Ни в коем случае, если моё мнение не совпадает с вашим и я его выражаю в категоричной форме, это не означает, что я намеренно нарываюсь на ругань. НЕТ,НЕТ и НЕТ!!!!!!!!!!! Я привык говорить то, что думаю и не лукавить. Но правдивость здесь не приветствуется и цензура работает похлеще чем при Союзе. Темы закрывают, призывают не отвечать и карму (рейтинг полагаю) понижают (степень надуманной крутости). Админ, так держать, браво. Боремся с инакомыслием и за чистоту рядов заодно.
Чупага, ты я смотрю в украинском языке не силён. Ошибок куча, гора прям. Пиши на русском, будь самим собой. Ну да ладно, я хотя бы не делаю вид, что укр. мова родной язык. Хотя предки, на сколько мне рассказывали деды мои, все были хохлами. Но не ..............ну вы поняли.
Буде нагода - приїду, подивлюся. Але я принаймні, не побувавши там, не говорю, що місто - погане і не заслуговує прийняти Євро
Ну Миху... Чого ви так зразу... на Донецьк наїхали. Не тільки шахти... У них там ніби в центрі міста ще пам'ятник дєдушкє Лєніну стоїть... Чим вам не "достопрімєчатєльность"? А якщо серйозно, так не зробиться нічого. До того самого Донецька ще доїхати треба (припускаю, що не всі вболівальники будуть користуватись літаками). Невже хтось вірить, що по країні зроблять нормальні дороги? Особисто я - ні. Де ті вболівальники жити будуть? Ви готелі наші бачили? Я вас запевняю, до європейських їм далеченько, хоча якраз в сегменті ціни Європу обігнали. То буде одна суцільна ганьба. В усіх інших містах, крім Львова. Скіко нам до тої Польщі, як написала одна людина на іншому ресурсі, вболівальник і не розбере, де він - чи ще в Польщі, чи вже в Україні. А от возити по "бєзкрайнім просторам"...
УЕФА требует, чтобы цены в киевских гостиницах стали приемлемыми. Как сказано в письме Союза, футбольные чиновники требуют, чтобы до сентября город подписал контракты с гостиницами, которые будут принимать болельщиков по умеренным ценам. «Расценки некоторых отелей в Киеве, Донецке и Харькове слишком высокие и не отвечают уровню инфраструктуры», — сказано в письме УЕФА. Как сообщает Сегодня, цены в отелях Киева и вправду в разы выше, чем у соседей. Так, в столичном «Хаятте» самый дешевый номер стоит 370 евро в сутки, а в варшавском... всего 80 евро! Условия абсолютно одинаковые: мраморная ванна, плазменный телевизор, интернет. Единственное, что предлагают в Киеве, но нет в Варшаве — это бесплатные утренние газеты. Выходит, за них у нас берут 290 евро! Аналогичная ситуация и с отелями поскромнее. Например, киевская гостиница «Русь» предлагает комнаты от $90 в сутки, а в отеле такого же класса в Варшаве номер сдают за $50, в Белграде — за $27.
Гади УЕФА, прокотили Дніпропетровськ. Ну, в принципі, і добре. Не зрозумілі тільки оцінки міст УЕФА. У Дніпра оцінки не гірші за Донецьк і тим не менше. Самі оцінки теж вражають - порівняти Хожув з 113 тис. населення і Дніпро з 1200 тис. населення і сказати, що у Хожуві доступність до аеропорту краща за дніпровську! Трясця, Дніпро - здоровезне промислове місто, 44 км із заходу на схід, яка ніфіґ доступність? Але чому шестирядного шосе не досить? Ну та фіґ з ними, мені Єуро-2012 вже нецікаве ...
Так ніби Дніпро-вський хтось там казав, що все одно готуються. Бо хто зна як воно буде із іншими містами... А як не буде, то принаймні можна втішатися, що Краків також не буде. А це вже незла компанія.
То тільки у мене чи у всіх таке ? веб камера із будівництва львівського стадіону не оновлюється уже приблизно3-4 дні?
Готуються ... Вся справа у грошах, як то не огидно! Нема Єври - нема черги інвесторів у будівництво. Хоча Дніпро і так будується - будь здоров, але ... Запропонувати Кракуву провести альтернетивний Євро?
Просто адмін на роботі прикрив багацько сайтів і тому мушу обходитись тим що є доступне. Люблю почитати новини і глянути як будується стадіон, але там уже три дні штири хлопа не можуть арматуру зв'язати.
А веб камири на Львівському стадіоні вже тиждень не працюють. Я вже навіть писав листа на УАРНЕТ. Сьогодні бачу вже що на сайті написали що замінюють якесь несправне обладнання ...
Мэр Львова уйдет в отставку, если город не получит Евро "нєт худа бєз добра"(с) в якому "общєствє" ? общєствє "резервних" міст, де не буде проводитись євро-2012 ?
Днепропетровск жалко. Там стадиончик классный, своими глазами видел на прошлой неделе. Откуда интересно??? terrible у дАнецких забере Пиши тогда уже данеских