Ні, Миху... Не так... Націоналісти не люблять лише себе, вони ненавидять всіх довкола... Але одних більше, других менше. Бо сцять боротись із ворогом, як тіж самі поляки. Тільки сопротівляться і протистоять...
лучший игрок в игре Россия - Польша был по моему мнению Левандовски, а не Дзагоев... Признали лучшим Дзагоева.
Типова москальська національна ідея. Всі, хто Росію не любит - фашисти. ---------- Додано в 09:46 ---------- Попередній допис був написаний в 09:33 ---------- До речі, шо знову не подобаєсі? Ваших полєки збиралисі повбивати, єкби не польська поліція - то до стадіону мало хто дійшов би.
Нацики збирались незалежність відновити. Якби їхній корєш, Адік Шикльгрубер, не зкомандував - Хальт. До ноги. Сидіти. Лизати... І пізніше, коли мзди вхопили по всій програмі... Заки ви сі зберете, друге пришестя настане... Вояки хрєнови...
Не зрозумів зв'єзку, крутите їк завжди, коли припрут по суті, маршал Жуков, Сорос і Енштейн в одному обличчі ви наш.
Ну так гікуйте богови шо так сі скінчило, вам же все рішучости не вистачєє. Ясно єкби ви там були замість полєків - ви б протаранили роту поліцейських броньовиком, з єкого ви не вилазите ніколи і таки добрались би до росієн. Не хочу говорити про маленькі локальні конфлікти де поліції не було, але вочевидь російські вболівальники без охорони вже не пересуваюсі.
то были хулиганы от фанатов таких везде есть... я думаю нормальные фаны россияне поляки украинцы сели бы за чашкой "чая" нормально всё бы обсудили...
Ну да, до авангарду світовов духовности - Росії, їк до моря рачки. ---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:13 ---------- В Варшаві тітка розказує, шо зустріла росієн в польській символіці http://062.ua/news/evro/bolel-shchiki-sbornyh-pol-shi-i-rossii-dralis-do-i-posle-matcha-video
Я згоден, в Києві громадські туалети просто відсутні. Максимум - дурнувата кабінка за 5 грн., без освіжувача не заходити. Ще в Харкові стадіон совковий, картинка з матчу, єк з Олімпіади-80. Трава єкогось блідого морського кольору. В Києві теж стадіон сумнівнов архітектурнов цінности, два яруси так і лишєли. Ззовні старий стадіон і то краще виглядав.
Пиво это футбольный напиток ---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ---------- зато по Киевскому шоссе от границы в сторону Киева, отличная дорога и на каждой остановке приличные туалеты...