Відповідь: EURO-2008 Вітаю усіх уболівальників сбірної Росії з ІСТОРИЧНОЮ перемогою! Хоч я і вболівав за Голандію, але Росія була на голову, на дві вище. Сучасний, швидкісний, технічно-комбінаційний футбол, ще б трохи вище реалізацію і усе можна було б вирішити ще у половині гри. Молодці, нічого не можу сказати, заслужили на СВЯТО. Згадую свої відчуття два роки тому, коли Україна виграла у Швейцарців. То ж розумію чудово росіян, які, мабуть, будуть гуляти до ранку. В той же час, історія, як завжди, повторюється: програш з великим рахунком Іспанії перемога у двох наступних матчах, в яку ніхто не вірив, вихід далі і зустріч з Італією (а я впевнений,що наступною на їх шляху буде саме ця команда). Не хтілося б, щоб росіяни повторили долю українців, хай йдуть далі до фіналу. Чого їм і бажаю...
Відповідь: EURO-2008 хм, я до вас зі щирим і відкритим серцем, а ви мені так нефайно! п. Полковнику наніч 120 разів повторіть ці слова і буде вам щастя (я добрий)! Ще раз вітаю росіян з перемогою.
Відповідь: EURO-2008 ЙоПеРеСеТе!!!можете Полковнику знімати карму... ну НЕ МОГЛА я то спокійно дивитися,ті останні хвилини..НУ ПРОПОВЗЛИ ....я казала шо нап"Юся якщо москалі виграют...полізла я в шафу шукати мартіні...
Відповідь: EURO-2008 Хорошо сказали по Спорту: "Завтра две великие футбольные державы (Италия и Испания) будут выяснять, кто их них более достоин сыграть в полуфинале с Россией".
Відповідь: EURO-2008 Ура, всех с победой ! Победу принесла отличная игра команды россиян, а голы забили Роман Павлюченко. Дмитрий Торбинский и Андрей Аршавин. Відмінний союз українців і росіян в одній команді ! І так завжди буде !
Відповідь: EURO-2008 Господа!!!! Ночью поехал в центр Москвы. В 3 часа ночи на Тверской улице была пробка!!! Такого Я никогда не видел. Машины гудели, люди кричали, поздравляли друг друга. Это было единое сплочение: Евреи Славяне Грузины Армяне Татары Чеченцы Казахи Киргизы Все радовались по случаю ИСТОРИЧЕСКОЙ победы!!! Под утро естественно много банок и бутылок осталось, но ни одной витрины разбитой Я не увидел! Всех поздравляю с победой! Мы в полуфинале, а это будет еще тяжелее. Но ребята уже доказали, что они команда!!!
Відповідь: EURO-2008 Сильнее всех радовались черные ребята из Камеруна... Полковник, Я ТАКОГО не видел никогда!!! Что творилось в центре Москвы! Не слушайте глупых людей, которые знают, что за Расею русские за границей не болеют... Вот так вот отмечали победу в Торонто http://ca.youtube.com/watch?v=R8ZDPeJQnvs
Відповідь: EURO-2008 нет, в центр не ездил. Мне и ТУТ хватило! пацан до 3-х уснуть не мог. Да, что говорить, МОЛОДЦЫ! И отметили МОЛОДЦЕВАТО! П.С. В Тороньо - может быть. А во Львове траур наступил. Вот, Мих пишет, что ДАЖЕ собаки замолчали.... Эхха, бедолаги, ну, звиняте.....
Відповідь: EURO-2008 Нинадатут...все там открывается... Смотрите, смотрите, не стесняйтесь... В этой сборной России 3 игрока имеют непосредственное отношение к Украине. А Сергей Семак из Луганска ее капитан...