EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. Кохана

Кохана LuBimaya

от нашо Ви говорите не правду? на стадіоні немає сортирів? на залізничному вокзалі немає сортірів? від фан-зони з усіх боків є безкоштовні сортири (до речі не звичайні біо-будки зі сморідом, а туалети з керамічними унітазами, умивальниками і рідким милом)... то чому поважаючий себе і чужу країну європеєць не піде в нормальний туалет, а йде під сусідній кущ? ( а навіть якщо доступного туалету в радіусі поля зору немає, можна зайти в будь-яке кафе, було б бажання) А тому, що вони срали на нас і нашу культуру! В прямому смислі до того ж!

• Подобається Подобається x 2
  2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дуже шкода, що поляки не пройшли. Закінчити так швидко будучи співорганізатором боляче.
    Вчора дивились матч в центрі міста на літньому майданчику від нічного клубу. Ніхто не вірив у поразку. Вони навіть не припускали такого!! Навіть в нашій фірмі раніше як збирали прогнози на попередні матчі, то було десь 30 на 30 на 30% результатів (перемога - поразка - нічия). А на вчорашній матч лише 1 людина вислала прогноз "нічия" і одна на поразку. Навіть я на поляків ставила :) І всі ці приготування, розмальовування, вся ця радість, яка була на вулицях до матчу - все це було так, ніби вже всі знали, що Польща виграє..
    А потім такий облом, зневіра, розчарування, подекуди злість.. І так розчулило, як деякі вболівальники відразу після матчу почали стирати з обличчя намальовані прапори польські, знімати з плечей зав'язаний прапор.. Дуже прикро.
    Звісно, поразка Росії їх трохи втішила. Але більше вони втішали себе тим, що вони сильні у волейболі :)
    Повертаючись додому на таксі, вдруге за 4 роки в Польщі пристебнулась сидячи на задньому сидінні. Водій був настільки нервовий і інші водії теж, що ми дивом оминули кілька небезпечних зіткнень!

• Подобається Подобається x 1
  3. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Наврєд чи то така цілеспрємована акція.

о_О Це відколи такі правила? Уявлєю собі таку акцію за участі 50-ти вболівальників.

---------- Додано в 13:39 ---------- Попередній допис був написаний в 13:37 ----------

По вашим розповідєм в мене уявленнє про Польщу перевертаєсі з ніг на голову. Це ж практично Росія №2.
    Які були прецеденти для таких очікувань?

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

На рахунок нашої збірної і вибору стадіону. Не знаю як там стадіони вибирали, але Львів не міг би ні за що прийняти збірну України через тіпа президента. Ну як би то виглядало, якби він мусів на кожний матч збірної до Львова приїжджати?? Ясно, що не допустили до цього і вибір зупинився навіть не на Києві. І через це особливо сумно, бо у Львові була б значно сильніша підтримка збірної.
    (якби у Львові був хоч один матч збірної, я б за будь-які гроші поїхала на нього і кричала б до втрати голосу, навіть якби наші програвали 5:0!!! тьфу тьфу тьфу)

5. zherech

zherech Well-Known Member

Чем утешила?

6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю.. Ну просто коли тут все біло-червоне, машини з прапорцями, на вікнах - прапори, у всіх магазинах-клубах-пабах символіка чемпіонату, польські барви, взагалі таке свято, ще й 2 перші матчі не програли - ну як можна було допустити те, що Польща не пройде далі? Перед першим матчем як то все тільки розкручувалось, то було песимістично. А потім дві нічиї і та вся феєрія додали їм надії і віри в перемогу.

---------- Додано в 12:43 ---------- Попередній допис був написаний в 12:42 ----------

Поляки не люблять росіян і звісно, що це було радісною новиною для них. Тут так само тішаться, коли "у сусіда корова здохне".

7. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Єк на мене, то клас команди визначєєсі криками з трибун в другу чергу. Французів на Донбас-Арені завжди меншість, але вони завжди виграют, тому шо просто грати вміют. А так просто можна взєти збірну Херсону, відвезти у Львів, щоби там було 3 млн. вболівальників з тризубом і вони виграют у Бразилії 4:0.

8. zherech

zherech Well-Known Member

М-да.Не самая лучшая национальная черта.Насчет не любят.Есть у меня отличный знакомый-поляк с 2005 года с ним общаемся.Ни разу не замечал у него неприязнь или нелюбовь к россиянам.Хотя,наверное он-исключение.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не знаю, єк мож вірити, єкшо Польщі ні на одному чемпіонаті ніхто в очі не видів у плей-оффі. І взагалі сенс далі проходити? Там би точно вилетілі.

10. Кохана

Кохана LuBimaya

спустіться зі своєї Синевирської Поляни і айдіть у будь-який заклад у Львові. Ніколи ще мені за 5 років мого життя у Львові не заборонили відвідати туалет в жодному кафе.

---------- Додано в 13:50 ---------- Попередній допис був написаний в 13:49 ----------

от з цього і треба починати!

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не поняв, а у Києві і Донецьку ви так робили?

12. Кохана

Кохана LuBimaya

бляха-муха, а Львів не обісрали по Вашому? так, робила! в будь-якому місті, в якому була. І то абсолютно нормально, і прийнято в усьому світі, в Україні теж.

• Подобається Подобається x 5
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну класно, єкшо ви так вмієте.

Висновок оден - всі нас ненавидєть, а ті, шо вирішили залишитись надовше, навмисно вирішили сі обіскєти побільше будинків.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

так, вирішили. Бо вони нас не поважають, не поважали і ніколи не будуть поважати, поки ми не навчимося поважати самі себе!

• Подобається Подобається x 5
  15. kitana

kitana Banned

У Львові португальців висаджували у калюжі, а німці справляли нужду як у поході

Виходячи ж із автобуса, фани одразу бігли на обочину, щоб справити свою нужду. Кілька ж бо туалетів були розташовані лише біля самого стадіону. До них стояли великі черги. Міліціонери, які проходили повз, зауважень людям не робили - просто відверталися вбік.

http://expres.ua/digest/2012/06/10/67916

16. Кохана

Кохана LuBimaya

http://tsn.ua/ukrayina/gosti-yevro-...a-znayomitisya-z-ukrayinskimi-divchatami.html
    а головне, що понасилали свої послів перевіряти "комфортність" для свої вболівальників! Краще би навчили своїх вболівальників культури поведінки в громадських місцях.

тим не менш в себе вдома вони би так не зробили. а якби правоохоронці зробили зауваження - терпіли би і стояли в черзі!

17. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Не переживайте Вы так . Это жизнь . Всяко бывает. Ну не повезло , что же тут скажешь...Побеждает сильнейший.Хоть будут ему с трибун поддержку оказывать , хоть нет.

18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Або Ви :) До мене теж поляки дуже добре ставляться і загалом позитивно про українців відгукуються, але не кожен відразу є прихильним. Деколи є велика недовіра і дистанція. Деякі вважають, що я тут зайняла чиєсь місце. Найбільше заболіло, коли на машині знайомого українця (з укр. номерами) поляки написали "Вертайся туди, звідки приїхав" з матами, звісно. Ні я, ні мій знайомий нічого ж поганого їм не зробили.. Але от деколи доводиться "діставати" за чиїсь грішки..
    Ну так, але тут все таки рідні стіни, могло бути інакше, тим більше група попалась чи не найслабша. Там кожен міг вийти, чому б не Польща? На мою думку той факт, що Греція пройшла так випадково, говорить про те, що кожна з тих команд могла б пройти.
    Та і крім принципового виходу з групи існує і фінансовий фактор. А так навіть за третє місце в групі євриків не дістануть.

---------- Додано в 14:05 ---------- Попередній допис був написаний в 13:58 ----------

Та ну. Китайську велику стіну теж обпісюють туристи.. Тут справа не в українцях, а в рівні культури туристів. Якщо німці облюрують Львів, то не значить, що тільки Львів, всюди люрають, бо такі вони є, при чому тут українці?

А українці, до речі, люрають ще побільше європейців. І до Євро в нас можна було зустріти пісяючих хлопчиків під час концертів і просто в парках, в Польщі ж такого не бачила. Ну хіба тільки бомжі в під'їздах гадять. А ще наші можуть попросити автобус міжміський зупинити і вилюратись на обочину дороги. Поляки такого не роблять.

Так що всі є пісюнами :)))

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А Вы с ним вудку пили? Нет? Попробуйте... Ну и после второй бутылки, про междупрочем, спросите, нафига поляки Москву сожгли... И сразу заметите.
    Мой шурин Мирек, поляк, долго работал в Германии, зарабатывал деньги. Потом вернулся в Польшу, в Бельско где ведет вполне прибылный бизнес. Сын его учится в Германии. Казалось бы, все прекрасно... Но! Но когда разговор заходит про войну, куда девается найтральное "немец"... Помнят поляки нациков... Ой как помнят...

20. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Та не переживаю, навіть не вболівала дуже сильно за Польщу, не було інтересу. Тільки за своїх :) Просто по-людськи шкода.
    Вчора ще й знайшли мертвого застріленого польського генерала, який висловлював недовіру головним рапортам по смоленській катастрофі. Для поляків вчора був подвійний смуток.

---------- Додано в 14:15 ---------- Попередній допис був написаний в 14:13 ----------

Ага, поляки з цього дуже гордяться :) Особливо в історично-політичних дискусіях з росіянами за чаркою.

а де твій аватар? :)