EURO-2008

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Samojlovu4, 27 тра 2008.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: EURO-2008

італійці, якщо самі не грають, то спокійно можуть не дати зіграти супернику.

2. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Так i я ж про те казав. Росiя з усiм їх нинi романтичним-феєричним футблолом -- все ж таки команда, що саме в такому складi и стилi заграла буквально пару тижнiв тому, i удави з Iталiї, кожен з яких знає вiдмiнно знає свiй маневр, могли б, iмхо, перекрити росiянам кисень i повiльно заморити. Але не склалося.

ЗI: якщо тут є болiльники зi стажем, може, хтось порiвняє Аршавiна та Платiнi? Я-то Платiнi вже гравцем не бачив, але у суботу менi усе чомусь казалося, що у Аршавiна його стиль. Не зiданiвський, а саме такий... дещо архаїчний за духом. Нi?

• Подобається Подобається x 1
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 2
  4. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

В инопрессе Аршавина уже с Марадоной сравнивают. А насчет архаичности, по-моему зрелишнее, когда игрок троих обыгрывает, чем когда стараются побыстрее навес сделать

5. Вадюшка

Вот я хотел в предыдущей мессаге дописать "(в наилучшем понимании этого слова)", да забыл :)

6. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

А я что говорил

В поселке Малореченское под Алуштой установили памятник главному тренеру сборной России Гусу Хиддинку.

Гипсовую статую на территории частного лечебно-оздоровительного комплекса «Московский» открыли за три часа до начала четвертьфинального поединка на Евро-2008 между сборными России и Нидерландов.

Крымский скульптор Евгений Яблонский, которому на выполнение отвели двое суток, рассказал, что гипсовый Хиддинк практически не отличается от живого: в спортивной форме и с мячом.

«Памятник тонирован под металл. Это статуарная композиция, спокойная, он стоит с мячом и в спортивной форме. Это просто дань уважения тренеру, прежде всего со стороны заказчиков, и с моей стороны тоже», – отметил Яблонский.

По словам скульптора, за двое суток ему и двоим помощникам, удалось поспать всего несколько часов. Статуя Хиддинка высотой в 1,75 метра была установлена на постамент за три часа до игры россиян с голландцами 21 июня, принесшей победу сборной России.

«Может быть, силы небесные повлияли», – считает Яблонский.

В свою очередь владелец пансионата Алексей Мисюров отметил, что памятник делался «от души».

«Это сделали от души я и мои друзья. Памятник мы открывали вместе с бывшим защитником симферопольской «Таврии» Сергеем Матухно», – сказал Мисюров.

Он добавил, что памятник находится на закрытой охраняемой территории и свободного доступа к нему не будет, как и не предусмотрено никакой дарственной надписи на постаменте.

«Бейджик у него будет – тренер сборной России. Он же живой, зачем ему эпитафии», – подчеркнул заказчик.

Идея установить гипсовую скульптуру тренеру сборной России появилась после выхода команды в четвертьфинал. По словам Мисюрова, украинское гражданство не мешает ему болеть за российскую команду и радоваться ее успехам.

http://news.allcrimea.net/news/2008/6/23/1214216616/

7. Вадюшка

Хiддiнк з м'ячем -- то нахабний виклик дiвчинi з веслом.

ЗI: рекомендацiя "не створи собi кумира", як я розумiю, -- не для росiян ;)

8. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

естественно не для россиян.
    украинцы же памятники не ставят,да?

9. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Взагалі респект русскій збірній, вони дійсно виглядали файно і переконливо і півфінал несподівано заслужили.

Але персонально мене дивує якась ватяність, як шведів, так і голандців...
    Якщо ше й іспанці в четвер будуть зовсім на себе неподібні, аморфні, беззубі і такі ніби зранку в туалет не ходили - то я буду майже впевненний, що рускі знову щось намутили... приміром, зброя якась там психотронна, массового чи індивідуального ураження, що непомітно впливає на свідомість, підсвідомість і поведінку...

І не треба заливатися в припадках істеричного сміху, таваріщі саатєчєствіннікі, і коментарі собі залиште... Ви в своїй державі всього лиш навіть і не пєшки(в принципі як і ми в своїй) і поняття не маєте, що там за зброю понавидумували ще з часів холодної війни в секретних лаборах кегебішних. І самі знаєте, що кремль завше не проти протестувати її при нагоді, тим більше при такій шикарній оказії і для пользи дєла... :)

• Подобається Подобається x 4
  10. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

респект. Вітаю. Особливо за вашу самооцінку.
    Сподіваюся, ваш день народження (чи б то пак святкування) не постраждав?

11. Samojlovu4

Нєа, не постраждав.

12. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

:suicide::suicide::suicide:

:D:D:D
    Умгу ...стоко лет скрывали и щас решили воспользоваться!
    На каком то третьесортном спортивном мероприятии....:cowboy:

13. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Пане Samojlovu4, адже ж я вже писав:
    Хіба голандци чи шведи грали не у повну міць? Шведи програли Росії у швидкості й грали майже без м'яча - 0:2. Голандців ми теж позбавили м'яча, та ще плюс пресинг у центрі поля... а вже у додатковий час вони ґиґнули і росіяні їх дотиснули - 1:3! :cowboy:

PS завидувати негарно!

14. Samojlovu4

Просив же ж сачувствующіх - без коментарів, і так ясно що напишете...

За наших часів шо Америка, шо росія, шо приміром якась там Англія такими засобами володіють...
    Жінку вам, як захочуть, підмінять, а ви й не помітите...;)

• Подобається Подобається x 3
  15. Полковник

Полковник миється в бані

Эхха!
    МОЛОДЦА!!!!
    А я ведь ЗНАЛ, ЗНАЛ, что найдется на форуме ЧУДАК, который ТАКОГО ТИПА Х...Ю напишет!
    ЗНАЛ!
    Яй, да Я, ай, да МОЛОДЕЦ!:cowboy:

• Подобається Подобається x 3
  16. Samojlovu4

Знал, знал, маладца...
    Можу вам фотокарточку з автографом вислати... :)

Чорним по білому написано - я не наполягаю, просто не виключаю як одну з версій...

17. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Але я он вчора з захопелнням дивилась на файнючу мордочку воротаря збірної Іспанії. Ікер Кастіяс це мужик!!! Ну пашіму я ні маладая і довгоногая... я б з ним любі ворота захищала :D:D:D

• Подобається Подобається x 7
  18. Samojlovu4

А взагалі нині перший день без футболу!!!
    Вєшалка...:suicide:

19. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

а ви ідіть на euro2008 і переглядайте всі голи... буде вам заняття.:dance:

20. Samojlovu4

Я краще піду в підвал і поскладаю пляшки від пива після футболу... теж нефігове заняття. :dance:

• Подобається Подобається x 4
а де твій аватар? :)