EURO-2008

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Samojlovu4, 27 тра 2008.

1. Львiва

Львiва Well-Known Member

Відповідь: EURO-2008

Тут все, как я посмотрю, спецы собрались. Спец на спеце сидит и спеца погоняет.
    Только вот Украина в пролете Евро-2008. И даже никакие спецы ей не помогли:)

• Подобається Подобається x 1
  2. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

і не треба завидувати ;)

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ви не розумієте, Львіва... :)

Краще скромно лишитись осторонь, щоб всі казали "блін, ну вони круто йшли, просто чуть непідфартило кваліфікацію пройти...", ніж халявно попасти на євро завдяки чужій хорватській збірній, щоб всі робили круглі очі і казали "Прікол, а ті що тут роблять?!". А приїхавши, інсцінувати травму кращого гравця і вислати його з табору, щоб пізніше в разі гучного провалу можна було на кого спихнути, зробити кислу міну і сказати "Ну канєшна, вот бил би у нас Паґрєбняк..."

• Подобається Подобається x 4
  4. Львiва

Львiва Well-Known Member

Да не, я в отличие от Вас не злопамятная:radist:

Додано через 9 хвилин
    Извините, но я не хочу мериться с Вами пиписьками. Я конечно понимаю, что Вам обЫдно что сборная Украина не попала на Евро-2008, поверьте, и мне тоже обидно.
    Но скажу одну радостную для Вас вещь (шепотом) - сборная Германии вышла!!!

5. lotr_an

небіда :) в мене зато є почуття гумору ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. Samojlovu4

Угу...
    Я не злопамятная - зло сделаю, и забуду... ;)

7. alex

alex Well-Known Member

Німеччина-Польща - 2:0. Шкода, звичайно, поляків, але німці вкотре показали дисциплінований, чіткий футбол. Дві помилки у захисті - два голи. А потім вже грали у своє задоволення. Хоча, не можу сказати, що дуже вже мені їх гра сподобалась.

• Подобається Подобається x 3
  8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Не думаю, що для тих хто розуміється на футболі АБІДНА що Україна не попала на Euro-08. З таким рівнем футболу там їм нема чого робити.
    Навпаки, мені було АБІДНА що вона попала на World Cup. І стидно. І за гру і за виконавців цієї гри.

9. bonapart

bonapart Well-Known Member

Поляки мені чимось нагадали гру наших... якось вже надто вони розгублено виглядали, і деякою мірою безпорадно.... подівався від них більшого.... А німці - ну не той рівень вони показали, який дозволяв би про них сказати, що вони фаворити...

10. Samojlovu4

Малєнєчко очєпятка вийшла... :D

11. lotr_an

які ми українці все таки є...

спеціально для панів що повиїзжали з України і розказують що в нас тут погано і для премудрих обивателів:

МИ УКРАЇНЦІ НАЙКРАЩЕ ГРАЛИ, МИ ЗРОБИЛИ ТЕ ЩО ЗМОГЛИ, МИ ДІЙШЛИ ЛО 1\4 ФІНАЛУ ЧЕМПІОНАТУ СВІТУ, МИ ПРОГРАЛИ ЧЕМПІОНАМ...
    І ЯКЩО МИ ЧОГОСЬ НЕ ЗРОБИЛИ ЩОБ ПОПАСТИ НА ЧЕМПІОНАТ ЄВРОПИ ТО БУЛИ ОБЄКТИВНІ ПРИЧИНИ.

панове давайте в сусідів вчитися: що поляки що росіяни - та вони своїм гноєм будуть хвалитися - бо то ЇХНІЙ, а українець стане збоку і буде ту Україну як кобилу нещасну ще ногою добивати.

та ОДУМАЙТЕСЯ ЩО ВИ ГОВОРИТЕ!

• Подобається Подобається x 5
  12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Бездарна гра футболістів... аха
    Дякую, Боже, що не страждаю склерозом і пам'ятаю , як ми до того дійшли )

13. Samojlovu4

Ну Андрій, якщо розкласти все по полицям...
    Ви праві в основному, але...
    Причому тут українці, народ?! Де ви бачили українців(в повному розумінні того слова) в збірній, в федерації, в Дінама?! Може один, два...
    Особисто я давно вже забив, перепрошую, на дінама, шахтьор... Хіба там збірна і Карпати, і то чуть-чуть. Збірна - бо хоч прапор піднімають і гімн грає, карпатовці - бо хоч вівці, але з мого Львова...
    Все. І вболівати за той бутафорний, затесаний суркісами-ахмєтами під себе, куплений-перекуплений, псевдоукраїнський чемпіонат з кишеньковим судівством я не маю наміру.

14. alex

alex Well-Known Member

Зрештою, вихід в 1/4 Чемпіонату світу є найбільшим досягненням України. Так що нам є чим пишатися. Коли ще команди зі Східної Європи так піднімалися? В останні чемпіонати щось не пригадую

15. lotr_an

п. Самойлович, ото всьо спокійненько тримаємо при собі і сміття з хати не виносимо. а перед іноземцями і перед недалекими, не побоюся вжити слово, співвітчизниками - "махаємо і посміхаємося" і кажемо в нас все супер.

це моя позиція. так роблю я. так має робити нормальний свідомий громадянин.

16. Samojlovu4

Ну що, Франція ніяка, макаронніки - ніякі.
    Наразі найпереконливіше виглядають Португалія, Німеція, Голандія. Причому найсильніше Нідерланди.

17. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Нідерланди! :crazy: Нарешті душевний футбол!

• Подобається Подобається x 6
  18. lotr_an

Голандці розписали цяцьку :)

я задоволений то їм за 1\4 ЧС 2006 р.

ВАН ДЕР СААР один з найліпших в світі. думаю кращий в Європі.

19. alex

alex Well-Known Member

Ну що, Голандія показала нарешті той футбол, який повинен бути на змаганнях такого рангу, як ЧЄ. За що їм і дякую. Гра мені дуже сподобалась. Щоправда, перший гол був з офсайду, а суддівство було не дуже кваліфікованим, але враження від гри залишилось дуже позитивним.
    І не можна сказати, що італійці були настільки вже погані - просто Нідерланди були набагато краще!

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

не штука попасти на євро... тре ше шось показати, поки шо Україна на ЧС досягла 8-го місця... хай тепер Росія ввійде у 8-ку... тоді поговоримо, хоча це лише Європа, але все ж.

а де твій аватар? :)