Треба було всією командою на своїй половині захищати ворота, щоб було просто 0:0. Це не наше слово. То не від паніки, просто клас такий. ---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:34 ---------- Я теж так думаю, чим далі з групи - тим більше будуть програвати, краще зупинитисі на чомусь.
Аааа Донецк виноват... точно.... ---------- Додано в 00:10 ---------- Попередній допис був написаний в 00:05 ---------- Швеция-Англия уже 1-1 ---------- Додано в 00:19 ---------- Попередній допис був написаний в 00:10 ---------- можливо вже 2 1 Швецiя веде ---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:19 ---------- вже 2-2
угу... поганим танцюристам знаємо, що заважає... як не жара, так дощ... як не москалі, то погані вболівальники...
Кажу "глупо" - то не по нашому. А шо це в вас за Аквафреш на аватарі? ---------- Додано в 15:08 ---------- Попередній допис був написаний в 15:06 ---------- Подививсі Англія-Швеція в повторі. Такий гол єк Денні Велбек забив - це чудеса просто.
Вот здесь я с вами согласен, Франция все равно бы выиграла и в Киеве и во Львове, зато к Донецку претензий бы не было
Плохому танцору знает что мешает?(это не по отношению к сборной Украины).Каким боком патриотизм к мастерству игры в футбол?
мда ... ставки зробив на поляків і москалів ... результат феноменальний ... ---------- Додано в 23:40 ---------- Попередній допис був написаний в 23:18 ---------- зашибісь - перше місце Чехи, друге Греки ... його величність футбол ...
Греція-Росія 1:0 Питаєсі нащо москалі взагалі їхали на чемпіонат? Вилетіли в першому турі, не змогли з найлегшої групи вийти, нахапались стусанів від польських фанатів. А Чехія, яка від них 4 голи пропустила, вийшла в плей-офф на першому місці в групі. Все-таки є справедливість на світі. ) Нострадамус
Великая сборная, великие игроки, преданные болельщики, народ победитель - идите на хей!!!!!!!!!! Нету вам места на этом празднике цивилизованых народов, зарусские немытые орки.))
мені здається для багатьох результати нинішніх двох матчів є більшою радістю, ніж якби Україна перемогла Англію