у меня есть мечта, эту фразу часто сегодня в разных передачах ТВ слышал от Ахметова, в том числе во время открытия. С этих слов начиналась знаменитая речь Мартиа Лютера Кинга. Но конечно зрелище было супер. Единственно, если бы еще политики бы не пиарились. А чего Юле слово не дали. Небось боялись, что она забудется и выкрикнет: Бандитов на нары
Лидер Партии регионов Виктор Янукович, выступая на церемонии открытия стадиона Донбасс-Арена, назвал известного донецкого поэта Павла Беспощадного - Бессмертным. http://news.bigmir.net/ukraine/180112/ Я виступа не бачив, але як зявиться відео тре глянути ... кажуть він ще одного персонажа вигадав: Ринатов Ахмет
)))))))))))))))) https://shop.shakhtar.com/ua/items/products/?idsc=33 Розділ: Разноє Пропонує: Кімнатні ТУФЛІ !!! )))) Чисто для конкретних пацанів ))))
Стадіон однозначно хороший, відкриття бомбезне, але від нього враження дійсно зіпсували політики, так що і в тій бочці меду не без ложки дьогтю! Я не вболіваю за Шахту, але стадіон збудували для вболівальників, так що тепер головне шоб народ ходив на матчі, бо в іншому випадку навіщо стадіон на 50 тисяч місць, якщо ходити буде 10-15..
У нас мимоволі то ЄВРО-2012 вийде як "пір во время чуми". Люди в розпачі, бакс сягнув 9,00 грн., а це знову кредити і т.д. а тут.... свято футболу. Правда чума тільки у нас, в Європі вже все йде вгору....
Ну в Україні економічна ситуація стабільно відзеркалювала ситуацію на заході, тілки з лагом в 6-9 місяців, будем надіятися шо і в нас скоро все стабілізується і ми з тим Євро не "обка**ємся"
В нас за 6 - 9 місяців буде "дупа" така сама, як і зараз, бо в нас ситуація економічна є сіамським близнюком ситуації політичної, а що нас чекає в політичному плані, думаю, говорити не потрібно - 2004 ще квіточками здасться - анархія повна буде. 3 осінніх місяці буде продовжуватися добивання економіки, бо "ВОНА - ПРАЦЮЄ", а піаритися треба на чомусь, та і грошиків на вибори ІЙ потрібні по заріз, треба викачати звідкись в партійну касу, а долар вже 9 гривнів з гаком (найпарадоксальніше те, що на всі питання журналістів БЮТівські "кімнатні" фінексперти відповідають, що "об'єктивних причин нема", це те саме, що якби хтось вмер, а лікаря питали "від чого", а він казав - "об'єктивних причин нема"). Вилазити ми будем довго, бо в ЄС і США влада думає, якщо і не про народ, то про міць країни, а відповідно і свій власний авторитет, як керівника цієї країни, а наші розумово відсталі політики думають, як би то машину з більшим об'ємом двигуна купити чи унітаз від Габани Ситуацію у нашій економіці спргнозувати не можливо нікому.
от з цим я повністю згоден і з про "поповнення партійної каси" Ви дуже правльно все пишете... але з іншого боку за кордоном є бізнесмени, які мають бажання заробити гроші на нашому ЄВРО 2012, яка б політична ситуація не була в країні...звичайно є ризик того що ЄВРО взагалі в нас не буде, але то як на мене вже занадто від того будь-яка влада програє і навряд чи допустить, а от іноземних інвесторів після виборів, коли стане ясно з ким "домовлятися" повинно побільшати..і навіть якщо частково ці іноземці будуть через Україну відмивати бабло, то в будь-якому випадку в нас щось буде робитися...дороги, аеропорти і т.д.
згадалась приказка "краще з мудрим загубити ніж з дурним знайти". Як на мене цілком відображає ставлення закордонних бізнесменів до вкладення грошей в нашу країну.Хто буде вкладати гроші в країну в якої влада міняється так часто. З одними домовились про проект, пройшло пару місяців, влада змінилась і вже цей проект не влаштовує когось з чиновників. Державні програми в нас залишаються лише на папері. Чудовий приклад Бескидського тунелю який мали реконструювати до 2012. А вони навіть не починали думати про це. Хоча програма формально є. в нас дороги робляться завжди. Це ж такий чудовий спосіб зекономити на якісних матеріалах і збудувати собі будиночок. А дорога за півроку стає як і до ремонту. І знову виділяють гроші.
Ну це, як на мене як раз не аргумент. Для більшості Європейских країн часті зміни влади як раз дуже характерні згадайте хочаб Італію у 50-90.
А в якій Європейській країні так безслідно і без наказано зникають мільйони? В якій Європейській країні ніхто нізащо не відповідає? Один уряд взяв гроші, розікрав а наступний приходить і розводить руками "нічого не брали нічого не знаємо".