Шкода, що політики користуються нагодою і використовують спорт в своїх політичних інтересах Це неправильно, ІМХО.
Спорт завжди використовувався в політичних інтересах.. Особливо такі події, як олімпіади і чемпіонати... Зайвий привід когось за щось вколоти.. але Україна і сама себе не погано намахує у всьому.. Поганому танцюристу занємо що заважає... http://www.novy.tv/news/reporter/15490
Але позорище До слова, мій знайомий поляк повернувся з України. Їздив машиною Варшава - Львів - Київ - Львів - Варшава. Біля 20 разів його зупиняло ДАЇ, з чого тільки 2 рази таки дійсно перевищив швидкість. Загальна сума, яку з нього витягнули - майже 3000 грн. До речі, часто поляки вибирають Хорватію чи Чорногорію замість Криму, в який дуже б хотіли поїхати, через високий кошт хабарів, які треба дати ДАЇшникам їдучи машиною з польськими номерами
что-что? Тільки що пройшовся навколо "фанзони" що біля Оперного театру. Все обнесено парканом і є кілька "входів" з волонтерами, міліціонерами. (не вистачає вишок з автоматниками) Останні перевіряють сумки, наплічники. Підійшов до одного з "пунктів пропуску", стоять волонтери в жовтих майках. Питаюся: "вхід тільки тут, чи є з інших сторін?" Волотер відповіла: "Вхід бесплатний" на мій німий подив, ця дзєвушка видала: "што што? я нєрозумією" (дослівно) підішла ще одна "волонтер" і українськю відповіла де є ще "входи" у фанзону. ... у мене питання виникли: - звідки такі волонтери? (думаю що з України) - як їх готували, що вони не розуміють ні слова українською? Думаю у гостей Єеуро буде море вражень від волонтерів.
- тут только гадать: возможно, их готовили общаться с иностранцами по-английски, при этом сказав, что все львовяне отлично владеют русским, и с ними проблем не возникнет. Может, они даже на львовском форуме об этом прочитали каком-нибудь. Может, даже раз сто
1. Волонтерам проводили навчання, тренінги - не думаю що виключно англійською. Я про те, як вони пройшли тренінги, не розуміючи української? 2. ці волонтери НЕ на стадіоні, а в центрі міста, куди прийдуть 90% місцеві мешканці - ті, що не попадуть на стадіон. ;-) 3. напевне саме цих волонтерів з Кетайу привезли, там дешева робоча сила ?
ну це просто фантатстика, пенальті не дали в 1 таймі, не забили в 2-му, оффсайд ..... аааааа ..... ---------- Додано в 20:52 ---------- Попередній допис був написаний в 20:34 ---------- ех, ставка пролетіла. суддю на мило )))) всю гру в першому таймі поламав)
не інакше як провокатори куди ж русскій чєловєк буде себе так нешляхетно вести http://www.youtube.com/watch?v=C7D0fNtIdW0
- а как ещё? Наверняка провокаторы кричали "Польша - ура, Россия - фу", а то и даже "Польша вперёд, Россия ганьба" - как там спровоцированные вчера возле Львовской фан-зоны культурные эуропейцы рассказывали милиции? Надеюсь, коварно спровоцированных отпустили и извинились? (я про львовских местных драчунов, насчет россиян во Вроцлаве - понятно, что неча на провокации вестись)
Угу, саме стеварди провоцировали... тому и на них кинулися. Напевно так... гм, а грали чехи з росіянами. Взагалі то вчора нічого такого не бачив, було спокійно, настрій свята, це перша заявка про таке... події... Не бачив взагалі жодних признак ворогости з будь якого боку. Але правда теж, росіяне трималися у місті цілий час якось з боку. Зовсім інашке ніж чехи. ... і праада теж, що це все відношення до полької мови має незабагато
Сообщили Sovsport.ru в ВОБе - все ясно и понятно. И вот, не прошло ни пол... месяця, когда ребята из ВОБ предупреждали поляков - русским запрещать ничего нельзя. Ничему не научились.
- и ещё долго не научатся, пока будут фразу со смыслом "не пытайтесь футбольного фаната в толпе задержать малым числом" воспринимать как бессмысленный, но принимаемый на подсознательном уровне негатив с национальным уклоном "русским запрещать ничего нельзя".
П"яні німці і португальці співають свої гімни на площі Ринок у Львові... Коли ще таке побачиш? Все-таки щось в тому євро є http://youtu.be/Y1BCRCxXdy8 ---------- Додано в 16:21 ---------- Попередній допис був написаний в 16:15 ---------- Тверезий німець http://youtu.be/A3xFSmNDex0
- раз уж сами обратили внимание на оффтопность в "польской мове", если не возражаете, отвечу здесь: Вы же сказали, что стюарды пытались фаната задержать. В терминах "войны" они явно не цивильное население в таком случае. В остальном согласен.
Новини з польського фронту Поза вчора група з біля 50 псевдофанатів напали на рос. та англомовних фанатів в Лодзі. На щастя, більшість жертв встигли сховатись і закритись в пабі. В Кракові польські хулігани насміхались з команди Голандії на тренуваннях. Імітували звуки мавп і кричали щось про джунглі тим самим насміхаючись темношкірих футболістів. (а ще з тиждень тому поляки ображались на відео ВВС про те, які поляки расисти..) Поза тим все гаразд: по вулицях їздять машини з польськими прапорцями (один бачила німецький - садомазохіст напевно ), на вікнах будинків висять біло-червоні прапори пивної марки Тискє, подекуди є і справжні прапори. Лодзь не приймає Євро, але вчора пів міста було одягнене в біло-червоний одяг, в руках тримали фанатські причандалля, була досить гарна і весела атмосфера. На центральній вулиці практично на кожному відкритому майданчику біля ресторанів і пабів і в самих приміщеннях були телевізори з матчем. Черги в магазинах за алкоголем - само собою І дуже дуже багато поліції! Ми дивились матч вдома у знайомого. Я одна була за Грецію :shy: Просто наша фірма приймає прогнози на деякі матчі Євро і обіцяла дати якісь призи тим, хто вгадає. Я поставила на Грецію: 1:2 І дуже тішилась другому голу у ворота Польщі. Шкода, що не зарахували Хоча з другої сторони треба було і за Польщу вболівати. Наш офіс придумав гру - за 5 злотих можеш витягнути собі країну-учасника Євро. Чия країна виграє - той забирає всі гроші Витягнула Польщу Після матчу на вулицях був смуток і розчарування. Потім поляки оговтались і продовжили пити і співати свою підбадьорюючу футбольну пісеньку "Ніц сє нє стало". Матч Росія-Чехія майже ніхто вже не дивився. Лише час від часу поглядували на рахунок. Перед північчю почались дрібні сутички, тож ми поїхали додому. Добре, що там поляків не було