну когда мы отучимся спортивные поединки воспринимать как призывы к войне? Видел я испанскую торсиду. Милейшие и добродушные люди. А как они болеют на стадионе!! Это загляденье. Это хор песни и пляски. :) И при этом никакой агрессии.
    По поводу обоссаных городов. Конечно, наши испуганные милициянты могли бы и построже. Ни один полицейский на западе не позволил бы такого. Причем будучи очень убедительным и вежливым.
    А наши организаторы могли бы и предугадать, что при такой дешевизне пива приезжие болельщики будут пить его немерянно и могли бы организовать что-то типа писсуаров, которые стоят прямо на центральной площади в Амстердаме.
    Вообще нам повезло, что приезжие болельщики когда пьяные просто прикольные, им алкоголь крышу не рвёт и они не ищут повода почесать кулаки.

• Подобається Подобається x 5
  11. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Яке схоже у нас з поляками почуття гумору :)

• Подобається Подобається x 13
  12. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

"Оставьте: это спор славян между собою,
    Домашний, старый спор, уж взвешенный судьбою,
    Вопрос, которого не разрешите вы.
    Уже давно между собою
    Враждуют эти племена;
    Не раз клонилась над грозою
    То их, то наша сторона.
    Кто устоит в неравном споре:
    Кичливый лях иль верный росс?
    А. С. Пушкин. Клеветникам России:tongue:

13. coffeefan

coffeefan Well-Known Member

Так вболівають за своіх футболістів у Європі.
    http://www.youtube.com/watch?v=wnDQkasEZWA&feature=fvwrel
    А так у Львові на грі збірноі Украіни з Австрією.
    http://www.youtube.com/watch?v=Ii4fWynPEdc
    Львівська фан зона перед грою Украіна - Швеція
    http://www.youtube.com/watch?v=BWklO-zkSTw
    Киівська фан зона перед грою Украіна - Швеція
    http://www.youtube.com/watch?v=L2bSg8N8xMk&feature=related
    Варшавська фан зона перед грою Украіна - Швеція
    http://www.youtube.com/watch?v=JWXEoZsxpUU
    Донецька фан зона перед грою Украіні - Швеція.
    http://www.youtube.com/watch?v=kqXeE88qiTg&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=fkOV2V29xEM

До чого це все. Національній збірній Украіни у майбутньому потрібно грати там, де іі потужно підтримують, це додатковий фактор. Успішна гра збірноі складається з багатьох факторів і підтримка вболівальників один з них. Не потрібно через силу нав*язувати саме донецький стадіон. До чого це приводить показали результати. Я не даю оцінки, лише факти. У різних людей різне відчуття етнічноі ідентичності, приналежності, національноі гордості. Так склалось історично і це потрібно визнати. Не можна мати і проявити того, що не сформоване. Так, у Донецьку вболівають за збірну Украіни, але рівень підтримки неспівставний з Києвом чи Львовом.

---------- Додано в 12:07 ---------- Попередній допис був написаний в 12:02 ----------

Авторство не моє, знайшов на одному інтернет форумі.
    Перший день після Євро-2012

- Комунальники демонтують новенький асфальт на дорогах. Колесніков його позичив в Німеччині тільки на місяць;

- У новому терміналі Львівського аеропорту, як і планувалося, відкрився речовий ринок;

- Міліціонери нарешті перестали імітувати знання англійського і знову заговорили на звичній фені;

- Повії, що добряче заробили під час Євро, масово скуповують місця у парламенті. Вони там планують створити свою фракцію "Трудова Україна";

- Збірна Росії повертаючись з України, прихопила за собою Крим;

- Віктор Янукович в прямому зверненні, привітав українців з завершенням Зимової Олімпіади в Україні;

- На полігоні ядерних відходів в Чорнобилі, захоронили результати діяльності тисячі біо-туалетів;

- Катерина Осадча дотепер ходить з мячем на голові. Настільки потужно виконав штрафний Олександр Алієв;

- З українських готелів масово почали відпадати зірочки;

- Збірна Голандії дотепер сплачує штраф за куріння в ліфті;

- На швидкісних потягах «Хюндай» почили просвічуватися емблеми Дніпропетровського вагоннобудівельного заводу;

- Колесников вигнав Блохіна за те, що той так і не випустив його в жодному матчі. "Хто цього більше заслуговував, ніж я???" - емоційно пояснював він своє рішення;

- Футболістів Північної Кореї відправили на виправні роботи в шахти, за непопадання на Євро-2012;

- України подала скаргу на дії арбітра, який не зарахував м'яч Мілевського рукою. "У нас такі завжди зараховують" - аргумент української сторони;

- Англійських хуліганів вже почали потроху виписуватися з Феофанії;

- Англійська мова поповнилася новими словами "blyat", "pidaras", "kuda bjosh invalid";

- Користуючись київськими вуличними вказівниками, під час Євро пропали безвісті 1240 вболівальників;

- За підрахунками організаторів, лушпинням сємєчок, які з’їли під час Євро вболівальники, можна засипати територію сучасної Угорщини;

- Беар Гріллс автор "Выжить любой ценой" отримав травму одразу ж на київському вокзалі, коли в нього попросили закурити в туалеті. Керівництво «Діскавері» дотепер не може з ним звязатися. Так, що поки його доля залишається невідомою;

- Британські вчені якраз завершили розшифровувати привітальний виступ Прем'єр-міністра України;

- Як повідомила прес-служба глави держави, на фінальному матчі Чемпіонату Президента України привітали радісним свистом;

- Опозиція заявила, що зібрала 80-тисячний мітинг на Олімпійському під час фіналу Євро-2012;

- Ганна Герман сказала "Да я манала!" і взяла відпустку за власний рахунок;

- Після відльоту останнього літака, Юрій Луценко замалював знак SOS на даху тюремного корпусу;

- З дерев навколо стадіонів МНС-ники знімають останніх дітей.

• Подобається Подобається x 3
  14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мені збірну Росії й самому стало шкода. Всі накинулисі на них, преса, телебаченнє. Впору на вулицю не виходити. А єкби виграли в першому матчі 1:0, то не було б такого галасу. В дійсности - чим вище сі піднєв, тим болючіше падати.

15. Кохана

Кохана LuBimaya

100%
    До того ж завжди будуть переможці і переможені.
    Шкода, що переможцями стають завжди одні й ті ж самі. Але це говорить лише про рівень їхньої підготовки, не більше.

16. OldMan

OldMan Well-Known Member

Никак не хочу умалять фактор поддержки трибун, но и умалять фактор футбола не хочется.
    Я думаю, что если бы Австрия участвовала в Евро 2012, то на стадионе в Донецке наши бы опять их победили.
    Но Австрия не захотела участвовать в Евро 2012, а жаль.
    Это какой-то миф, как мне кажется. Не думаю, что к распределению матчей по стадионам был причастен кто-то ещё помимо УЕФА.
    Угу, исходя их этого сделаем вывод, что у французов, которых было пару тысяч на "Донбасс-Арене" такое супер чувство этнической идентичности, что оно просто раздавило чувство идентичности как минимум 40 тысяч украинцев (из которых около 4-х тысяч было из Донецка). Сильны, однако, петухи гальские.

• Подобається Подобається x 2
  17. katrinache

katrinache Member

Волонтерська кваліфікація

Волонтери, дійсно, не всі підготовлені найкеращим чином. Декілька днів тому перевіряла - взяла карту у волонтерки на вокзалі і запитала, як мені до центру найзручніше доїхати. Волонтерка карту дала. але після мого запитання щось пробурмотіла незрозуміле й вибігла кудись з-за стійки. А от в туристичному бюро в ратуші всі були дуже чемні і приємні. Думаю, тут свою роль може відігравати простий людський фактор.

18. kitana

kitana Banned

19. Alenka Serova

Alenka Serova Well-Known Member

ооо, прикольна й симпатична флешка!
    треба такі "пункти вболівання" встановлювати у фан-зонах, ми тоді точно перші будемо! )))) особливо в такий день, як завтра...

20. Garis

Garis Well-Known Member

тепер після відвідин матчу лозунг —-- "creating history together", —-- зачепив мене поповній ))))

а де твій аватар? :)