EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://www.youtube.com/watch?v=FP832x191Xs

бугага , стадіон сирий, стільці відпадають, паркінгу немає, дах не домонтований ... - madness ? THIS IS UKRAINE !!!

2. Muraha

Muraha Member

я розумію що Львів буде рости, але чи порібен львівянам ще один стадіон крім України тим більше поза містом, заради 3-х матчів будувати новий стадіон ? абсурдно , розпил грошей на відкати як мінімум 30% вартості стадіону ось основна причина його будівництва як і все Євро 2012

---------- Додано в 10:59 ---------- Попередній допис був написаний в 10:44 ----------

про Анастейшу і НАШИХ виконавців , взагалі сміх ... винести їх геть із стадіону на околицю ? , а американській попсовій ... дати основну сцену ??? як на мене має бути навпаки гамериканка на підігріві десь на околиці стадіону а УКРАЇНСЬКИМ виконавцям основну сцену ! ще один приклад розбазарювання грошей ! замість Анастейші (перший раз чую імя , не знаю взагалі хто така) на ті ж гроші можна було запросити провідних відомих УКРАЇНСЬКИХ виконавців є з кого вибирати :

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

а о котрій годині починається церемонія відкриття стадіону завтра? ніхто не знає?
    а то щось неможливо на офіційних сайтах знайти

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

у мене відчуття, що після Євро настане глибока депресія на всіх фрjнтах. Будемо кредити відробляти, які пішли на відкаим чиновникам.

• Подобається Подобається x 2
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Всё-таки имени пана степана андреевича бандеры?
    Читал в новостях, что и Львовский аэропорт планируют назвать этим именем.
    А как по поводу клозета напротив бывшей "Красной шапочки"?
    А почему сразу НЕТ?

• Подобається Подобається x 1
  6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

7. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

1

Є кілька квитків на відкриття стадіону. Деталі тут: http://vk.com/id45247883

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

клюзет вже має назву - імені ленінського комсомолу.:) і Ілліч показує руков навпроти...

9. ContRaSt

ContRaSt Well-Known Member

та ви шо, відома була дуже в році так 2003 - 2006
    Особливо ця пісня( кліп не подобається):
    http://www.youtube.com/watch?v=uzR5jM9UeJA

10. redevz

redevz New Member

кто то был на открытии?
    Как оно там?

11. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

12. Полковник

Полковник миється в бані

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Був мій брат на відкритті... частину даху не встигли закріпити... тримав кран...
    Ще один прикол цікавий був. Анастейша, якій відвалили 0,5 млн. баксів за 45 хв. виступу + 15 хв. типу на "біс", проспівавши 30 хв., не знаю, чи помітила, народ повалив у двір - дивитися на запуск салюту. Мало хто чекав докінця, доки "зірка" домнявкає свій номер.

Доречі, хто придумав запросити її сюди? Хіба своїх дармоїдів мало? Нашим б ше хоть підспівували, а тут... кому воно потрібно, га?

• Подобається Подобається x 4
  14. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Как человек, имеющий отношение к промышленной безопасности объектов, смею Вас заверить, что имеет место факт не то, чтобы административного, но и черты уголовного правонарушения. С реальными суммами штрафов или, при возникновении прецедента, со значительными сроками и пр. Причем, достаточно большой группы физических, должностных и юридических лиц. Суды этого на тормозах за мою практику ни разу на тормозах не спустили.

15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Цілий минулий тиждень ганяли студентів на стадіон. Типу тестування сходів, сидінь... Скакали, товкли ногами...

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ну чому ви так?.. Вона ж привітала львівян на... апщєпанятнам.:haha:
    Щоб не забували російської!
    А серйозно, що це за постсовкова мода запрошувати співаків чи артистів, які в своїх країнах вже здані в тираж?..

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

А дах з крану на голови студентів не кидали?

18. VasMT

Не знаю... Про це не розказували...

19. По Евроньюс в рубрике "no comments" показали кусочек с церемонии открытия во Львове, и без перехода - "фемен"ский сиськотряс с битьём тарелок. Закончился блок кадром аккуратного стягивания ментами за ногу с забора пытавшейся залезть на него голотопой размалёванной феменши.

20. VasMT

И что позитивного в этом, то это сиськи ...

а де твій аватар? :)