так хочу/нехочу от меня это не зависит - не я превратил спортивную ветку форума в очередной нациофобский раздел форума ---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ---------- Дожди были? На палке уже ленточки завязывают на счастье...
Якщо б судити по тому, хто де с ким и коли дрался, получається, що не тільки жодна нація любить жодної іншої, але і ще мешканці Кракова (Вісла) мешканців Кракова (Краковія), мешканці Москви (цска) мешканців Москви (спартак), мешканці Донецька (шахтар) мешканців Донецька (металлург чи кто та ще...) ітд...
ODIN, Ага, ще скажіть, що ми винні у тому, що росіяни поляків у Вроцлаві побили ---------- Додано в 10:18 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ---------- Agaton, Я не мала на увазі бійку, а заклики росіянів протистояти забороні Польщі щодо комуністичної символіки і на зло одягати червоні футболки. Але таки поляки, мені здається, росіян товчуть найохочіше
Наскільки я знаю в Польщі існує закон, єкий тоту символіку заборонєє. А протистоєти закону - це бути злочинцем.
а может это не россияне поляков а фанаты (российские) стюардов(польских)? Драка то была не национальной почве а по другому поводу... ---------- Додано в 13:55 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ---------- а может это не россияне поляков а фанаты (российские) стюардов(польских)? Драка то была не национальной почве а по другому поводу...
Людоньки, дайте-ж покій На зло чи нє назло хай там собі футболки носять якого колору хочать. То що хтось постійно накручає цілу атмосфреру, то ясне. І не маю тут на увазі тільки ВОБіків і їх протекторів, але теж дураків у власті Варшави, що спершу почали грати россійськими фанатами, для якійхсь там своїх мутних вигід внутрінної політики. А потім самі злякалися, щоб не сказати ...гм... гірше. Або йдеш на драку з ведьмедем, або ні, рішай, бо інакше виходиш на скінченного фраєра, що і має місце. Навіщо почали крутити з отелями для російської сбірної и підкидали якісь страшилки - що їх там Качинськи вб"є чи як - доси не відомо. Потім, коли згодилися на марш фанатів, хтось із дипломатів терезво нагадал про згаланий вище закон. Та його не відминмили - він є і діє. Треба було чітко про це сказати і все. Art. 256. § 1 Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2. § 2. Tej samej karze podlega, kto w celu rozpowszechniania produkuje, utrwala lub sprowadza, nabywa, przechowuje, posiada, prezentuje, przewozi lub przesyła druk, nagranie lub inny przedmiot, zawierające treść określoną w § 1 albo będące nośnikiem symboliki faszystowskiej, komunistycznej lub innej totalitarnej. § 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej. Думаю, що в кінці справа розійдеся без більшої бійки. Свою мету вже досягнула. Сам марш теж максимально обмежили - зараз вони здаеється звичайно перейдуть з залізнічной станції на стадіон. Питання тільки- що буде після, але це вже справа поліції
зробив ставку за малоросів у синьо-голубих футболках ... може й дарма ... вівці є вівці. великі надії на бритів проти франців ... може й зіграють грамотно.
Шось передчуттє шо вони їк завжди спати будуть на ходу. Шеву не брали цей раз, а так би знов падав кожен раз перед штрафнов.
Ви вкотре доказуєте, що нічого толком не знаєте... Так, чулисти від баби Гані коло склєпу... Але Вам можна... Продовжуйте... Art. 256. Kto publicznie propaguje faszystowski lub inny totalitarny ustrój państwa lub nawołuje do nienawiści na tle różnic narodowościowych, etnicznych, rasowych, wyznaniowych albo ze względu na bezwyznaniowość, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
"Футболка с надписью «Мне ничего не страшно. Я был в Донецке» стала самым продаваемым сувениром в донецком кемпинг-парке для болельщиков, которые прибывают в Донецк на матчи «Евро-2012». «Эта футболка у нас хит продаж», - рассказал продавец единственной сувенирной палатки, которая находится на территории кемпинга.
1. Те, що Ви іноді безапеляційно стверджуєте те, чого реально не існує. 2. Те, що Ви іноді видаєте бажане за дійсне. 3. Те, що Ви іноді допридумуєте собі те, що чули краєм вуха. 4. Те, що Ви ніколи не доказуєте правильність своїх слів фактами. 5. Те, що Ви ніколи не стараєтесь розібратись в питанні досконало. І головне: Поляки не такі дУрні, як наші нацята. і тому статтю свого КК виклали саме так, а не так, як Ви чулисти від баби Гані...
А як вони виклали? ---------- Додано в 15:10 ---------- Попередній допис був написаний в 15:07 ---------- А яке відношеннє нацизм має до пропаганди тоталітарнов симоволіки?
"Поверьте, это не журналистские страшилки. Днем я был впечатлен польским радушием, гостеприимством и здоровым патриотизмом, о чем, кстати, и написал в репортаже с матча открытия. Однако ночью все изменилось - то ли на улицу вышли другие люди, то ли свое пагубное влияние оказал алкоголь, а может, все вместе. Как бы там ни было, Варшава приоткрыла свою изнанку - не ту, конечно, о которой рассказывали репортеры Би-Би-Си, но очень на нее похожую. Начиналось все довольно мирно - люди распевали песни во славу Левандовски, скандировали "Польска! Польска!" Но время шло, темнота сгущалась, количество выпитого увеличивалось, и веселая толпа потихоньку превратилась в толпу агрессивную. Не владею польским, но что такое "русска курва" понять смог и без перевода. Тем более что кричалось это вдохновенно, много раз и во много глоток. Свою порцию ругательств получили и стоявшие неподалеку полицейские, при том что вмешивались они только в тех случаях, когда кто-то, к примеру, пытался использовать в качестве флагштока фонарный столб. Антирусские лозунги выкрикивались просто так, без всякого повода, если только таковым не стал триколор над входом в отель, в чем я сильно сомневаюсь. Для того, чтобы заявить о своем отношении к России, иным полякам достаточно искры. Одного факта, что в Варшаву приехала российская сборная и ее болельщики, хватает с лихвой. Не случайно по всему городу расклеены стикеры с изображением направленного на вас дула пистолета и надписью "Welcome Russian guests" - "Добро пожаловать, российские гости". http://football.sport-express.ru/euro2012/reviews/22491/
Ну ніяк не пійму на яких підставах і за що поляки мають росіян любити Може ще мали б їм червоний килимок простелити і хлібом-сіллю зустрічати? І чомусь проти греків чи інших націй такого не кричали, нє? То може людоньки задумайтесь, може то не в поляках справа?
А есть снимки или видео, где было бы запечатлеы те символы, которые обидели поляков и их ношение подпадает под статью закона? Я знаю и понимаю, что в каждой стране есть либо законы, либо обычаи, которые ограничивают некоторые вещи. Но, об этом должны предупреждать заранее. И, понятное дело, не стоит делать ненужного либо в соблюдение закона, либо из уважения обычаев той стран, где ты гость. Есть ли у поляков чёткое определение символов коммунистической тоталитарной системы? Или всё это отдано на откуп индивидуального сознания гражданина? Я, например, однозначно отнёс бы к этим символам только герб и флаг СССР. А что ещё? Серп и молот? Ну, разве что они на красном фоне. Красную звезду? Ой, вряд ли. Красную футболку? Ну бред вообще. Надпись СССР? Та мало ли что я понимаю под этой аббревиатурой. Что так взбудоражило поляков? Если отбросить их общеизвестную неприязнь к России, то что останется в формальном остатке как повод?