EURO-2008

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Samojlovu4, 27 тра 2008.

1. olya_d

olya_d Well-Known Member

Відповідь: EURO-2008

А я не дивилася вчора футболу. Та коли взнала рахунок, то дуже здивувалася. Не сподівалася такого. Чоловік каже, що голландці були самі на себе не схожі.

2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Хєх! Як кажуть команда грає отак, як їй дозволяє суперник!
    Збірна Росії грала так, що голланці просто не могли показати рівень гри групового етапу. Швидкість в усіх футболістів нашей збірної найбільша на всьому турнірі! А ще зір в гравців який був, не зацькований, а зір переможців: вони не боялись голландців!.. А ті просто "сіли" фізично й усе! :)

• Подобається Подобається x 4
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

не зір, а погляд таки - але несуттєво :)
    саме так - після перших хв. 30 було таке враження, що голандці опинилися в класичній ситуації "пацанів, що прийшли слабакам показати" - і виявилося, що там не слабаки, а рівний суперник :)
    Все решта - відповідно: і погляд гравців, і азартність атак, і таки голандці били "в керунку воріт", а росіяни "по воротах"

• Подобається Подобається x 3
  4. -Erebus-

26 червня 2008 року, четвер, у 22:45 дивитимемося матч: Росія - Іспанія! :)

• Подобається Подобається x 2
  5. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Мій прогноз справдився) Іспанія - Росія - ремікс )))))

6. -Erebus-

А який в Вас прогноз на результат цього матчу? А до речі дуже цікаво про цей матч думка усіх людей.
    Щодо мене, то я щиро тривожусь, що наши молоді хлопці "згорять", усе ж півфінал, то є півфінал. Але якщо Іспанія гратимуть ота ж, як й нині, то в нас є шанс, й навіть добрий шанс, перемогти їх! :cool:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Росія пройде Іспанців....

• Подобається Подобається x 1
  8. Deus igrok

Хм, якшо росіяни гратимуть як з голандцями, а іспанці як з італійцями ... то фінал за Росією.

• Подобається Подобається x 3
  9. olya_d

olya_d Well-Known Member

Переважно якщо в таких турнірах суперники зустрічаються повторно, то результат не такий, який був попереднього разу. Тобто росіяни можуть пройти іспанців. Ось чому я хотіла щоб виграли італійці.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж думаю, що італійці б пройшли Росію, а Іспанці - ні. Двічі в одну річку не ввійдеш. Іспанці ніколи нічого не завойовували у таких змаганнях.
    В іспанців нема шансів....

11. -Erebus-

Італія - так, незручний для нас суперник, але вони нині мали "блідий" вигляд, правда без Гаттузо...
    Але це вже не важливо, їх немає - Іспанія є. А хто буде у фіналі узнаємо у четвер! :)

А у 64 року?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

.... ну я думаю.... з тої команди мало хто лишився в теперішній збірній Іспанії, нє?

13. -Erebus-

Так, але й росіяні ніколи нічого не вигравали на рівні збірної. Но осьде не те буде важливо, Росія наймолодша команда чемпіонату, а це може зіграти з ними злий жарт, тому що молода команда - й досвіду гри такого рівня багато хто з їх нє мають зовсім... А інше в нас усе ладне, й швидкість, й тактика й атмосфера у колективі. Я пам'ятаю, що завжди в нас були терки між командою і тренером, а отут їх немає - звідси й результат!

:dance::dance::dance:

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага... помогло те, шо вони на різних мовах розмовляють....

• Подобається Подобається x 5
  15. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Но если без смеха, то в крупнейших южнокореских корпорациях, после ЧМ 2002, методику работы Хиддинка используют для подготовки менеджеров высшего звена

16. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Згоден, але не тому, що

а тому, що iспанцi -- роздолбаї ще тi. Iталiя ж, при усiй блювотностi її стиля (пардон, пардон! але це щира правда) може повiльно удушити будь-кого, незважаючи на те, як красиво i потужно грав її суперник до того. I саме в цьому її сила. Тому учора я спiвчував (не можу сказати "болiв" -- болiв я якраз за Голандiю позавчора) Iспанii, але сподiвався на перемогу Iталiї. Отака, блiн, легка футбольна шизофренiя. :cowboy:

Щодо думки, що "Iспанiя вчора була нiяка, i росiяни її порвуть" -- не згоден. Iспанiя була дуже "яка", Iталiя -- також. Але два надмiцних представника протилежних шкiл зiйшлися у двобої, тим взаємно знивелювавши власну силу для неуважного ока. Сподiваюсь, що росiйським гравцям учорашня iнвалiдна гра дещо замулить око i вони недооцiнять iспанцiв, -- але Хiддiнка цим усим не надуриш, на жаль. Тож якщо вiн проконтролює стан мозку своїх гравцiв, боюсь, що Росiя таки буде у фiналi. Де її, звiсно ж, має зустрiти Турцiя. Вже якщо абсурд -- то на повну. :cowboy:

Додано через 3 хвилини
    Цебто мiсяць на зборах i гоняти фiзику донесхочу? :crazy:

17. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Итальянцы тоже сходились с голландацами, ну результат вам известен

18. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Приклад некоректний без уточнення, на якiй стадiї вони сходилися. Те, що iталiйцi входять в великi турнири дуже тяжко i проходят группенстадiї "на зубах", -- загальновiдомо. Як, до речi, вiдомо i те, хто вигравав при всьому при цьому ЧМ-82 i ЧМ-06 ;)

19. Deus igrok

Стиль гри італійців - найгірший ...для глядачів. Тотальна оборона і дуже рідкісні, одиночні контр атаки.

Але Турція - Росія у фіналі ЄВРОкапа ... це буде пік абсурду )))

Додано через 5 хвилин

20. Пересвет

Пересвет Well-Known Member

Думаю для России это будет самый трудный и сложный матч.

а де твій аватар? :)