Відповідь: EURO-2012 самойловичу - я теж хочу до німеччини - ото й вчуся == ласкаво просимо.... == Все решта - без коментарів. Тобто я нігди не сумнівався у вихідцях з районів Львівської області - їм навіть запропонуєш - давай мінімально помиримося, десь там руки потиснемо, сплюнемо хай там на сторону - але надалі мовчатимемо? Так відразу і віжка під хвіст, і понти вище даху - аж метальовий гребінець з задньої кишені джинсів виплигує == Самойловичу - ви не у мені не помилилися. Ви у собі не помилилися Ви - справжній
Відповідь: EURO-2012 афтер, на від міну від вас(як виглядає), я львів"янин... Вкоторе нагадую вам, за свої слова відповідати треба, а не писати ахінею... Тепер питання до модераторів: Прошу відповісти, якщо я назву післякрока, ну наприклад, "гнида", "мудак", чи там "чмо" приміром... чи пошлю його незавуальовано, при всіх... То на яке покарання я можу нарватися?! Дякую за відповідь.
Відповідь: EURO-2012 та я вам замість них відповім як принесете на форумівку свій "рукотворний" (клавіатурно-гугльовий) розум показувати (себто - свою задницю) - то як хочете си говоріть ми з вами "особисто" (чи б то пак воко-до-вока чи, най вам то буде миліше - tet-a-tet) будь-які ваші вислови матимемо змогу обговорити ви навіть зможете всі ваші лайки кричати на весь квартал так си мовити - метати перли в маси, а не в інтернеті == до речі - не забувайте про дзеркало == і вчіть німецьку направду, встидно - не вміти прочитати інструкцію до побутового приладу, друковану мовою країни проживання == Чи ви окупант? чи, може, вибачте, але то згідно класиків - раб?
Відповідь: EURO-2012 післякрок, ну серйозно... Ну не встидно вам так оббріхувати, видумувати і провокувати?! Старий як дітвак поводиться, не позорився би... Ну, в принципі, по рожиці ітак видно було, так що я не дивуюся.
Відповідь: EURO-2012 Збулося!!!!! Садовий почав будувати стадіон!!!!! Платіні! Трєпєщі!!!! Поле вже є ... лишилисі тіко но трибуни возвести..... Я знаю город буде, Я знаю стадіону буть, Коли ТАКІЄ люди у бій підуть!!!!
Відповідь: EURO-2012 В УЕФА довольны презентациями наших новых дорог Эксперты УЕФА проверяли готовность страны к ЕВРО-2012. Как сообщает УНИАН, в УЕФА были довольны теми презентациями проектов автомобильных и железных дорог, которые подготовили "Укравтодор" и "Укрзалізниця". В планах последней, среди прочего, введение скоростных пассажирских поездов, способных двигаться со скоростью до 200 километров в час. Кроме того, будет произведена закупка специальных вагонов, строительство новых технических станций и реконструкции депо. В пресс-службе Министерства транспорта и связи поведали, что на все эти дела будет выделено 2,5 миллиарда евро. Что касается "Укравтодора", то для улучшения наших дорог было выделено 40 миллиардов гривен, из которых 26 миллиардов взяты из бюджета, а 14 - кредитные ресурсы. Согласно планам, во время подготовки к Евро будет построено 236 километров новых дорог. Реконструкция ожидает 225 километров дорог, а вот капитальный ремонт потребуется 4 тысячам 147 километрам отечественных дорог.
Відповідь: EURO-2012 Роботи сі продвигают.... Як тіко люди викопают будьбу і спалєт лабазє, на тім місце возведут трибуни і роздягалку для футболістів.
Відповідь: EURO-2012 Підкажіть, будь-ласка, де саме його будують, коли планують закінчити будівництво і ,якщо знаєте, що дісталось інвестору від міста за гроші на стадіон??
Відповідь: EURO-2012 вони ше не оприділилися... А може і вже, просто не можут угоди з австріяками перевести на українську мову (вже місяць тим займаються). Просто в міську раду пішли ті, котрі ніц не вміли робити і зле сі вчили.... потім ту угоду мають обсосолити в деп. комісіях, винести на міськ раду... так шо чєс ше є на розкачку, а кінчут вже після тринайцятого року....
Відповідь: EURO-2012 Усіх небайдужих до Євро з відкриттям нового стадіона-красеня у Дніпропетровську!!! На черзі - Донецьк. Львів і Київ поки що позаду(((