Відповідь: EURO-2008 А версія, що хлопці стараються грати за себе й Росію Вам здається, як повна дурниця?.. Ну-ну... зрозуміло що наши перемоги це від грошів олігархів, психотронної зброї, політичних інтриг і іншого, але ніяк не від того, що це наша команда оТАК грає!
Відповідь: EURO-2008 Samojlovu4у, отак або , Ви уж визначтесь, а то в Вас виходить, як в Орвелла: Чорне - Біло; Війна — Це Мир; Свобода — Це рабство; Незнання — Це сила!
Відповідь: EURO-2008 Марусю,ставайте в чергуВи тут не одна така,хто його мордочкою( і не тільки мордочкою) весь вечір милувалася.Ех,і чо Касільяс так далеко???:shy::shy:
Відповідь: EURO-2008 Ну як діти, чесслово... Отак завжди: мало хто вчитується в чужі пости, зато фрази повиривати і на свій лад покоментувати - дай дорогу. А команду то хто питатися буде?! Вони віддаються на всі сто і справді молодці, і нічого не повинні здогадуватися... Але то не завжає декому можливо порішати питання зі сторони, так щоб лише пару чоловік в курсі... Але ладно, забудьте, йдіть краще газету почитайте, там вам всю правду напишуть.
Відповідь: EURO-2008 ..... не той рівень... якщо ще запалять .... це буде скандал світового масштабу ... на багато, багато років... Просто - не доцільно. Крім того, зара буде олімпіада, і медведям буде де відірватися у спорті.
Відповідь: EURO-2008 Переведи Додано через 22 хвилини Спускается молодой чертик в ад и плачет. Старые черти спрашивают: - Что с тобой? - Обманули! Меня обманули! - Как? - Один фокусник сказал, что отдаст мне душу, если я расскажу ему три секрета лучших магов мира, а если не смогу, что я стану его пожизненным помощником. - И что он спросил? - Сначала он спросил, как Гудини освобождался из сейфа. Я сказал ему, что все дело в отвлечении внимания. - А потом? - Потом он спросил, как Дэвид Копперфилд дематериализовал статую Свободы, и я сказал, что все дело в направлении прожекторов. - А потом? - А потом он задал очень короткий вопрос: «Как Хиддинк делает это?»
Відповідь: EURO-2008 Ну вже ютро будут всі задоволені, бо бде футбол. Ви за кого за Мау Дзі Дуна чи за Чін Хай Ші? Тобто Німці чи Турки
Відповідь: EURO-2008 Відовчора мучила думка - зробити ставку на Турків ... і шось не фтрафило з часом. Якшо турки переможуть , у мене буде депресія по упущеній вигоді...
Відповідь: EURO-2008 ) Усе ... мабуть, і добре що не робив ставки ) Фантастичний фінал: Рус-Тур тільки і буде фантастикою
Відповідь: EURO-2008 Надо же! О! ФОРТУНА!!!! Немцев порвем! Это ТОЧНО! Уже сколько раз рвали!!!! ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ-ОЛЕ!!!! Россия-ЧЕМПИОН!!!!!