Відповідь: EURO-2008 Не погоджуюсь. При виконанні стандартних положень така боротьба за м"яч цілком природня і припустима. Зрештою, футбол - не балет, контактна гра. Якби на усі такі випадки звертати увагу, то практично після кожного "стандарту" можна призначати пенальті...
Відповідь: EURO-2008 Йой, ото облом полякам.. Ну і як після того вірити в справедливість?.. Тут на всіх каналах репортажі про те, що то всьо підстава і т.д.. Фанати в шоці.. Та всі в шоці.. Вже і плакат приготували:
Відповідь: EURO-2008 виховання Шахтаря - это супергол Дарио Срны, капитана Шахтера, а Левандовский сейчас редко в Шахтере играет. И какое значение имел матч Австрия-Польша, вы что думаете немцы австрийцев не обыграют?
Відповідь: EURO-2008 Можна, а що, хтось сперечається? Згадайте матч ДК-Н'юкасл двiтисячилохматого року, коли за аналогичнi тяганини Гусiним когось iз англiйцiв нам також поставили пенальтi. Абсолютно iдентична ситуацiя. Ну то й що? Перша реакцiя -- звiсно, шок i образа, а потiм, як емоцiї вгамовуються, думаєш до тих захисникiв: "ну якщо вже порушуєш -- роби ж це з умом, не демонстративно!". Нинi поляки виють на арбiтра -- а не постав вiн пенальтi, на нього б вили австрiяки. То йому яка рiзниця? А формально правила вiн дотримав. Ergo, полякiв шкода, але такi ляпсуси -- то є ознака не надвисокого їх класу, от i усе. Iмхо.
Відповідь: EURO-2008 Німців "опустили" гарно В кого які прогнози на сьогоднішні матчі групи "смерті" ? Думаю, голандці французів все-таки переграють. А от італійці з румунами... Дуже вже ніякі італійці були в попередньому матчі. Всяке може бути
Відповідь: EURO-2008 і я хочу щоб французи програли набридло дивитися на "європейську" команду з темношкірими обличчями я не расист, але це ЄВРО -2008, а не кубок Африки
Відповідь: EURO-2008 Мало не один Рібері француз, і той магометун, нє?! Хоча як з Італією бавитися будуть - то я за французів...
Відповідь: EURO-2008 Це пенальті вже стало національною трагедією Польщі.. Фотошоп проти Говарда Веба:
Відповідь: EURO-2008 Аналогiчно. Голандцi приваблюють душевнiстю i завзятiстю, ну а румуни -- за принципом "найменшого зла", бо вже за Iталiю точно вболiвати неохота. :shutup:
Відповідь: EURO-2008 Вийдуть голандці і французи з другої позиції. і нема шансу у інших команд. Французи вперед!
Відповідь: EURO-2008 Ох, класний матч... Шкода, румуни не дотисли італійців, була б маленька сенсація...
Відповідь: EURO-2008 Краса просто, якби не ДЕки, то пиво було б не поганим додатком до таких матчів... Динаміка, техніка, моменти..... Франція гоу хом )))
Відповідь: EURO-2008 Давно я вже не спостерігав за таким цікавим,захопливим, а головне, видовищним матчем,як Голандія-Франція! Навіть коментувати нічого, просто Нідерланди зараз знаходяться у чудовій формі та демонструють ту гру, яку від них давно чекали. Супер! Браво! А третій гол не нагадує вам практично ідентичний двадцятирічної давності, який нинішній тренер Голандії Ван Бастен забив у ворота СРСР? Невже відпрацьовував такі ж удари зі своїми підлегими на тренуваннях? Голандія - чемпіон!