Відповідь: EURO-2008 -Erebus- Нє, чого ... Турки сьогодні грали дуже і дуже добре ... і в них були всі шанси вийти. І тут якраза Німцям пощастило. А щодо Р-І ... аналогічний матч буде. Головне, щоб матч не перетворився на тотальний захист І , і єдину результативну контратаку в кінці 2 тайма.
Відповідь: EURO-2008 Саме так, згоден .. Німці на мій погляд просто недооцінили їх... Або втомились, хоча це й є фантастикою! Але! Що тут можна додати? Німці не були б німцями, якщо б не мали змоги навіть при не найкращої грі добувати перемогу!
Відповідь: EURO-2008 А я бажаю збірній РФ від щирого серця програти іспанцям:borat: з сухим рахунком,чим більше буде розрив тим краще
Відповідь: EURO-2008 "Хороший" Вы человек ..."добрый"..... Как и те "деятели",котрые Вас поддержали: Цим 3 учасникам сподобався допис шахрай: Samojlovu4 (Нині), Іспанка (Нині), Малявка (Нині) И я такого же мнения!!!!Сам я далек от футбола,но сегодня буду болеть за :moskali::moskali::moskali: И с удовольствием отошлю Шахраю килограмма два валидола после победы сборной РФ над сборной Испании!!!! :D:D:radist::radist:
Відповідь: EURO-2008 Сегодня ребята должны показать, что они команда. Испания без вопросов фаворит в этом матче... Но сборная России показала футбол, который в последний раз показывала сборная СССР под руководством великого нашего тренера Валерия Лобоновского! Удачи сборной!
Відповідь: EURO-2008 ...испанской. Может, хоть тогда научитесь фамилию Валерия Васильевича не искажать. Лобоновский, это ж надо было так!.. Постыдились бы.
Відповідь: EURO-2008 ну ось нарешті у нас сьогодні світло з"явилося, так будемо дивитися футбол. І вболівати за Росію
Відповідь: EURO-2008 Доречі, а я дуже тішилась з того що Німеччина виграла. Мені не сподобалась гра Турків - нагло грали. Тому і програли! Чоловік вчора розповів цікаву історію, що почув по-радіо. У Росії є шанси виграти бо їм було надано право вибирати колір форми у якій вони гратимуть, і хоча завжди їхня форма була білою, вони вирішили вибрати собі червоний колір, залишаючи іспанцям єдиний вибір - жовту форму. У Іспанії є так би мовити погана прикмета, що коли вони грають у жовтій формі то можуть програти. І пригода була що колись перед матчем тренеру збірної Іспанії подарували букет жовтих квітів, а в результаті вони програли. Я розумію що це все забобони але коли люди підсвідомо вірять що жовтий колір для них не успішний це може вплинути на їх гру. Маю надію що так не буде. Але побачимо...
Відповідь: EURO-2008 а в моєму хуторі під Львовом ще 2 дні світла не буде доведеться в машині від прикурювача ловити сигнал по чорнобілому телевізорі в 8 дюймів сподіваюсь хоча б форма контрасна буде
Відповідь: EURO-2008 Ой, шановний Читателю, не додавали ви би мені карми за допис, якби знали, ЧОМУ я буду вболівати за Росію.....:D але десь далеко в душі є в мене таке приглушене відчуття, що далі пройде Росія. Не знаю чи так і буде...чи то моє відчуття помиляється...
Відповідь: EURO-2008 ) Ще є час сходити в букмекерську контору і "підкріпити свою творчість паперами"
Відповідь: EURO-2008 Болею, естесственно, за россиян. А вот прогнозов не строю. Все таки первый матч продуть с таким счетом, а потом выходить на эту же команду. Даже психологически не просто.
Відповідь: EURO-2008 :D Знаєм, знаєм, постійно так... Як Чорнобиль - то ваш, український, як золотовалютні запаси - то наші... Та ви що?! Аж якось дивно таке чути ...
Відповідь: EURO-2008 Нє... тут якраз у росіян псих. настрій на підйомі ...такі карколомні перемоги ... у них піднесення. А от Іспанці будуть невпевнені, особливо після гри з Італійцями.
Відповідь: EURO-2008 Да не переживайте вы все так сильно!!:cowboy: Все будет чики-пики.В финале встретятся сборная России:moskali::moskali::moskali: и Германии!!!! Если болельщики российские притащили на матч со шведами огромный портрет Петра Первого...то на матч с немцами притащат..:shutup: И будет Сталинград -2!!!!:D:D:D Додано через 19 хвилин Цьому учаснику сподобався допис Читатель_Обкома: -Erebus- (Нині) А я Вам билетик за это,на финальный матч заказал:
Відповідь: EURO-2008 Щиро дякую або, як в нас у Москві кажуть: благадарю! А взагалі от чим більш пани зичать програш збірної Росії, тим гірше їм буде, коли вона таки матиме перемогу... А саме я нє розстроюся навіть, якщо вони й програють, й ТАК гарно зіграли вже, а от коли виграють... От тоді вуж!!! PS Читатєлю, в Вас валідол хоч є панам надіслати, якщо Росія виграє?