Відповідь: EURO-2012 Тато недавно з Польщі повернувся.Каже,в них підготовка повним ходом йде,а в нас тільки то,шо говорять багато,а роботи не видно.Ну,подивимося,як воно буде...
Відповідь: EURO-2012 слухайте, цей розважальний центр на вул Науковій мають відкрити 28 березня 2008 року, але крім паркану я там ще ніц не бачила... то може і стадіон у Львові за зиму збудують?
Відповідь: EURO-2012 У нас это могут, главное что бы такая постройка хотя бы до 2011 года лостояла, боюсь в 2012 она станет аварийной. Как живой пример - мост на Сихов, его еще строить не закончили, а уже весь асфальт повздувался, опоры перекосило, чего можно хотеть от объекта бетонную основы под который заливали зимой в грязь? Зато не забыли афишку поставить, что мост подарил Львовянам тогдашний президент Кучма.
Відповідь: EURO-2012 В Польщі, помойму менше стадіонів представлятимуть Євро ..... Додано через 1 хвилину Не флуди , чувак :cowboy: ,ти читав правила сайту??
Відповідь: EURO-2012 Саня, чувак, это кастрированный баран или верблюд :8: А правила форума уважать нужно. Думаю скоро придет модератор с большими ножницами и вырежет рекламку
Відповідь: EURO-2012 (с)ЗІК З тим базіканням Львову не бачити футбольних матчів у свому місті. То не погли виділити діляку. Таки виділили. Тепер уже не те , що тре виділили...
Відповідь: EURO-2012 Шо зробити, коли керівництво тупе? Додано через 1 хвилину Я схиляюся до того, що Євро 2012 продано або Одесі, або Харкову. Але прямо сказати не хочеться, тому все буде робитися через саботаж і відверте затягування часу.
Відповідь: EURO-2012 Про яке Євро 2012 може йти мова з такими дорогами? Коли ми в"їжджали через Рава-Руську митницю в Україну,сказати, що я дістав "культурний шок" - означає нічого не сказати.Коли вже на нашій території ми в"їхали в грязюку по самі колеса і машина забуксувала,а потім в темряві не могли знайти дорогу,бо ліхтарі не горіли...
Відповідь: EURO-2012 Аналогічно думаю. Я не здивуюся, якщо після НР Львів зроблять резервним містом. З іншого боку... як я розумію, інвестиції на розбудову інфраструктури міста:аквапарки, льодові палаци, кінотеатри, бізнес центри, торгово розважальні центри - виділено.
Відповідь: EURO-2012 то мається на увазі "аквапарк" на кн.Ольги? чи я не так зрозумів? якщо баейн -то там роботи повним ходом ідуть, можливо за парканом не дуже видко І, здається, будують наші А не турко-угорсько-блогарські найманці, як на дорогах. Але то вже наша вина, що ми навчилися не будувати дороги, а лишень красти асфальт і т.п.