Відповідь: EURO-2008 Ну от, що я майже тиждень тому говорив, озвучив тепер Жиріновскій всія русі... Попалив Жирік рашу, такі заяви видаючи... :D Тепер ясно, що саме з іспацями русскі два рази грали в свій звичний футбол, а зі всіма іншими допомогою користувались...
Відповідь: EURO-2008 Жирік не такий дурний як дехто може думає... Мислить він деколи правильно, маючи на все власну думку і вміє частенько читати поміж рядками, а не те що загальній масі повідають газети... Просто діє і поводиться як пєтрушка, згідно партитурі і ролі, відведеної для нього.
Відповідь: EURO-2008 Сьогодні прочитала анекдот: 1. Зенит, чудом сделав 1 мая Баварию 4:0, выходит в финал УЕФА. 2. Зенит, чудом обыграв товарищей из Глазго 2:0, взял для России кубок УЕФА. 3. Хоккеисты, чудом сделав канадцев в год 100-летия хоккея на их же територии, стали чемпионами. 4. Трио под предводительством Белана чудом добило всех на Евровидении. 5. Сборная России по ходьбе с мячом чудом разорвала греков 0:1 6. Сборная России по практически футболу чудом одолела товарищей из Швеции 2:0 и вырвалась в четверть Евро 2008. 7. Сборная России по Настоящему Футболу порвала аки Тузик грелку голландцев 1:3 и вырвалась, подобно паровозу, в полуфинал. И все. У Медведева Д.А. закончился Цветик-Семицветик.
Відповідь: EURO-2008 І до мене величезне спасибі за Касільяса я си роздрукую і буду спати з його фоткою під подушкою і в нього 5 пальців!!!!
Відповідь: EURO-2008 Молодой человек?Я похож на больного?Точнее на болельщика: Я же по моему ясно написал: Я просто никогда не думал,что можно болеть "против". Я болел не "против" шведов ,голандцев или испанцев. А за сборную России:moskali::moskali: Усекли разницу?:cowboy:
Відповідь: EURO-2008 Сегодня ФИНАЛ!!! Буду болеть за испанцев!!! Во-первых, потому что в случае их победы, я скажу: "Мы проиграли на этом Чемпионате только ЧЕМПИОНАМ":radist:, а во-вторых, не за Германию же болеть:D
Відповідь: EURO-2008 Добра логіка, але це не так вуж й важливо кому саме ми наша збірна програла, головне шо вони по-справжньому боролись, ну а Іспанці просто нині сильніші... А от я вболіватиму сьогодні тільки "за красивий футбол", що до мене, то мені не ТАК вуж турбує, хто виграє, аби матч б був не дуже нудний!