Відповідь: EURO-2008 А тим часом Погребняк вроді тю-тю... Дай йому Боже здоров"я, звичайно, але Євро виглядає що пропустить... Додано через 4 хвилини Та нє, Франція тоже не катіт... Педро правильно сказав - там ні одного хвранцуза в збірній, хіба Рібері... і той, колєра, магометун...
Відповідь: EURO-2008 ще за Португесів, Хорватів і Чехів. просто більше нема за кого. За Італію, Іспанію, Німеччину, Росію, Швейцарію - в наслідок історичних, футбольних, моральних, принципових причин не вболіватиму :D
Відповідь: EURO-2008 Ну як... Італія, Іспанія - наша діаспора. Росія і так ясно. Німеччина - фашисти. А швейцарці - бо наших на заробітки не пускають...
Відповідь: EURO-2008 Бузаку всі забули... нічо, а я злопамятний. Турки - п. Самойловичу ви були в Туреччині? мене дуже потішило те, що там чітко прослідковується маленькі кругленькі - корінні (я так думаю) турки, високі, добірні, красавці так би мовити - колишній ясир, колишні яничари :D Італію я не люблю. Ну в принципі 3:0, а я нагадую, злопамятний... Іспанці йдуть разом з Бузакою - 4:0 (2006 ) Німці - німчури руді. Росія - ясно. Голандці - мігби вболівати, але ж там траву дозволяють продавати!!!! Поляки - ну тут в принципі можна б було. але ж вони пройшли, а ми ні. не буду. жаба давтит.
Відповідь: EURO-2008 Ну я більше по тевтоній проти них... заполонили все зі своїм півмісяцем... Хоча їх не можна в деякій мірі не поважати - як їм на всіх наплювати, своє знають і купи тримаються. Чого руді? То скоріше англійці-ірландці... Німці біляві, скандинавського типу, та й то швидше стереотип... Ну. Але парадокс - пиво на вулиці заборонено пити...
Відповідь: EURO-2008 Типичная национальная черта +Тогда еще надо и против хорватов болеть, потому что именно благодаря Хорватии Россия вышла в Евро-2008. Я же, если мы вылетем, буду болеть за Хорватию. И против немцев
Відповідь: EURO-2008 Вообще-то болеть ПРОТИВ - это, по моему разумению, чистый Галицизм. См. 1-й пост данной ветки.:cowboy:
Відповідь: EURO-2008 Я за Нідерланди.Жив я там два роки.Хороша збірна,хороші люди. А от якщо брати до уваги відбіркову групу збірної України до ЧС-2010,то Чемпіоном Європи-2008 має бути Хорватія. В нас є традиція в відбіркових групах грати з чемпіонами Світу або Європи.
Відповідь: EURO-2008 До-речі, мені взагалі-то вигідно, щоб німці якомога більше вигравали. Маю акційну картку від залізниці, 25% знижки від вартості білету. Так от, термін дії картки при кожній виграній німцями грі подовжується на місяць...
Відповідь: EURO-2008 Москалі хокей виграли за нафту, евробачення - за нафту... коли в них та нафта вже сі закінче?
Відповідь: EURO-2008 Я правильно Вас понял, что КАНАДЦЫ - ПРОДАЖНЫЕ ребята? Нет, нет, без шуток. Россия КУПИЛА Канаду?
Відповідь: EURO-2008 Ні, орігінально це "шотландизм". Традиційно шотландці боліють за дві команди - за свою і за ту яка грає проти Англії. Ось і ми перейняли цей досвід...:cowboy: