EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. - трудно спорить. Но если во время финала с участием любимой команды кто-то начнёт ими экран загораживать... :girl_flag_of_truce::scratch_one-s_head::nea:

• Подобається Подобається x 1
  2. Ravin

Ravin Well-Known Member

3. Полковник

Полковник миється в бані

Ой.
    Я Вас умоляю!
    Как такими можно что-то загородить?

4. -

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Останнє редагування: 31 жов 2011
  6.  
  7. VasMT

Останнє редагування: 31 жов 2011
  8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

ті бл*, ой перепрошую, дівчатка, взагалі чого добиваються? Головне, що ніхто не знає, зате "око радує" і публікА яка!
    Доречі, у Львові з ними казус вийшов. Міліціянти не відразу сообразили що з ними робити і просто знімали на камеру. Аж дівчата почали мерзнути, бідачки і почали провокувати працівників міліції :))) Веселуха! А що, як нема розуму - то й ганьбітсі, на весь світ :)))

9. VasMT

• Подобається Подобається x 2
  10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не було кому розказувати:)))

11. Speedo78

VasMT бл*ді ще ті! "Я по рассказах знаю, не по своему опыту". Задорнов (с)
    Ну скажіть, яка порядна дічина буде демонструвати свої "прелесті" на цілу Україну? Я розумію, що студентки, бідні, заплатили... але, ти ж мама майбутня, потім діти будуть то дивитися. Як ти, дурепо, їм поясниш свій стриптиз??? В даному випадку дії міліції повністю оправдані. Розмішило ще й те, що львівська міліція не відразу зрозуміла що з тими "голими красавіцами" робити і хлопці якийсь час просто стояли і спостерігали, знімали на камери. Аж дівки почали мерзнути (температура ж тоді ненабагато вище нуля була) і почали провокувати міліціянтів, аж після того їх і "прийняли в бобік". А не треба було. Ще би з пів години постояли, самі би втікли "по домам". Правда, більшість чоловічої половини певно би там так і стояли, нафіг їм то відкриття, коли тут така публікА. Безкоштовний стриптиз-клуб :good:

12. Полковник

Полковник миється в бані

Так девушки из местных галичанок были или из Киева приехали?

13. Speedo78

а хто їх знає?

14. VasMT

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Чув, що сектор, над яким кран тримав дах - для фанів гостей. Цікаво, чи збірна Росії потрапить в групу, яка гратиме у Львові?

16. - если какие российские фаны поедут во Львов - это будут люди необыкновенной отваги. Можно сказать, отчаянные. Такие сотрясения мозга не боятся...

17. VasMT

Ой, да бросьте Вы эти ужастики...
    Нормально приедут, поорут, зыркнут фотбаль, бухнут и уедут... :)

18. Полковник

Полковник миється в бані

Точно.
    Я уже почти собрался.
    Расскажу потом, если вернусь.

---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ----------

Ну, дык, только ради этого, если честно.
    Ну, а футбол?
    Если не сложится, так и фиг бы с ним.

19. А на фанатский гостевой сектор ещё надо умудриться попасть. Туда билеты в кассе стадиона не продают. Так что, будете сидеть в российских цветах среди местных фанов. Всё будет спокойно и культурно, что там кран... :)

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

- Вы несогласны с тем, что я написал? Хотите сказать, что организованно, с фанатской группой, приедут болеть осторожные, вдумчивые, расчетливые люди? :)

20. Alek

Alek Well-Known Member

Завтра здесь СБУ сыграет с германцами. Картинки по-моему очень даже ничего.

а де твій аватар? :)