Відповідь: EURO-2008 Так, класний матч був. Чех (той що Петр) другий гол нахаляву пропустив. Любить він час від часу такі помилки робити. Шкода чехів. А Демірел підвів команду насамкінець.
Відповідь: EURO-2008 Мдя, реально шкода чехів... ну але самі винні, слов"янська натура, блін - не дограти, розслабитись, і зрештою програти.... ве залишилиь хорвати і іспанці, хоча і Голандія своєю грою зуміла привабити... та й Швеція, з іспанцями їм не пощастило, випустили Вілью на останній хвилині... ладно, подіваюсь шведи за Полтаву віддадуть)
Відповідь: EURO-2008 якщо згадати як шведи грали в товариській грі проти України... шось я маю сумніви що вони росіян переможуть...
Відповідь: EURO-2008 а я от чомусь думаю що обов"язково переможуть. Товариська гра, вона і є товариська... а тут шведи два матчі на рівні відіграли, з іспанцями відверто їм не пощастило, а греків розкатали і не поперхнулися... так що...
Відповідь: EURO-2008 Ну що ж, побачимо, що шведи покажуть. А от сьогодні, думаю, німці австрійців повинні перемогти. Цікаво, чи хорвати з поляками розслабляться і дадуть їм виграти
Відповідь: EURO-2008 нєа, там вже без шансів... хоча, якшо переможуть австріяки і поляки, то там непонятно як воно буде... коротше, сподіваюсь на перемогу австрійців, хоть і мало віриться, та все ж...
Відповідь: EURO-2008 Ну що, Хорватія і Німеччина вийшли з групи. От сьогодні буде цікаво Франція - Італія. Буде смішно, якщо румуни виграють і вийдуть далі
Відповідь: EURO-2008 Я за те, щоб вийшли хорвати і цигани, і щоб французи взули італійців, але обидва вилетіли. А німці, на жаль, ніякі. Хоч я за них вболіваю. Наразі єдина команда, яка на пузі незаслужено проповзла в чвертьфінал, просто за рахунок слабкої групи.
Відповідь: EURO-2008 А як Вам заява збірної Франції, що Голандія навмисне вийде другим складом і програє румунам. Що це все спіціально договорено, щоб румуни пройшли (оскільки тоді результат матчу Італія-Франція не буде мати значення). Ой-ой-ой, бідні Франція та італія, весь світ проти них зговорився Португези з іспанцями най відпочивають і грають другим складом, навіть програючи, а голанцям зась
Відповідь: EURO-2008 понаїдалися жаб з макаронами, нє? Додано через 1 хвилину тоді навіть румуни можуть здути 1-0, все одно ввійдуть....
Відповідь: EURO-2008 Спасибо Мартини, за чудо форум. Раз 10 приходится грузится, чтобы зайти. К сожалению только сейчас удалось прочитать аналитику хоккейного специалиста Патрика по поводу ЧМ по хоккею В сборной Канаде из тех, кто играл в ALL STARS GAME 2008 были: Ed Jovanovski Jason Spezza Eric Staal Martin St. Louis Ryan Getzlaf Rick Nash Может хватит говорить о продаже канадцами ЧМ. А посмотрим реально на вещи и будем говорить о величайшей победе сборной России по хоккею за последние 15 лет. что касается Евро - 2000. Россия идет по стопам Украины крупное поражение в первом матче с последующим выходе из группы.
Відповідь: EURO-2008 Таку слабку та безпорадну Францію я ще не бачив. Щоправда, якби не вилучення на початку гр їхнього гравця... Проте Італія вже показала щось більш-менш пристойне. Ніколи не поважав румунів, але цього разу був за них. Зрештою, усе сталося так, як повинно було бути: Голандія легко їх переграла, Італія святкує вихід до 1/4, французи витирають сльози... Побачимо, що сьогодні покажуть наші північні сусіди. Шведи, то не греки, з ними на дурно забити гол та пройти далі не вийде.
Відповідь: EURO-2008 якщо навіть шведи не переможуть росіян то в подальшій грі проти нідерландців їм точно вже нічого не світить)))
Відповідь: EURO-2008 Мне лично футбол абсолютно по фиг!!!!:cowboy: Но было бы интересно что бы россияне выиграли!!!!:moskali::moskali::moskali: чисто в пику Миху!!!Вот уж мне то весело бы было!!!!:radist::radist::radist: Додано через 1 хвилину Оля-ля-ля... :moskali::moskali:мабудь Мих ...валерянку уже ведрами глотает!!!!:radist::radist::radist:
Відповідь: EURO-2008 В сухую!!!!!!!!2:0!!!!!!:moskali::moskali::moskali: Полтава полная!!!!!!!!:moskali::moskali::moskali: Мих ?Чо Вам выслать???? 1.Глицирин 2.Валидол. 3.Гематоген. Выбирайте!Я сегодня добрый!