Блін, це саме питання що вчора у Вроцлаві на стадіоні - а де тоді була та поліція , що її всюди нібито полно ? адже вона знає тих бандюків майже з ліца ... Аж боюся думати що буде, коли фанати (будь які) підуть на когось на серьоз... ---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ---------- Не щоденно неділля )
Це сталось не в центрі, а на окраїні, не на головній вулиці. Поліції було вчора повно, коли був матч, а побоїще сталось поза вчора. Та і все сталось швидко - приїхали машини з хуліганами, вибігли, потовклись, втекли. Поліція ніяк би не встигла цьому запобігти. Власниця пабу навіть заяву відмовилась написати, побоялась, що хулігани повернуться відімстити Буду пробувати виміняти на Україну
А у нас шо то тихо, у волонтеров спрашивают какой вы партии или где тут наливают, это мабуть москали. Утром сборная Франции прогулялась по бульвару Пушкина, никто к ним не приставал, к неграм мы привыкшие
Польська поліція провела попереднє розслідування бійки у Вроцлаві Польська поліція провела попереднє розслідування бійки у Вроцлаві між стюардами місцевої арени і російськими вболівальниками. Як повідомляє PAP, опізнані вже 12 росіян, які брали участь в бійці. Їх фотографії будуть передані прикордонним службам, які повинні будуть затримати порушників при спробі перетнути кордон. "Ми зробимо все, щоб ці люди були затримані як можна швидше. При необхідності підключимо міжнародні канали", - сказав начальник прес-служби польської поліції Маріуш Соколовськи. "За подібні вчинки необхідно карати", - цитує Соколовськи sport-express.ru. ---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ---------- я за потругальців, бо там наших багато і ще вони у Львові співали: ми любимо Львів.
Во первых - болельщики ведуи свои войны в основном между собой, даже полиция для них более всего лесный сторож, который выбросывает партизан из леса. Во-вторых, не я сказал, а ВОБ, А ВОБ - мягко говоря - не сосвем точно высказался, я думал, что Вы больше в курсе. В чем дело - стюарди - они не в коем случае не способны и не имеют права задержать кого-то. Это просто работники -волюнтеры для помощи в организации Евро. Единственное, что они могли - это проинформировать что пиротехнику внсоить не дозволяется и попросить оьдать ее. Если это так, как кажете, они будут бросатся и на кондукторов в трамвае при требовании предъявить билет
Дуже шкода, що неграмотні європейці закинули відео з сутички у Вроцлаві на Ютуб з підписом мовляв це було у Львові між укр. і рос. фанатами Зголосила це відео там типу як з образливим національним змістом. Може то щось дасть. Може якщо ще кілька осіб так зроблять, то відео таки видалять. Не знаю як там працюють модератори.. http://www.youtube.com/watch?v=kF2kMKWLDvk
«Ми весь день сидимо на старому балконі і «кайфуємо» від краси міста», - німці про Львів Німці зауважили, що у Львові «дешеве пиво» і дуже гарні дівчата. «Ми гуляємо ще з вчорашнього відкриття фан-зони. Мали лягти спати в 1-2 ночі, щоб мати сили завтра. Але не змогли. Ваші кав’ярні працюють цілодобово, дуже смачна кухня, і святкова атмосфера», - каже житель Мюнхена, Томас (20 р.). А навпроти Ратуші поселилися 4 фанів із Франкфурта, які тут житимуть 11 днів. «Ми маємо квитки на всі матчі збірної Німеччини у Львові. Коли ми відпочиваємо на балконі, всі дивляться на нас, кричать «Привіт». Сьогодні нам подарували прапор Львова. Ми його повісили на балкон», - каже Нік (24р.). Зараз Львовом гуляють німці, португальці, данці, англійці, голландці, американці. Фан-голландець приїхав своїм авто з коханою дівчиною і вони взяли із собою велосипеди: «Мені так краще, гарна погода. Та й хіба я з авто побачу ті всі ваші гарні будинки»? «Я взагалі не розумію, як так сталося!? Чому ми тут не були раніше!? Це справжня Європа! У вас англомовні вказівники, мене розуміють люди, і взагалі, па-па, бо ми їдемо пробувати ваш борщ», - каже Джина. Ендрю із США ледве видерся на Ратушу: «Дуже люблю футбол і спеціально приїхав до вас, бачив в інтернеті гарні фото. Найбільше справила на мене враження Ратуша. У нас в Міннесоті, звідки я родом, такого немає. Я обов’язково привезу сюди друзів, щоб показати їм дахи Львова». Штефан з Польщі у Львові другий раз. «Я кілька років назад вже був в Львові, відтоді місто стало ще гарнішим, більш сучаснішим». У Львові на площі Ринок вже працює німецьке фан-посольство. Артем, працівник фан-посольства каже, що ні в кого поки немає жодних проблем. Всі спокійно доїхали, недорого поселилися. «Сюжети про Львів в німецьких медіа – не збігаються з реальністю». Вражені іноземці, що у Львові в кав’ярнях всюди є wi-fi. «Я не очікував! Мій iPhone, де б я не був, ловить wi-fi. Ви тут що, в он-лайні живете? О, зараз подзвоню другу по skype», - каже англієць Марк, приїхав до Львова на 3 дні з друзями. «У вас такі класні смайлики на стовпах висять. Що це означає? Ви багато усміхаєтесь!», - питає про програму «Привітне місто» німець Йорґ. Ресторатори кажуть, що в основному замовляють пиво і дивуються, що воно дуже дешеве. Дуже усім подобається борщ. А от вареники – не всім. http://uefaeuro2012.lviv.ua/ua/news...mo_-vid-krasi-mista_---nimci-pro-l-viv/12541/
Та розберутьсі. Видно ж шо десєтеро москалів копают одного стюарда. ---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ---------- Я думаю німцєм все дешеве. Всі наші ціни діляться на 10.
Г-н Невтранец, они там сосвсем по-другому заговорили: Не странно? приеэжают к нам не в гости, а учить нас что мы должны понять, да? протесты на улицах Варшавы устраивать? Уже сейчас ясно, что этот марш ничего кроме вреда не принесет. Но видимо цель там такая.
Дуже цікаво Це часом не Радянський Союз з Гітлером роздерибанив Польщу і припинив її державність як таку?
дураки, нездатні передбачити консеквенції своїї тупости. ІМХО Нашим фанатам раджуть триматися від цього маршу з далека, але чи вони слухатимуть ? В них таких, у кого розуму уже з народження незабагато теж більш ніж достатньо на порядочну драку. ---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ---------- Тільки шкода нормальних порядочних люди, особливо тих росіян, що просто приїхали спільно святкувати і бавитися. ===== Нині російська сбірна зложила квіти під таблицею жертв смоленської катастрофи. Знимаю капелюха, панове. :agree:
Надіюсь, що розуму вистачить і нічого не буде. Зрештою, більшість фанатів приїхала на спеціальних поїздах, і там їх будуть шукати.