EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. zherech

zherech Well-Known Member

А как же .Пили и много:) Про то,кто спали Москву не общались.У него как у меня родственники с немцами воевали.В этом вопросе наши мнения едины.А,ну и войско пана Бандеры очень не любит.

2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну просто ви мало прожили, молодий чоловіче.:)
    І Польща мала футболістів світового класу. Влодко Любанській, Шармах, Лято, Збишек Бонєк. І Польща мала "бронзу" на Євро-1984.
    І біда не тільки польського футболу а й інших, що вони бачать один одного тільки в збірних. Як бувший тренер Італії сказав, що біда англійського футболу є та, що він не англійський. Тільки 38% англійців в вищій лізі.
    Те саме скрізь. Крім того що система нівелює національне обличчя футболу, гравці повинні думати за серпень і як зберегти ноги на початок чемпіонатів. Бо втратять мільйони...

• Подобається Подобається x 6
  3. zherech

Ну у нас таких трений не возникало.Он живет в Польше,я в РФ.

4. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Всё-таки футбол теряет свою привлекательность из-за возможности скупки игроков.Я , конечно,дилетант в этих вопросах,но не лучше ли для клубов и ,собственно,для футбола было бы воспитывать своих собственных игроков,а не скупать на стороне?

5. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну то лижіть і далі брудну касапську, якщо вилизані європейські вам не до смаку.
    Зрозуміло тепер, чому ви любімая, а не кохана.))

• Подобається Подобається x 1
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

М-да, завдєки вам Польща в моїх очах впевнено сі опускає нижче плінтусу. Я думав то сі лишило в 90-их.

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:30 ----------

---------- Додано в 16:36 ---------- Попередній допис був написаний в 16:34 ----------

7. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Акуратніше на поворотах,Самойловичу.По - перше,Ви звертаєтесь до жінки,по - друге,до модератора.Зрештою,а що Любімая сказала не так?Мені,як українці з діда- прадіда, теж болить і неприємно,що іноземці.приїхавши сюди, дозволяють собі отаке витворяти і не отримують за це покарання.Ну і на особистості я б теж не радила переходити. Кожен має право на свою думку на цьому форумі.

• Подобається Подобається x 5
  8. Samojlovu4

Та не звертайте уваги, то просто пшеки, які самі виходки німцям та англійцям миють, нас за ще більше бидло мають і ревнують.
    Ви їм наступного разу відпишіть, що вони самі дзяди та цигани в порівнянні зі старою Європою, і що для німця "поляк" - синонім слова "злодій".
    Гойте гештоллєн, морген ін Полєн.)

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

10. Samojlovu4

Вона все не так сказала, пургу просто несе.
    Що сподіватися від тисяч п"єних хлопів, залитих пивом?! Чи думала що тут принци датські на футбол приїдуть?!
    То набудуй виходків, інфраструктуру постав... Як нема де натовпу посцяти чи папірця вкинути в урну, то вже звиняйте, самі винуваті.
    Толпа. Наші дальнобойщики он поодинці зупинки в Європі запацькують, і, що гірше, в садах добропорядних бургерів по ночах серуть - і нічого. Звикли.)

• Подобається Подобається x 2
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Масовий захід в любій країні - то гори сміття. Оштрафувати пів-чемпіонату - то смішно.

---------- Додано в 17:11 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ----------

Понад 70 російських уболівальників затримала поліція в суботу у Варшаві

о_О

12. zherech

Да воспитание у этого пана так и прет.Вы бы,Самойлович,извинились перед Любимой.Неприлично так с женщинами общаться да и просто не по-мужски.

• Подобається Подобається x 7
  13. Agaton

Agaton Well-Known Member

Нірванко, я черговий раз маю враження, що ми в зовсім інших країнах живемо. Правда, в ТБ теж трохі так токували, це журналисти є і журналисти, в них тези завжди готові.
    А я це все бачив на власьні очи.

У Вроцлаві, де матч відбувался, люді прекрасно бавилися з чехами і до і після матчу. Звісно, радості з поразки не було, але шок тривав коротко, ну так, получилося "как всегда", давайте будем вболівати за чехів.
    (оте типове "поляці ніц сі не стало :)) )

Тільки у одному місці біля ринку п"яні фапнати подралися з поліцею, але та справилася швиденько і грамотно.
    Як прочитав Ваш допис, подумав, що може тутки якась абсолютно унікальна ситауція, але глянув в онет, (де нормально страшний стьоб) і... ніц.
    Прчитайте нинішний звіт на Онеті з Варшави.
    Mimo porażki Warszawa bawiła się do samego rana

• Подобається Подобається x 2
  14. Кохана

Кохана LuBimaya

власне, про що я і говорила.
    Але, туристи - свині, це факт.

---------- Додано в 19:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:29 ----------

ой, не переживайте! помияється, подумає, потім поговоримо. Не подумає, піде далі митися.

15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Я не поддаюсь влиянию политтехнологов, экстрасенсов и прочих шаманов. Просто я не верю что если бы на Донбасс-арене запели гимн Украины это спасло бы нашу сборную. Донецк в этот день был сине-желтым, много машин с флагами, фаны в футболках сборной, что вам еще надо

• Подобається Подобається x 3
  16. restavratsia

restavratsia Active Member

футбол далі вже без 1 господаря

Гри немає, результат відсутній та і вже за бортом чемпіонату збірна Польщі( один з господарів). А думка Що і Нашим з такою грою ніц не світить( хіба... Чудо:cry:).

17. zherech

Наверное еще все фаны должны были в обязательном порядке на украинском языке разговаривать. Тогда бы точно победили:yahoo:Шучу конечно.

• Подобається Подобається x 3
  18. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

А я співчуваю полякам і не перестаю їх любити. Бо де можете прочитати такі слова:
    http://wyborcza.pl/1,75968,11953022,No_to_kibicuje_Ukrainie.html

Це справжні сусіди, справжні друзі. Чи ви можете щось подібного знайти в російських газетах? Чи, будьмо чесними, в газетах інших країн, особливо за теперішньої ситуації?..

• Подобається Подобається x 5
  19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Може Нірванка на тамтешній Троєщині жіє?

20. ODIN

ODIN Well-Known Member

Вы знаете, ищущий да обрящет.

а де твій аватар? :)