Самойлович, не зустрічав вас вічність! Але бачу ви на апчєпанятнам. З радості? Бо я французькою з радості почав. Україна буде гуляти цілу ніч!
Ех, до болю шкода збірну Росії! Вони більше заслужили бути в плей-оф ніж греки! Греки майже провалили два поперелніх матчі, і по суті вийшли на одному голі...
А при чому тут Львів? Це ви намагаєтесь протиставляти, напевно ще з часів виборів 2004 року, таки загнали вам це у свідомість політтехнологи. У Львові своі проблеми - нова Львів арена не фартова для Карпат, тому і перейшли грати назад на старий стадіон Украіна. Грати потрібно було в Києві, правда, якщо був вибір. Глядачів недаремно називають дванадцятим польовим гравцем, іх підтримка являється суттєвим фактором. У Донецьку украінська збірна нічого не виграла і глядачі там сидять у безкозирках російського чорноморського флоту. Вони то і свій російський гімн не співають, не те що украінський. І програла наша збірна не тільки по причині донецького стадіону, хоча це теж був один з факторів. Тренерському штабу не вистачило професіоналізму для підготовки схеми для гри з французами. Подивіться, що відбулось сьогодні - за рахунок правильноі тактики і самовіддачі греки виграли у росіян. А перед грою всі віддавали перевагу саме росіянам! У будь-якому ділі професіоналізм багато значить.
Такі вони греки... На ЄВРО-2004 так саме грали - вийшли в групі по очках з 1 перемогою, 1 поразкою і 1 нічиєю. А в підсумку стали чемпіонами.
Жіночі сльози тут ні до чого. Теж мені "Барселона" недороблена. Ну, нічо, зате вони чемпіони по хоккею.
Нинішні результати матчів є наслідком протистояння Польща - Росія. Дуже багато сил забрав цей матч в обох збірних.
Колишній тренер нашої збірної Сабо учора розпатякував про те що у росіян найсильніша, на цьому чемпіонаті, лінія нападу. Чому тут дивуватися. Прибрали того "спеца" оналітега поставили такого самого. Нічим не кращого. З французами збірна продемонструвала що командної гри нема. Блохіна відправити тренувати першолігову команду. Там йому і місце.
А звідки я знаю? В Англії я не знайомий ні з одним українцем, так що до "діаспори" я ніякого відношення не маю. Швидше, маю кілька друзів -поляків. Але одне знаю, для кожного поляка, для кожного українця у всьому світі ця поразка буде як бальзам на рану. ---------- Додано в 11:48 ---------- Попередній допис був написаний в 11:39 ---------- Мих, а хто в російській збірній є сильними гравцями. Епізодично в англійських клубах грали Павлюченко(Тотенгем), Жірков(Челсі), Аршавін(Арсенал). Ніхто не підійшов і всі вони були успішно вигнані. Один Погребняк грає в дуже посередньому клубі Фулем. Все. Грецькі гравці не є на нищих позиціях, а поляк Левандовський є одним з найсильніших нападників Бундесліги. А те що росіяни виграли в чехів є наслідком того що чехи злякались росіян і наробили в штани перед грою. Я не виключаю і корупції. Не забудьте, що воротар Петр Чех є улюбленим гравцем мафіозі Абрамовича...
М-да, нефартовый стадион во Вроцлаве для поляков. Да и болельщики как-то хреново болели. В общем, поэтому поляки и проиграли чехам. А почему же ещё? А може потому, что чехи были "хозяевами" матча. Как, кстати, и греки в Варшаве. "Хозяева" выиграли. Тогда почему Украина проиграла Франции? Наверное потому, что мяч круглый. - Надо объединить сборные Украины и России. - Так они обе играют не очень. - Не очень-то не очень, но 22 футболиста против 11 это может сработать.
Все доречно, у спорті об'єктивні правила, то на "Україна має талант" можна на жалість тиснути. Просто росієни єк зажди чванливо показали себе, а там де багато пафосу - там мало вихлопу.
ну звичайно! головне, що Росія не прйшла! а те що Україну перетворили на сортир усієї Європи - то фігня... але ж як тих вболівальників оштрафувати, якщо вони "гості" і ми не можемо не бути гостинними. а от цікаво, якби українець став посеред скверу в тій же Данії, і почав "своє мокре діло", чи спостерігали би за ним правоохоронці і боялися підійти???? а на вокзалі? німці сплять на підлозі, в цей час наші "гостинні" міліціянти виганяють з крісла бабульку і запрошують присісти тих німців!!!! ну як так можна? ну чому ми маємо лизати дупи усій Європі, а вся Європа в цей час срає нам на голови !!!!!!!!!!!!!!!
Це ви троха переборщили. Сортирів єкраз немає - тому так (на Помаранчевій революції було те саме, там шведів не було). Єкщо вболівальники почнут бити вікна, буде відповідальність, і ніхто нашу міліцію не попрікне за це. Але переважна кількість вболівальників - абсолютно безобідні люди.
Интересно,а почему я не воспринимаю поражения сборной Украины ,как бальзам на рану?Искренне жаль,когда украинцы проигрывают. А Вы за поляков и украинцев во всем мире на раписывайтесь,сомневаюсь,что у Вас есть подобные полномочия. Я подозреваю,что Вы на данный момент имеете к Украине такое же отношение,как и я.