- трудно спорить. Но если во время финала с участием любимой команды кто-то начнёт ими экран загораживать... :girl_flag_of_truce:
Зря, Уважаемый, зря Вы так... Вся фигня в том, что сосцы загораживают не экран, или там поле, а глаза...
ті бл*, ой перепрошую, дівчатка, взагалі чого добиваються? Головне, що ніхто не знає, зате "око радує" і публікА яка! Доречі, у Львові з ними казус вийшов. Міліціянти не відразу сообразили що з ними робити і просто знімали на камеру. Аж дівчата почали мерзнути, бідачки і почали провокувати працівників міліції Веселуха! А що, як нема розуму - то й ганьбітсі, на весь світ
VasMT бл*ді ще ті! "Я по рассказах знаю, не по своему опыту". Задорнов (с) Ну скажіть, яка порядна дічина буде демонструвати свої "прелесті" на цілу Україну? Я розумію, що студентки, бідні, заплатили... але, ти ж мама майбутня, потім діти будуть то дивитися. Як ти, дурепо, їм поясниш свій стриптиз??? В даному випадку дії міліції повністю оправдані. Розмішило ще й те, що львівська міліція не відразу зрозуміла що з тими "голими красавіцами" робити і хлопці якийсь час просто стояли і спостерігали, знімали на камери. Аж дівки почали мерзнути (температура ж тоді ненабагато вище нуля була) і почали провокувати міліціянтів, аж після того їх і "прийняли в бобік". А не треба було. Ще би з пів години постояли, самі би втікли "по домам". Правда, більшість чоловічої половини певно би там так і стояли, нафіг їм то відкриття, коли тут така публікА. Безкоштовний стриптиз-клуб
Не зважаючи на достатній досвід, ніколи в житті я не назвав жодного імені, прізвища чи іншої інформації про жінку, з якою мав справу. Тим більше ніколи не обзивав їх... Звичайно, в мому лексиконі присутні характерні слова, але жодного разу я не застосовував їх до КОНКРЕТНОЇ жінки... Тим більше до незнайомої... Справа Ваша, можете і свою маму обзивати, я Вам не указ...
Чув, що сектор, над яким кран тримав дах - для фанів гостей. Цікаво, чи збірна Росії потрапить в групу, яка гратиме у Львові?
- если какие российские фаны поедут во Львов - это будут люди необыкновенной отваги. Можно сказать, отчаянные. Такие сотрясения мозга не боятся...
Точно. Я уже почти собрался. Расскажу потом, если вернусь. ---------- Додано в 11:17 ---------- Попередній допис був написаний в 11:14 ---------- Ну, дык, только ради этого, если честно. Ну, а футбол? Если не сложится, так и фиг бы с ним.
А на фанатский гостевой сектор ещё надо умудриться попасть. Туда билеты в кассе стадиона не продают. Так что, будете сидеть в российских цветах среди местных фанов. Всё будет спокойно и культурно, что там кран... ---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ---------- - Вы несогласны с тем, что я написал? Хотите сказать, что организованно, с фанатской группой, приедут болеть осторожные, вдумчивые, расчетливые люди?