EURO-2012

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем helmut, 18 кві 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: EURO-2012

єврейська робота....

• Подобається Подобається x 1
  2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну що, то вже поволі стає не смішно...

Нині особисто в нім. газеті прочитав, що Тевтонія готується до проведення ЄВРО...
    І що найприкріше, прямо як контрольний вистріл в голову - відберуть лише в України, і німці планують проводити чемпіонат з поляками...

Це дуже подібне на правду, такий варіант виходу найвигідніший для УЄФА.
    Повірте, Бекенбауер зуміє домовитись з Платіні, то все одна "канторка"...

Чому народ не підніме нарешті нашу сволоту на вила???!!! Всіх без вийнятку...

• Подобається Подобається x 5
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

Футбол. Суркіс панікує і каже, що Євро-2012 в України можуть відібрати
    champion.com.ua, 03.03.08 16:49:42

Президент Федерації футболу України Григорій Суркис не виключає того, що Україну можуть позбавити права проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році, повідомляє "Інтерфакс"."
    У питанні підготовки до Євро-2012 і влади, і опозиції потрібно об'єднати зусилля і прийняти необхідні зміни в законодавство. Потрібно розуміти, що рахунок йде не на роки і місяці, а на дні і годинни. У нас ще є час, але коли пройде 6 місяців, то після першої жовтої картки, у нас можуть забрати цей турнір", - підкреслив Суркіс.

Разом з тим глава ФФУ висловив надію на те, що цього не відбудеться.

"Сподіваюся, що це не відбудеться. Я бачу бажання з боку президента, глави Національного агентства зробити все можливе, щоб Євро-2012 в Україні відбулося", - сказав він.

4. Stepan_Bandera

Stepan_Bandera Well-Known Member

Представники компанії Alpine спільно з представниками Львівської міської ради представили результати першої фази проектування інспекторам УЄФА, які схвально оцінили як якість робіт так і темпи їх виконання. Наступними фазами стануть розробка стадії-проект та робочих креслень. Дані роботи завершаться до кінця травня 2008 року Після цього розпочнеться підготовка до будівельних робіт на місці спорудження спортивної арени.

5. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Несерьезное заявление

6. Stepan_Bandera

ти думаєш що до кінця травня не встигнуть доробити всі крелення? При умові що штат Алпайн склажає 13 тис чоловік.

7. Тим22

Да хоть 100 тысяч. А еще наружные сети, подъезные пути, а про согласования вообще молчу

8. Ser tabu

Ser tabu _______________

перша частина проектних робіт закінчена вже.

9. Stepan_Bandera

А я оптиміст, лише цікаво буде побачити коли там почнеться якийсь рух.
    Думав в червні-липні там вже повинні бульдозери працювати на всі 100%

10. Тим22

Я очень хочу, чтобы Евро состоялось, в том числе и во Львове. Но сомнительно, что городская власть во Львове с этим справится. Говорунов у вас много, а тех кто дело делает мало

11. Apaullo440

Apaullo440 Well-Known Member

зустрічав десь інформацію про стан автошляхів, як відомо ідеальні дороги є однією з умов проведення чемпіонату. так у Польші з її дорогами вимогам відповідає лише на 10%, а що вже говорити про наші дороги. Наглядний приклад так звана міжнародна траса Смільниця-Старий Самбір та у фріців в лісі кращий стан доріг аніж згадана траса. А ще планується відкриття пункту у Нижанковичах, там міст виложений дошками уявіть собі на дворі 21 століття а замістьт асфальтного покриття на мості дошки лижать і якщо йти пішком то цілком реально стати дайвером навіть без своєї згоди.

12. Тим22

А чиновники уже начали рассуждать, что дороги не нужны, пусть поездами самолетами приезжают. Винский требует 74 млрд на подготовку к Евро, уже наверно о новой машине мечтает

13. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Тільки що передали:
    Польща і Німеччина подали документи, що хочуть СПІЛЬНО ПРОВЕСТИ ЕВРО2012 )))))))

Робимо ставки , товариші )

14. Samojlovu4

Хто не вірить, хай покопається на гілці...

Я ще пару місяців назад передбачав, що буде такий сценарій.

• Подобається Подобається x 3
  15. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

самойловичу, однозначно - піднімайте ваш німецький народ "за правду". Вила ми вам з України - експортуємо.... думаю, у вас в Німеччині це знаряддя не таке розповсюджене - то ми вже вам якось братню допомогу....
    ==
    До речі - а чому "сволота"? що вони такого зробили вам?

16. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

дідько забирай: "то ся зробе" і "якось то буде" не проканує!!!!!

17. Samojlovu4

афтерстеп, поставте мене краще знову до себе в ігнор...

Чи будем по старому перевіреному сценарію: спочатку в гілочку "афтер-самойлович сваряться", потім вам жовту, потім ви знова на весь форум ображений пропадете на півроку...
    А мені за той час знову на скриньку парочку вдячних ПП прийде...

1. це не мій народ, киньте свої дитячі провокації...
    2. поясніть хтось нерозуміючому афтеру, чому до української влади підходить слово "сволота"...

18. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

http://economic.lviv.ua/articles/10282

19. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Самойловичу - нагадаю - "метайте перли в інтернеті"...
    Не я вас паерший чіпив... Ви з піною коло рота доводили, що у Львові неможливо на швидкості 120 перегони влаштовувати.... Ну, там ДАІшники за якимись бандюками гналися...
    Ви тоді (з кумпанією) пробіглися, і в ті часи, коли карма ще цінувалася, і 16 карми щось значило - ви тут мені тотальне "кармознімання" влаштували... суто за те, що я у Львові живу і щодня те бачу - а вам у Німееччині не віриться у це...
    Стосовно "зникання з форуму" - вам це здалося. "Зникання з форуму" може виникнути внаслідок дій вашого "координатора" си "гуру" - але не внаслідок ваших дій.
    Ваш некоректний підпис - був дійсно хорошею рекламою мого ніку.
    Ваше незнання німецької/англійської у царині технічної документації - направду заслуговує навіть не на насмішку - об таких ламерів на bash ноги витирають.
    ==
    Для припинення "пікіровки" - вам достатньо сказати лише одну магічну фразу (себто написати) - "я дійсно не знаю сучасного стану справ у Львові - я лише висловлюю свою думку. Можливо, іноді надто різко".
    ==
    Подужаєте?

20. Samojlovu4

Мда, афтер, я в вас не помилявся... :)
    Так і знав, що він то незабуде, рано чи пізно згадає дописи сторічної давності, спотворивши і перекрутивши факти на свій бік. Гнила натура в чоловіка...

Я колись навмисне на форумівку припруся, афтерстеп, щоб вам в очі подивитися... образно висловлюючись... ;)

Не дурно в вас справа від нік-нейму повний глечик жовчі намальовано... через вінця виливається...:D

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)