Відповідь: EURO-2008 А ще мені сподобались шведи, гол-красень Ібрагімовича... А найбільше шведські уболівальниці на трибунах, яких так часто показували оператори протягом матчу
Відповідь: EURO-2008 А мені шведи сподобались!!!! А гол Ібрагімовича - то дійсно лялька.... Думаю з цього квартету має виходити Іспанія та Швеція, але іспанцям не можна так халатно грати, як тут вже казали, по-піжонськи, бо таки дійсно можна отримати від сильного суперника на горіхи за таку розхлябаність... та й екзаменувались іспанці не надто сильним суперником... хоча, треба визнати, росіяни щось намагалися зробити, та в них не виходило... що ж, за результати сьогоднішнього дня я радий, все влаштовує... А з несподіванок першого кола - думаю Румунія і слабкість та безпорадність Італії..
Відповідь: EURO-2008 :cowboy: Ми тоді і одного гола не змогли забити, але пройшли ) Так, що все попереду.
Відповідь: EURO-2008 Я б так не сказав. Милий оку -- так, безсумнiвно. Але надто розхристаний, що не є показником якостi. Додано через 5 хвилин Не можна, але так i будуть грати. I слава богу В принципi, їх за цю елегантну недоладнiсть i люблять "нейтральнi" вболiвальники. Нащо нам ще одна надпрагматична Iталiя, нудна Францiя або прямолiнiйна до нудоти Грецiя? Європейськi латинцi -- еспаньоли та португеши -- пiдтримують у теперiшньому футболi шарм, смак Гри Додано через 1 годину 42 хвилини До речi, щодо класу (?) росiйської зборної -- дотепний i влучний допис на одному росiйському гестбуку: Оце "не берём" i є ознаком невисокого класу.
Відповідь: EURO-2008 Объявление по громкой связи в одном из швейцарских банков после матча Евро_2008 Россия-Испания (1:4): "Господина, оплатившего чемпионат мира по хоккею и Евровидение, просим подать форму N повторно с исправленными реквизитами - Ваш платеж не прошел".
Відповідь: EURO-2008 А так бездарно проигрывать, это не зайве. Показывать игру в защите на уровне дворовых команд, это не зайве. Ладно хоккей вычеркиваем, это действительно большая победа, а победа на евровидение для меня это типа победы на райнном конкурсе самодеятельности.
Відповідь: EURO-2008 Це таке дiло... Навiть Iталия -- монстри захисту -- iз голандцями осоромилась. Навiть ми нещодавно отримали вiд Iспанii чотири м'ячi. I у будь-якому разi бездоказовi закиди щодо "проплаченостi", як на мене, недоречнi. Хто-хто, а росiяни вже вiд базiкiв на цю тему i без того постраждали -- згадайте-бо iзраїльске фiаско. Згоден
Відповідь: EURO-2008 ну що. я задоволений. Хорвати молодці. 2-1 проти Німців. Всього матчу дивитися не було можливості. з того що я бачив то були чіткі але безрезультативні (крім одного випадку коли забили гол) атаки німців. якийсь хаотичний проте досить міцний захист хорватів. шкода вкінці в хлопців нерви здали. але знову ж таки то нервові німці почали. отже всіх нас, хто вболівав за збірну Хорватію - з перемогою!
Відповідь: EURO-2008 Португальці фаворити, але з чехами не дуже переконливо. Шось мені їхній воротар цілком не подобається, той цілий Рікардо. То якраз певно і буде головна їхня проблема по дорозі до титулу... Швейцарію шкода, з турками вони більше на перемогу заслуговували... Німці ніякі, що хорвати і доказали. Мені то особливо цікаво спостерігати, бо тут така ейфорія кругом збірної, завал просто - вже за пару місяців кричали, що вони чемпіони...
Відповідь: EURO-2008 О, оце гарний футбол.... німаків порвали як грілку ... Під кінець, емоції не витримали ... жаль, що зупинили вихід один на один ... красива б і жирна крапка вийшла )
Відповідь: EURO-2008 Вчора турки - швейцарія був гарний футбол, а то так... хіба хорвати трошки показали... А взагалі, на мою скромну думку, минають часи приказки "В футбол грають всі, а виграють німці"... Принаймі стосовно збірної. Клубний нім. футбол, як на мене, навпаки набирає оборотів потрошки...
Відповідь: EURO-2008 Т-Ш -- то був "іскрєнній вудбол" а ля Малофеєв Трохи у дворовому дусі, хоча і емоційно і досить видовищно. А Н-Х -- то зовсім інший клас. Але при тому різниця в класі не спричинила різницю у видовищності: Клінсманн, за що йому велике данке, прищепів німцям свіжу та досить душевну манеру гри, а Льов її поки що нормально підтримує. Ну а хорвати і без того грають досить цікаво. Тож обидва матчі особисто мені сподобалися, хоч і за різне А це також наслідок того, що вони трохи відійшли від жлобсько-прагматичного стилю. Атож; головне -- з росіянами не зтикатися. "Нюрнберг", "Баєр" та "Баварія" засвідчать :moskali:
Відповідь: EURO-2008 А в ці хвилини австрійці "пресують" поляків. Вже три голи мали забивати, в поляків в обороні такі провали...Ніколи би не подумала, що австрійці таке вміють. Цікаво, чи надовго австрійців вистачить. Ха, поки я писала, поляки гол забили. От так буває, як їм пару раз не забили, то забили вони. Шкода австрійців. Мали би вони на той час вигравати
Відповідь: EURO-2008 одне питання Левандовскі - то таке виховання Шахтаря? неповезло полякам. Польща вздихнула - КУРДИ...
Відповідь: EURO-2008 Траур для усіх шанувальників збірної Польщі... Згоден, спочатку їхня гра була донічого, нелогічний гол, який вони забили все змінив кардинально. Чому ж австріяки нічого за годину гри нічого не показали? А поляки потім мали доволі непогані моменти, чи то їх "понесло", чи то перестали боятися суперників після забитого голу... Але призначати такі вимешлені та незрозумілі пенальті на останній хвилині матчу рівня ЧЄ - безглуздо! Ну, і хто скаже тепер, що суддя не може одним своїм рішенням змінити ситуацію не лише в одному конкретному матчі, але й, можливо, в усьому турнірі?
Відповідь: EURO-2008 фішка в чому, господарі турніру реально прикинули нема шансу, ото вони в навушник судді і волали давай щоб хоч одне очко було на двох - по 0,5 для Австрії і Швейцарії але Левандовскі підфолював а ще проти господарів турніру, а ще з англійським суддею...