EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. Agaton

Agaton Well-Known Member

Блін, це саме питання що вчора у Вроцлаві на стадіоні - а де тоді була та поліція , що її всюди нібито полно ?
    адже вона знає тих бандюків майже з ліца ...
    Аж боюся думати що буде, коли фанати (будь які) підуть на когось на серьоз...

---------- Додано в 16:34 ---------- Попередній допис був написаний в 16:32 ----------

Не щоденно неділля :))

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Це сталось не в центрі, а на окраїні, не на головній вулиці. Поліції було вчора повно, коли був матч, а побоїще сталось поза вчора. Та і все сталось швидко - приїхали машини з хуліганами, вибігли, потовклись, втекли. Поліція ніяк би не встигла цьому запобігти. Власниця пабу навіть заяву відмовилась написати, побоялась, що хулігани повернуться відімстити :sad:
    Буду пробувати виміняти на Україну :)))

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

• Подобається Подобається x 8
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А у нас шо то тихо, у волонтеров спрашивают какой вы партии или где тут наливают, это мабуть москали. Утром сборная Франции прогулялась по бульвару Пушкина, никто к ним не приставал, к неграм мы привыкшие

5. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

я за німців!!!!
    ну португальці,тримайтисі

• Подобається Подобається x 3
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Польська поліція провела попереднє розслідування бійки у Вроцлаві

Польська поліція провела попереднє розслідування бійки у Вроцлаві між стюардами місцевої арени і російськими вболівальниками.

Як повідомляє PAP, опізнані вже 12 росіян, які брали участь в бійці. Їх фотографії будуть передані прикордонним службам, які повинні будуть затримати порушників при спробі перетнути кордон.

"Ми зробимо все, щоб ці люди були затримані як можна швидше. При необхідності підключимо міжнародні канали", - сказав начальник прес-служби польської поліції Маріуш Соколовськи.

"За подібні вчинки необхідно карати", - цитує Соколовськи sport-express.ru.:good:

---------- Додано в 22:06 ---------- Попередній допис був написаний в 21:54 ----------

я за потругальців, бо там наших багато і ще вони у Львові співали: ми любимо Львів.

• Подобається Подобається x 5
  7. kitana

kitana Banned

• Подобається Подобається x 5
  8. Agaton

Agaton Well-Known Member

Во первых - болельщики ведуи свои войны в основном между собой, даже полиция для них более всего лесный сторож, который выбросывает партизан из леса.

Во-вторых, не я сказал, а ВОБ,
    А ВОБ - мягко говоря - не сосвем точно высказался, я думал, что Вы больше в курсе.
    В чем дело - стюарди - они не в коем случае не способны и не имеют права задержать кого-то. Это просто работники -волюнтеры для помощи в организации Евро. Единственное, что они могли - это проинформировать что пиротехнику внсоить не дозволяется и попросить оьдать ее.
    Если это так, как кажете, они будут бросатся и на кондукторов в трамвае при требовании предъявить билет :sad:

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Дуже шкода, що неграмотні європейці закинули відео з сутички у Вроцлаві на Ютуб з підписом мовляв це було у Львові між укр. і рос. фанатами :sad: Зголосила це відео там типу як з образливим національним змістом. Може то щось дасть. Може якщо ще кілька осіб так зроблять, то відео таки видалять. Не знаю як там працюють модератори..
    http://www.youtube.com/watch?v=kF2kMKWLDvk

• Подобається Подобається x 2
  10. kitana

kitana Banned

«Ми весь день сидимо на старому балконі і «кайфуємо» від краси міста», - німці про Львів

Німці зауважили, що у Львові «дешеве пиво» і дуже гарні дівчата. «Ми гуляємо ще з вчорашнього відкриття фан-зони. Мали лягти спати в 1-2 ночі, щоб мати сили завтра. Але не змогли. Ваші кав’ярні працюють цілодобово, дуже смачна кухня, і святкова атмосфера», - каже житель Мюнхена, Томас (20 р.).

А навпроти Ратуші поселилися 4 фанів із Франкфурта, які тут житимуть 11 днів. «Ми маємо квитки на всі матчі збірної Німеччини у Львові. Коли ми відпочиваємо на балконі, всі дивляться на нас, кричать «Привіт». Сьогодні нам подарували прапор Львова. Ми його повісили на балкон», - каже Нік (24р.).

Зараз Львовом гуляють німці, португальці, данці, англійці, голландці, американці.

Фан-голландець приїхав своїм авто з коханою дівчиною і вони взяли із собою велосипеди: «Мені так краще, гарна погода. Та й хіба я з авто побачу ті всі ваші гарні будинки»?
    «Я взагалі не розумію, як так сталося!? Чому ми тут не були раніше!? Це справжня Європа! У вас англомовні вказівники, мене розуміють люди, і взагалі, па-па, бо ми їдемо пробувати ваш борщ», - каже Джина.

Ендрю із США ледве видерся на Ратушу: «Дуже люблю футбол і спеціально приїхав до вас, бачив в інтернеті гарні фото. Найбільше справила на мене враження Ратуша. У нас в Міннесоті, звідки я родом, такого немає. Я обов’язково привезу сюди друзів, щоб показати їм дахи Львова».

Штефан з Польщі у Львові другий раз. «Я кілька років назад вже був в Львові, відтоді місто стало ще гарнішим, більш сучаснішим».

У Львові на площі Ринок вже працює німецьке фан-посольство. Артем, працівник фан-посольства каже, що ні в кого поки немає жодних проблем. Всі спокійно доїхали, недорого поселилися. «Сюжети про Львів в німецьких медіа – не збігаються з реальністю».

Вражені іноземці, що у Львові в кав’ярнях всюди є wi-fi. «Я не очікував! Мій iPhone, де б я не був, ловить wi-fi. Ви тут що, в он-лайні живете? О, зараз подзвоню другу по skype», - каже англієць Марк, приїхав до Львова на 3 дні з друзями.
    «У вас такі класні смайлики на стовпах висять. Що це означає? Ви багато усміхаєтесь!», - питає про програму «Привітне місто» німець Йорґ.

Ресторатори кажуть, що в основному замовляють пиво і дивуються, що воно дуже дешеве. Дуже усім подобається борщ. А от вареники – не всім.

http://uefaeuro2012.lviv.ua/ua/news...mo_-vid-krasi-mista_---nimci-pro-l-viv/12541/

• Подобається Подобається x 7
  11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Та розберутьсі. Видно ж шо десєтеро москалів копают одного стюарда.

---------- Додано в 01:02 ---------- Попередній допис був написаний в 01:01 ----------

Я думаю німцєм все дешеве. Всі наші ціни діляться на 10.

12. Agaton

Agaton Well-Known Member

Г-н Невтранец, они там сосвсем по-другому заговорили:
    Не странно? приеэжают к нам не в гости, а учить нас что мы должны понять, да? протесты на улицах Варшавы устраивать?
    Уже сейчас ясно, что этот марш ничего кроме вреда не принесет.
    Но видимо цель там такая.

• Подобається Подобається x 8
  13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:scratch_one-s_head:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

то ж дике.... шо воно більше може?
    У Львові теж пробували.... не вийшло.

• Подобається Подобається x 1
  15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

UEFA накажет Россию за расизм и бесчинства ее фанов

• Подобається Подобається x 2
  16. ODIN

ODIN Well-Known Member

Власти Варшавы разрешили.... А провокации точно будут...

17. Agaton

Agaton Well-Known Member

дураки, нездатні передбачити консеквенції своїї тупости. ІМХО

Нашим фанатам раджуть триматися від цього маршу з далека, але чи вони слухатимуть ?
    В них таких, у кого розуму уже з народження незабагато теж більш ніж достатньо на порядочну драку.

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 13:09 ----------

Тільки шкода нормальних порядочних люди, особливо тих росіян, що просто приїхали спільно святкувати і бавитися.

=====
    Нині російська сбірна зложила квіти під таблицею жертв смоленської катастрофи.
    Знимаю капелюха, панове.
    :agree:

• Подобається Подобається x 4
  18. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Уявляю собі як їх тепер польські пограничники будуть випускати з Польщі..

19. Agaton

Agaton Well-Known Member

Надіюсь, що розуму вистачить і нічого не буде.
    Зрештою, більшість фанатів приїхала на спеціальних поїздах, і там їх будуть шукати.

20. kitana

kitana Banned

:)))

http://www.pravda.com.ua/news/2012/06/9/6966347/

• Подобається Подобається x 6
а де твій аватар? :)