Відповідь: EURO-2008 У нас вже 1-1 у матчі Шведи - Іспанія. Хм, тут як не крути .... Іспанці пройдуть, навіть якщо зараз програють, то у греків своїх 3 очка візьмуть. Найгірше , це якщо залишиться нічия. Тоді шанс на 2 місце буде у Греків та Росіян.
Відповідь: EURO-2008 Ну я нині за греків... Хоча звичайно проти них, але сьогодні чомусь за греків... сам дивуюсь чому...
Відповідь: EURO-2008 Samojlovu4, ну чисто так як і я... Але шось запахло жареним для греків...вже й загорілося...надіюся, відіграються аж хочеся поматюкатися...
Відповідь: EURO-2008 росія - Греція 1:0 Однозначно, об"єктивно за грою: дві найгірші команди чемпіонату розіграли між собою найнайгіршого. Смішно було, після матчу інтерв"ю... Саєнко - "ребята собрались как на финал и видали 100 процентов своих возможностей!" Сильно. З такою футбольною розмазнею проти мертвої Греції, закатавши халявний гол... :D газпром ще має Нікополідісу виставити...
Відповідь: EURO-2008 та вони завтра ще про вихід з групи будуть говорити, а ще про можливе чемпіонство...як завжди говорять...
Відповідь: EURO-2008 Але шанс виходу є , якщо перемогти Шведів...якщо... Как шведы под Полтавой(Соладты)
Відповідь: EURO-2008 Смешно. Действительно, смешно. А как там Украина? Додано через 45 секунд КТО всегда ТАК говорит????
Відповідь: EURO-2008 Та Бог його святий знає, как там тая украина... Бухають напевно зараз, неділя завтра.
Відповідь: EURO-2008 не забудьте мій прогноз: шведи в жовто-синій формі вийдуть і дадуть прикурити Газпрому.
Відповідь: EURO-2008 Ну чехів реально шкода... Але це не матч, а феєрія, хоча пройшли і турчани... Нема слів, це просто його величність футбол...
Відповідь: EURO-2008 =) Воротар турків ... нема слів ... ну от нащо на доданому часі, за перевеги , за 10 метрів від судді так робити ?
Відповідь: EURO-2008 Блін, певно довго не засну... Турки вже позбиралися в місті, на автах сигналять і карнавалять... з центру сюди чути...