Відповідь: EURO-2008 В случае проигрыша России вечером. Москвичам, для справки: Посольство Испании в Москве. Большая Никитская 50/8. Испанские рестораны: Эль Парадор, Тверская 12/2 Лос Бандидос, Большая Ордынка 7 Мариачи, Ленинский 123Г Тапа де Коминда, Трубная 20/2
Відповідь: EURO-2008 Росія передбачено програла 0-3. Дива не сталось. Мої співчуття. Гра росіян, чесно кажучи, слабенька. Об"єктивно - клас не той.
Відповідь: EURO-2008 Ну всьо.. нарешті... опустили голоту на дупу.. ато вже блін такого після голандців наслухався за 3-4 дні шо просто вуха в'янули. Результат закономірний, очікуваний і прогнозований.
Відповідь: EURO-2008 Вот и закончилась эта прекрасная сказка! Спасибо команде за прекрасные игры, за полуфинал ЧЕ! Спасибо!!! А Испания сильнее с этим не поспоришь! Ей удачи!
Відповідь: EURO-2008 Ну що ж Іспанко... вітаємо ше раз.... виручили.... з нас флєшка. Додано через 1 хвилину ви маєте на увазі останні сорок пять хвилин гри? Та, то була казка.... з хорошим кінцем.
Відповідь: EURO-2008 Казкою було те що Росія дійшла до півфіналу ЧЄ, так само як казкою були досягнення нашої збірної на ЧС2006. Найбільше шкода вболівальників, які напевно рознесуть пів Москви і пів Європи.
Відповідь: EURO-2008 ех,Миху-Миху..далі шифруєтесі а в мене навіть фотоапарата нема я б Вас не видала Додано через 8 хвилин йой,я всі очі за Торрресом і Касільясом видивиласі....:o:o:o
Відповідь: EURO-2008 Читатель видно сам весь валідол випив! Ще й досі спить!:D:D:p Додано через 2 хвилини Ну і що, Львіво, ходили громити іспанське посольство і ресторани ввечері?
Відповідь: EURO-2008 Даже не расстроился. Счет по игре. Особенно второй тайм. Так что все закономерно.
Відповідь: EURO-2008 Не знаю як вас, а мене найбільше дратували коментатори, які відверто вболівали за Росію... Вони ж мають бути неупередженими... І ще ото возвеличення російських футболістів, які спромоглися на 1-2 нормальні гри, то просто виводило А загалом, вчорашній вечір вдався на славу